Επιλεξτε σωστα το καταστημα που θα ψωνισετε ειτε ειναι Σκρουτζ ειτε οχι. Δεν ειναι ολα τα σκρουτζομαγαζα απατεωνες και αλητες αλλα ουτε ολα τα υπολοιπα καταστηματα καλοι και ηθικοι.
Τωρα το ποιος νικησε ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Οταν ενα μεγαλο και "ηθικο" καταστημα πουλαει κατι 1000 ευρω και στο σκρουτζ το βρισκεις με 200 ευρω τουλαχιστον κατω πηγαινε εσυ που σου περισευουν να το παρεις απο το ακριβο..
Μην τα ισοπεδωνετε ολα. Εγω που αλλαζω συσκευες καθε δυο μηνες το πολυ θα το σκεφτω να τα δωσω αυτα τα επιπλεον. Τα δουλευω αυτα τα λεφτα και δεν μου τα δινει κανενας ..
Οσο για τα υπολοιπα καταστηματα για ψαχτε το λιγο εσεις οι πολυτροποι.. Ξερετε οτι istorm δινει στα τυφλα συσκευες σε ανθρωπους απο επαρχια χωρις ΦΠΑ? Βγαινει ο αλλος απο την Καβαλα ας πουμε και ανεβαζει αγγελια στην σελιδα σας για xs max 256 1200 euros ας πουμε. Δειχνεις ενδιαφερον , μιλατε και σου λεει : θα πας στο καταστημα , μολις φτασεις θα με παρεις τηλεφωνο και θα μου δωσεις εναν υπαλληλο να του μιλησω. θα δωσεις 1000 ευρω στο καταστημα για την αγορα στο ονομα μου και θα μου στειλεις 200 ευρω μεσω τραπεζας καθως και αντιγραφο τιμολογιου.
Λαμογιες λοιπον γινονται παντου και ειναι στο χερι σου να τις αποφυγεις ή να γινεις μερος τους.
Ευτυχως λοιπον που υπαρχουν καποια απο αυτα τα σκρουτζομαγαζα και αγοραζουμε σε λογικες τιμες.