QuickPwn for Firmware v2.2.1
Δημοσίευση 02/02/2009 - 11:57
Ad
Δημοσίευση 02/02/2009 - 20:38
Ελληνικό πληκτρολόγιο και sort στις επαφές υπάρχουν;
Δημοσίευση 03/02/2009 - 19:56
ειμαι παλιος χρηστης και γνωστης.εχω αλλαξει 10 υπολογιστες φιλων...τι framework τι χp
τιποτα...μου κολαει και το κινιτο και θελει παλι restore..τι κανω?
εχω κατεβασει τα αρχεια του site
τωρα παω να κανω ξανα restore stin 2.2 kai δεν μου κανει.....δεν ξερω τι να κανω...
Δημοσίευση 04/02/2009 - 03:39
ειμαι παλιος χρηστης και γνωστης.εχω αλλαξει 10 υπολογιστες φιλων...τι framework τι χp
τιποτα...μου κολαει και το κινιτο και θελει παλι restore..τι κανω?
εχω κατεβασει τα αρχεια του site
τωρα παω να κανω ξανα restore stin 2.2 kai δεν μου κανει.....δεν ξερω τι να κανω...
Καταρχήν το post σου είναι ασαφέστατο. Το κινητό κόλλησε ενώ το έκανες jailbreak και τώρα αρνείται να κάνει το οτιδήποτε;
Δημοσίευση 04/02/2009 - 21:47
Πήρα χθες και εγώ το iPhone 3G με συμβόλαιο Vodafone.
Επίσης έκανα τη βλακεία(??) κ όταν με ρώτησε το iTunes να κάνω update στην 2.2.1 πάτησα yes κ πλέον εχω την 2.2.1 με baseband 02.30.03.
Μπορώ να δοκιμάσω να κάνω jailbreak με το QuickPwn τώρα ή πρέπει να περιμένω για να βγει κάτι νεότερο?
Δημοσίευση 04/02/2009 - 22:16
Δημοσίευση 05/02/2009 - 19:18
Ελληνικά και Ελληνικό πληκτρολόγιο έχει? Οι εφαρμογές που είχα είδη στο v2.2 θα χαθούνε, τις έχω περάσει στο iTunes αλλα θα μπορέσω να τις περάσω στο v2.2.1;
Ευχαριστώ και sorry αλλα διάβασα όλο το post και δεν βρήκα πλήρες απαντήσεις !
Edit: Greeklish to Greek
Δημοσίευση 05/02/2009 - 22:34
Ελληνικά και Ελληνικό πληκτρολόγιο έχει? Οι εφαρμογές που είχα είδη στο v2.2 θα χαθούνε, τις έχω περάσει στο iTunes αλλα θα μπορέσω να τις περάσω στο v2.2.1;
Ευχαριστώ και sorry αλλα διάβασα όλο το post και δεν βρήκα πλήρες απαντήσεις !
Εγω φιλε μπορω να σου απαντησω στα εξης:
αν παίζουν όλες οι εφαρμογές=ΝΑΙ
αν μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις και από app store και από cydia= ΝΑΙ και οσο αφορα τις σπασμενες απο appstore απλα εκανα εκανα εγκατασταση το ipaprep2 απο cydia και τις περναει ολες μια χαρα.
Ελληνικά και Ελληνικό πληκτρολόγιο έχει= ΟΧΙ περασα εγω απο cydia πληκτρολογιο
Οι εφαρμογές που είχα είδη στο v2.2 θα χαθούνε, τις έχω περάσει στο iTunes αλλα θα μπορέσω να τις περάσω στο v2.2.1;= Ολες οι εφαρμογες περνανε με συγχρονισμο με το itunes και οι σπασμε**ς αφου εχεις εγκαταστατησει το ipaprep2 απο cydia και απο το repo του xsellize.
Δημοσίευση 07/02/2009 - 12:38
Βοήθεια ....
Δημοσίευση 07/02/2009 - 19:54
Βοήθεια ....
To iphone δεν είναι για πέταμα. Απλά θα κάνεις υπομονή μέχρι να σπάσουν και την 2.2.1.
Α και επίσης έλεος, RTFM πρώτα.
Δημοσίευση 08/02/2009 - 10:42
Έτρεξα κανονικά το QuickPwn για Windows και Firmware 2.2.1 , ακολούθησα τα βήματα, έκανε το jailbrake το QuickPwn και λεέι πως γίνετε reboot. Στην οθόνη του iPhone εμφανήστικε ένας ανανάς και κάτω φόρτηζε κάτι. Μετά όμως στην οθόνη του iPhone εμφανήστηκε το εικονίδιο του itunes και ένα καλώδιο usb. Το έκανω restar αλλά συνέχεια βγάζει το ίδιο. Στα itunes όταν μπαίνω λέει:
iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhone before it can be used with iTunes.
Όταν το κάνω όμως restore μου βγάζει:
The iPhone could not be restored. An uknown error occurred (14).
Τι μπορώ να κάνω?
Δημοσίευση 08/02/2009 - 11:33
Έτρεξα κανονικά το QuickPwn για Windows και Firmware 2.2.1 , ακολούθησα τα βήματα, έκανε το jailbrake το QuickPwn και λεέι πως γίνετε reboot. Στην οθόνη του iPhone εμφανήστικε ένας ανανάς και κάτω φόρτηζε κάτι. Μετά όμως στην οθόνη του iPhone εμφανήστηκε το εικονίδιο του itunes και ένα καλώδιο usb. Το έκανω restar αλλά συνέχεια βγάζει το ίδιο. Στα itunes όταν μπαίνω λέει:
iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhone before it can be used with iTunes.
Όταν το κάνω όμως restore μου βγάζει:
The iPhone could not be restored. An uknown error occurred (14).
Τι μπορώ να κάνω?
Από μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα βρήκα ότι αρκετοί έλυσαν το πρόβλημα με το συγκεκγριμένο error χρησιμοποιώντας διαφορετικό pc. Δοκίμασε πρώτα αυτό και μετά προσπάθησε να κάνεις restore βάζοντας το iphone σου σε DFU mode. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτί άλλο. Το επόμενο βήμα είναι η Vodafone (εφόσον το έχεις πάρει από εκεί αν και νομίζω ότι με τις παραπάνω δύο λύσεις, το πρόβλημα σου θα λυθεί.)
Δημοσίευση 08/02/2009 - 12:17
Εδώ, που βλέπει το iTunes το iPhone και στο παράθυρο που σου λέει για restore, αγνόησε το iTunes (μην πατάς τίποτα και μην το κλείνεις) και άσε το τηλέφωνο να φορτώσει. Μόλις φορτώσει, το iTunes θα αποσύρει το μήνυμα και θα δει κανονικά το iPhone και προχωράς σε Sync.
Για δοκίμασε...
Δημοσίευση 08/02/2009 - 13:07
Μπόρεσα τελεικά και έκανα restore και ξαναπροσπάθησα να ξανακάνω jailbreak με το QuickPwn και τα κατάφερα !!!!
Ευχαριστώ και πάλι...!!!!
Δημοσίευση 11/02/2009 - 01:12
πωσ δημιουργω μια custum firmware η οποια δεν αναβαθμιζει την baseband?

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες