Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

QuickPwn for Firmware v2.2.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   c200amgpacket

c200amgpacket

Advanced Member

• 874 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/04/2009 - 10:11

Καλημέρα σας,

Έχω στα χεριά μου εδώ και 2 μέρες ένα I phone 3G από VODAFONE.

Μόλις λοιπόν το άνοιξα το έκανα activate από το itunes και αφού ολοκλήρωσα την διαδικασία με το registration έκανα update από την 2.1 στην 2.2.1.

Μετά ξεκίνησα την διαδικασία jailbrake με την έκδοση QuickPwn for 2.2.1 και όλα πήγαν καλά.

Μπορώ και κατεβάζω από cydia applications όπως επίσης και από το store της apple.

Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα….Σε σύγκριση με αυτά που διαβάζω.

Έχω όμως κάποιες απορίες

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και χρειαστεί να στήσω το phone από την αρχή απλά χρειάζεται να κάνω restore από το itunes και μετά θα έχω ένα iphone με  2.2.1 και επίσης ότι είχα περάσει μέχρι και το τελευταίο μου backup μέσω itunes;;;;;

Μετά πρέπει να ξανακάνω jailbrake και να ξαναπεράσω όλες τις εφαρμογές που είχα από cydia μια προς μια;;;;; (τραγικό) 

Αυτά έχω καταλάβει διαβάζοντας το forum.

Έχω χάσει κάτι ή έτσι κάπως είναι η διαδικασία;;;;

Τι άλλο θα βοηθούσε να ψάξω σε αυτή τη φάση και θα ήταν χρήσιμο κατά την γνώμη σας;;;;;

Restore απο iTunes και backup απο iTunes
και ολα καθαρα και οπως πριν

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   geoka7

geoka7

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2009 - 13:28

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. μόλις απέκτησα ένα IPHONE 2G 4GB από αμερική. Είχε εγκατεστημένο το cydia και έλεγε ότι ήταν ξεκλείδωτο. Έβαλα κάρτα cosmote, ζητάει το pin αλλά μετά λέει ότι "DIFFERENT SIM DETECTED, Please connect to itunes"
Έτρεξα το QuickPwn-225-2 τελείωσε όλη η διαδικασία αλλά πάλι τα ίδια. Το firmware που έχει είναι το 221.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

#138   erpetile

erpetile

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2009 - 13:28

οχι. θα πρεπει να αγορασεις προς το παρον μια xxxsim και να την τοποθετησεις με την ελληνικη sim σου στο τηλεφωνο

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου...Παρήγγειλα ήδη μια Turbo Sim ελπίζω να δουλέψει..:)

#139   kampylakos

kampylakos

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2009 - 09:34

sorry an exei ksanaeipothei alla exo mia erotisi, gia to iPod Touch 2G dn exei epiteuxthei to jailbreak?
gti kati pire t auti m... :/

#140   tsikolinos

tsikolinos

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2009 - 18:51

καλησπέρα παιδιά και από μένα!Ένα μεγάλο μπράβο για την δουλειά που έχετε κάνει εδώ!Νέος και γω ξεκινάω για το

jailibreak me quickpwn..Έχω εγκαταστήσει το itunes,μου δείχνει οτι έχει την εκδοση 2.2.1,έχω κάνει backup,αλλά τωρα

που ξεκινάω το quickpwn 2.2.5.2 σταματάει και ζητάει με browse να του δώσω την ipsw..Χωρις πλάκα έχω διαβάσει

πολλές σελίδες εδώ κ ψάχνω όλο το pc moy και δεν μπορώ να βρώ ποιο αρχείο χρειάζεται!!Γιατι δεν δέχεται να γράψεις

και να του δώσεις τις ipsw που έχω βρει εδώ οτι ισχύουν! Έχει κολλήσει το μυαλό μου ή κατι δεν κάνω σωστά?Μπορεί να βοηθήσει κανείς?
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!

#141   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 30/04/2009 - 18:57

Δοκίμασε να καταβάσεις το τελευταίο quickpwn.

Το ότι σου ζητάει software σημαίνει ότι δεν βρίσκει software στην default τοποθεσία του iTunes.

Το έχεις συγχρονίσει καθόλου με το iTunes στον υπολογιστή που χρησιμοποιείς το Quickpwn? Μόνο έτσι θα δημιουργηθεί το ipsw που θέλει το quickpwn.

#142   tsikolinos

tsikolinos

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2009 - 19:07

Εχω κατεβάσει από εδώ τα 2 link quickpwn.Επίσης έχω κάνει και συγχρονισμό,αφού έχω περάσει τηλέφωνα και κάποια

τραγούδια,πιο πολύ για να δω πως λειτουργεί!Κανονικά θα έπρεπε να μην μου ζήταγε την ipsw δηλαδή σε αυτό το σημείο

του το quickpwn?

#143   billyplou

billyplou

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2009 - 00:30

παιδια να ρωτησω κατι? πηρα ενα iphone 3g ειναι 2.2.1 απλα θελω να του βαλω το cydia! θα πρεπει να κατεβασω το quickpwn και να κανω την διαδικασια! μονο αυτο χρειαζομαι ετσι? θα λειτουργει κανονικα το τηλεφωνο δηλαδη θα χω σημα και τα σχετικα! δε χρειαζεται yellowsnow...

#144   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/05/2009 - 01:15

μια χαρα θα δουλεψει εφοσων ειναι απο ελλαδα....ναι το quikpwn να κατεβασεις αλλα το official....

#145   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 02/05/2009 - 11:21

...για αρχή θα θέλεις να βάλεις μόνο το cydia. Μετά όμως...

#146   billyplou

billyplou

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2009 - 23:32

αν το κινιτο δεν ειναι απο ελλαδα τι γινεται? το κανα και δεν εχω σημα! ειναι τοθ φιλου μου το κινιτο! grafei null null  στο σημα! πως κανω  downgrade το baseband!!!

#147   almantza

almantza

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 04/05/2009 - 00:32

Καλησπέρα!
Έχω το εξής πρόβλημα:
Πάω να κάνω JB αφού πρώτα έχω κάνει restore σε 2.2.1
Αφού κάνω όλα τα βήματα με το quickpwn κολλάει στο τελευταίο στάδιο που πρέπει να μπει σε recovery mode. Εκεί τρώει σκάλωμα και μου βγάζει στην οθόνη (αφού κλείσει και ξανά ανοίξει) να το συνδέσω με το iTunes και δεν προχωραει παρακάτω... >:(
Τι γίνεται ρε παιδιά;;; ???

#148   Dreamkeeper

Dreamkeeper

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2009 - 11:50

γεια σας παιδια... Το περασμενο σαββατο πηρα το iphone 3g με συνδεση απο την Cosmote... To firmware του ειναι 2.2.1 και Modem Firmware 04.24.02..... Εκανα Quickqwn και δοθλευαν ολα μια χαρα και Cydia kai Installer  και εκει ποθ παλευα παω να παρω ενα τηλ και ΜΠΑΠ!!! δεν εχω σημα... ΠΟΤΕ!!! Network---> Not Available... :-(  Αν μπορει καποιος να βοιθησει γιατι εχω φρηκαρει λιγο... Σας ευχαριστς παιδια

#149   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2009 - 19:02

Καλησπέρα!

Έχω το εξής πρόβλημα:

Πάω να κάνω JB αφού πρώτα έχω κάνει restore σε 2.2.1

Αφού κάνω όλα τα βήματα με το quickpwn κολλάει στο τελευταίο στάδιο που πρέπει να μπει σε recovery mode. Εκεί τρώει σκάλωμα και μου βγάζει στην οθόνη (αφού κλείσει και ξανά ανοίξει) να το συνδέσω με το iTunes και δεν προχωραει παρακάτω... >:(

Τι γίνεται ρε παιδιά;;; ???

Κι εμένα αυτό μου κάνει.  ??? ???

#150   poulis84

poulis84

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 08/05/2009 - 18:41

γεια σας παιδια... Το περασμενο σαββατο πηρα το iphone 3g με συνδεση απο την Cosmote... To firmware του ειναι 2.2.1 και Modem Firmware 04.24.02..... Εκανα Quickqwn και δοθλευαν ολα μια χαρα και Cydia kai Installer  και εκει ποθ παλευα παω να παρω ενα τηλ και ΜΠΑΠ!!! δεν εχω σημα... ΠΟΤΕ!!! Network---> Not Available... :-(  Αν μπορει καποιος να βοιθησει γιατι εχω φρηκαρει λιγο... Σας ευχαριστς παιδια

Για δοκίμασε να βγάλεις τον κωδικό pin από την sim...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες