Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

QuickPwn for Firmware v2.2.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
202 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 10/04/2009 - 13:28

Bγάλε την κάρτα της o2 και βάλε μια ελληνική. Βάλτο σε DFU (search it) και κάνε restore. Κάνε activation και μετά jailbreak. K μετά θα βάλεις την turbo

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   rasel

rasel

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/04/2009 - 14:37

DFU ok, restore ok, και μου δίνει μύνημα οτι "The sim card inserted in this phone does not appear to be supported". Το δοκίμασα με sim cosmote και voda.

#123   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2009 - 15:18

Ok, δεν έχω το 3G και δεν γνωρίζω πολλά αλλά δοκίμασε τα εξής:

1) Κάνε κατευθείαν jailbreak. Ούτως ή άλλως σήμα δεν θα χεις. Βάλε την turbo και δοκίμασε να κάνεις activate. Aν δεν δουλέψει τότε:

2)μιας και δεν έχεις την κάρτα της o2 η μόνη σου επιλογή, απ'όσο έψαξα, είναι να χρησιμοποιήσεις το PwnageTool (υπάρχει στο φόρουμ) που κάνει activate. Θα χρειαστείς υπολογιστή mac βέβαια οπότε βρες κάποιον φίλο σου ή δοκίμασε στο google να βρεις κάποια έτοιμη activated .ipsw της 2.2.1 [από δω πέρα απαγορεύεται αυτό]

#124   rasel

rasel

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 10/04/2009 - 18:33

Πήρα μια sim o2 από ebay. Μέχρι να έρθει θα δοκιμάσω μια έτοιμη .ispw 2.2.1. Ευχαριστώ

#125   ts9thanos

ts9thanos

iPH newbie

• 49 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2009 - 19:10

καλησπερα
παιδια εχω ενα προβλημα...κατεβασα το qickpwn απο το ααρχικο link και δεν τρεχει.
μου λεει ΄΄η εφαρμογη απετυχε να προετοιμαστει σωστα...΄΄
τι πρεπει να κανω?

#126   sepsis

sepsis

iPH Hero

• 8236 μηνύματα

Δημοσίευση 16/04/2009 - 20:10

Σου λείπει το NET Framework 3.5

#127   bsinis

bsinis

iPH newbie

• 19 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2009 - 21:54

Επίσης θα ηθελα να πω οτι ξανα έκανα την διαδικασία jailbrake για δευτερη φορα και πάλι τα ίδια. Μετα το restart που κάνει αφου έχει τελειώσει η διαδικασία του jailbreak δεν προχορα αλλα ανα καποια λεπτα δονείται, σβήνει και πάλι τα ίδια.

Συναντώ το ίδιο πρόβλημα. Τι κάνω λάθος?

#128   DJACID

DJACID

iPH Enthousiast

• 419 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2009 - 16:59

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Επειδη δεν το πολυ κατεχω το αθλημα,αφου ημουν για χρονια χρηστης windows mobile,θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. Χθες αγορασα απο vodafone το iphone 3g με 2.2.1 και με 02.30.03.
Μπορω να κανω jailbreak και αν ναι απλα τρεχο το quickpwn και περιμενω να τελειωσει η διαδικασια??? Ευχαριστω εκ των προτερων

#129   jokos_31

jokos_31

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 25/04/2009 - 19:01

Kαλησπερα παιδες και εγω καινουριος ειμαι κατεβασα το QuickPwn και το ετρεξα εκει που λεει Browse for firmware δεν μπορω να βρω το iphone παρολο που ειναι συνδεμενο με usb στον υπολογιστη.Τι να κανω???

#130   iliasv82

iliasv82

iPH User

• 113 μηνύματα
  • GameCenter:iliasv82

Δημοσίευση 25/04/2009 - 21:43

Kαλησπερα παιδες και εγω καινουριος ειμαι κατεβασα το QuickPwn και το ετρεξα εκει που λεει Browse for firmware δεν μπορω να βρω το iphone παρολο που ειναι συνδεμενο με usb στον υπολογιστη.Τι να κανω???

Θα πρέπει να κατεβάσεις το ISPW 2.2.1 κάπου στο μηχάνημα σου. Και μετά να πας και να το βρεις απο εκεί.
Καμιά σχέση το τηλέφωνο στο συγκεκριμένο κομμάτι.

#131   dukezmi

dukezmi

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2009 - 17:13

Θα πρέπει να κατεβάσεις το ISPW 2.2.1 κάπου στο μηχάνημα σου. Και μετά να πας και να το βρεις απο εκεί.

Καμιά σχέση το τηλέφωνο στο συγκεκριμένο κομμάτι.

και που το βρισκω το ISPW 2.2.1????

#132   AlexisGon

AlexisGon

iPH Contributor

• 842 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2009 - 18:08

Εγώ πριν ξεκινήσω την διαδικασία του σπασίματος εκανα ένα restore και μόλις ξεκίνησα το σπάσιμο βρήκε αμέσως το ISPW 2.2.1    :P

#133   erpetile

erpetile

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2009 - 19:10

Καλησπέρα παιδιά αν και χιλιοειπωθεί απο τα ποστς δεν μπορω να βγάλω άκρη :S..Υπάρχει τελικά τρόπος να unlock  απο Ο2 το iphone 3g με version 2.2..1(5H11) και modem firmware 2.30.03;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά :)

#134   den_jenerwnw

den_jenerwnw

iPH newbie

• 18 μηνύματα

Δημοσίευση 28/04/2009 - 22:41

οχι. θα πρεπει να αγορασεις προς το παρον μια xxxsim και να την τοποθετησεις με την ελληνικη sim σου στο τηλεφωνο

#135   rastaman

rastaman

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 29/04/2009 - 08:25

Καλημέρα σας,

Έχω στα χεριά μου εδώ και 2 μέρες ένα I phone 3G από VODAFONE.

Μόλις λοιπόν το άνοιξα το έκανα activate από το itunes και αφού ολοκλήρωσα την διαδικασία με το registration έκανα update από την 2.1 στην 2.2.1.

Μετά ξεκίνησα την διαδικασία jailbrake με την έκδοση QuickPwn for 2.2.1 και όλα πήγαν καλά.

Μπορώ και κατεβάζω από cydia applications όπως επίσης και από το store της apple.

Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα….Σε σύγκριση με αυτά που διαβάζω.

Έχω όμως κάποιες απορίες

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και χρειαστεί να στήσω το phone από την αρχή απλά χρειάζεται να κάνω restore από το itunes και μετά θα έχω ένα iphone με  2.2.1 και επίσης ότι είχα περάσει μέχρι και το τελευταίο μου backup μέσω itunes;;;;;
Μετά πρέπει να ξανακάνω jailbrake και να ξαναπεράσω όλες τις εφαρμογές που είχα από cydia μια προς μια;;;;; (τραγικό) 

Αυτά έχω καταλάβει διαβάζοντας το forum.

Έχω χάσει κάτι ή έτσι κάπως είναι η διαδικασία;;;;

Τι άλλο θα βοηθούσε να ψάξω σε αυτή τη φάση και θα ήταν χρήσιμο κατά την γνώμη σας;;;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες