Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

2015 Retina Macbook και μπαταρία

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
24 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   CryptoCSM01

CryptoCSM01

iPH Enthousiast

• 516 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/02/2018 - 08:38

Moλις τα αφαιρεσα. Απο οτι καταλαβα, αυτα ανοιγαν μολις ανοιγα και το λαπτοπ; Kαι ουσιαστικα ετρωγαν μπαταρια στο προσκηνιο;

Αν δεν ξεκινήσεις να παρακολουθείς το Activity Monitor δεν πρόκειται να το βρεις ποτέ.

Οι περισσότεροι Browsers είναι η αιτία συνήθως αλλά υπάρχουν και προγράμματα ή εφαρμογές που μπορεί να ευθύνονται. Όπως π.χ. το FaceTime. Εάν έχεις κάτι που δεν είναι γνήσιο, δες μήπως έχει περίεργη σημπεριφορά.

Κάνε και ένα reset NVRAM και reset SMC.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:lifeowner771

Δημοσίευση 08/02/2018 - 12:35

Αν δεν ξεκινήσεις να παρακολουθείς το Activity Monitor δεν πρόκειται να το βρεις ποτέ.
Οι περισσότεροι Browsers είναι η αιτία συνήθως αλλά υπάρχουν και προγράμματα ή εφαρμογές που μπορεί να ευθύνονται. Όπως π.χ. το FaceTime. Εάν έχεις κάτι που δεν είναι γνήσιο, δες μήπως έχει περίεργη σημπεριφορά.
Κάνε και ένα reset NVRAM και reset SMC.

Όλα γνήσια είναι. Αλλά από ότι βλέπω το σαφαρι μετά την αναβάθμιση σε high sierra τα έχει παίξει. Εκτός του ότι κολλάει σε αρκετά σάιτ, τρώει και υπερβολικά πολύ μπαταρία. Όσο έτρωγε το chrome στο προηγούμενο μακ μου. Και από ότι έχω ψάξει στα φόρουμ της Apple, πολλοί έχουν πρόβλημα με τον safari στο high sierra. Όποτε πολύ πιθανό είναι να είναι αυτό το πρόβλημα.

#18   giodis

giodis

iPH Hero

• 4468 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 08/02/2018 - 13:29

Για πήγαινε στο Activity Monitor, το Safari πόση Memory αναλίσκει ;.

Μήπως και συντρέχει διαρροή μνήμης.

vires acquirit eundo

#19   CryptoCSM01

CryptoCSM01

iPH Enthousiast

• 516 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2018 - 13:41

Όλα γνήσια είναι. Αλλά από ότι βλέπω το σαφαρι μετά την αναβάθμιση σε high sierra τα έχει παίξει. Εκτός του ότι κολλάει σε αρκετά σάιτ, τρώει και υπερβολικά πολύ μπαταρία. Όσο έτρωγε το chrome στο προηγούμενο μακ μου. Και από ότι έχω ψάξει στα φόρουμ της Apple, πολλοί έχουν πρόβλημα με τον safari στο high sierra. Όποτε πολύ πιθανό είναι να είναι αυτό το πρόβλημα.

Αν διαπιστώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Safari μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιον άλλο browser. Κάνε σύγκριση ορίζοντας ένα χρονικό όριο, π.χ. 1 ώρα αντίστοιχης πλοήγησης και σύγκρινε την κατανάλωση.
Όταν κάνεις χρήση εκτός ρεύματος, με την μπαταρία δηλαδή, προσπάθησε να αφήνεις ανοιχτές μόνο τις εφαρμογές εκείνες που χρησιμοποιείς, όλες τις άλλες κλείσε τες.
Μπορείς ακόμα να ρυθμίζεις την φωτεινότητα της οθόνης χειροκίνητα για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

#20   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2018 - 13:51

Είμαι λίγο ψυχαναγκαστικος με κάτι τέτοια γιαυτο με παραξενεύει και η κατανάλωση. Η φωτεινότητα πάντα κάτω από το μισό, η φωτεινότητα του πληκτρολογίου επίσης στο πολύ χαμηλό, και εφαρμογές ανοιχτές μόνο αυτές που χρησιμοποιώ εκείνη τη στιγμή. Θα κάνω αυτό που μου πρότεινες. Θα αρχίσω να χρησιμοποιώ τον chrome και θα κάνω σύγκριση στη κατανάλωση.

#21   CryptoCSM01

CryptoCSM01

iPH Enthousiast

• 516 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2018 - 14:12

Είμαι λίγο ψυχαναγκαστικος με κάτι τέτοια γιαυτο με παραξενεύει και η κατανάλωση. Η φωτεινότητα πάντα κάτω από το μισό, η φωτεινότητα του πληκτρολογίου επίσης στο πολύ χαμηλό, και εφαρμογές ανοιχτές μόνο αυτές που χρησιμοποιώ εκείνη τη στιγμή. Θα κάνω αυτό που μου πρότεινες. Θα αρχίσω να χρησιμοποιώ τον chrome και θα κάνω σύγκριση στη κατανάλωση.

Chome; Από το κακό στο χειρότερο πας.  :D 

Δοκίμασε καλύτερα Firefox ή Opera.

#22   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2018 - 15:28

Χαχα. Καλά θα το βγάλω και θα κατεβάσω το Mozilla

#23   CryptoCSM01

CryptoCSM01

iPH Enthousiast

• 516 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2018 - 15:56

Χαχα. Καλά θα το βγάλω και θα κατεβάσω το Mozilla

Απλά στο λέω γιατί και ο Chrome με το θέμα ενέργεια έχει ένα θέμα. Κάνε μερικές δοκιμές δεν χάνεις τίποτα.

#24   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 08/02/2018 - 17:35

1. Σου συνιστώ να ενεργοποίησες το Time Machine backup.
2. Τι κάνεις με το Remote Mouse ;.
3. Το Office είναι γνήσιο ;.
4. Απ' ότι βλέπω τρέχεις το Transmission. Πάντως τα torrents δεν είναι καλή ιδέα.

Με εξαίρεση το Swap Used στη μνήμη που μπορεί να είναι περιστασιακό, το σύστημα σου δείχνει να είναι εν τάξει.

Το remote βεζω να δω ταινια με hdmi αράζω καναπε και χειρίζομαι το μακ έτσι αχχαχαχ. Το office ναί μέσω του πανεπιστημίου γιατί;
Το τρανσιμισιον μου το προτειναν τα παιδια ως θεωρητικά ασφαλές. Μόνο σειρές κατεβάζω.

#25   giodis

giodis

iPH Hero

• 4468 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 08/02/2018 - 18:15

Το remote βεζω να δω ταινια με hdmi αράζω καναπε και χειρίζομαι το μακ έτσι αχχαχαχ. Το office ναί μέσω του πανεπιστημίου γιατί;
Το τρανσιμισιον μου το προτειναν τα παιδια ως θεωρητικά ασφαλές. Μόνο σειρές κατεβάζω.

Σε βλέπω άνετο και μια χαρά γενικότερα.  ;)

Προσοχή πάντως με το transmission που μπορεί μεν να χαρακτηρίζεται αξιόπιστο, όμως τα torrents σίγουρα δεν είναι.

Γι' αυτό και η ερώτηση αν το office είναι γνήσιο.

vires acquirit eundo

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες