Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

[ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ] UPDATED Μια οργανωμένη απάτη ολκής - Skroutz-o-μάγαζα που εμπορεύονται smartphones

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
194 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 27/10/2018 - 12:43

FINAL UPDATE 8/6/2018

Εγώ ως nsxbass πέρα από το ΔΕ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ (βλ. παρακάτω) του Δομίνικου έχω να προσθέσω και ένα τεράστιο ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ και να αποθηκεύσω αυτό το λινκ να το αφιερώνω σε όσους λένε ότι με τέτοιες δράσεις δεν αλλάζει τίποτα.

Skroutz: αλλάζουν οι όροι πώλησης, μία μεγάλη νίκη και μία επιβεβαίωση του techingreek.com [επίσημο]

Κρίμα τα νικητήρια και άλλα σχόλια δηλαδή

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2018 - 15:35

Κρίμα τα νικητήρια και άλλα σχόλια δηλαδή

Κρίμα δεν το λες,κάποιο λιθαράκι μπήκε.εχω σιχαθεί πραγματικά τα σρουτζομαγαζα για αυτή τη συμπεριφορά τους.ενας πουστης να τα κλείσει δεν υπάρχει;ακους εκεί με το που ακούνε τιμολόγιο δεν υπάρχει το προϊόν.για πολλές καταγγελίες είναι.

#123   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2018 - 15:41

Λιθαράκι μπήκε ποιος βγήκε κερδισμένος δεν ξέρω...

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#124   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 27/10/2018 - 15:47

Λιθαράκι μπήκε ποιος βγήκε κερδισμένος δεν ξέρω...

Σε γενικές γραμμές δεν ξέρω.απο εμενα συγκεκριμένα κερδισμένη φέτος ήταν η iStorm.κινητο ρολοι από εκεί χωρίς πολλά πολλά,και επεται συνέχεια.ισως αυτές τους οι πράξεις,να διώξουν και άλλο κόσμο εκτός από εμενα.

#125   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 27/10/2018 - 16:35

Σε σκρουτζομαγαζο μια χαρά πήρα κινητό εταιρικό χωρίς ιδιαίτερη μανούρα.

Και σε δυο τρία άλλα που ρώτησα πιο πριν δεν είχαν κανένα πρόβλημα για τιμολόγιο.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#126   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 27/10/2018 - 20:46

Είναι και το που θα πέσεις. Σίγουρα κάποιοι κώλοι έσφιξαν με την όλη ιστορία.

Επίσης σίγουρα η κοινότητα οφείλει ένα τεράστιο ευχαριστώ στον iDominikos που τραβιέται στα δικαστήρια με εξώδικα κλπ.

Προσωπικά αν ήμουν από Αθήνα και μου έλεγαν κάτι τέτοιο, θα πήγαινα από το κατάστημα, θα ζήταγα το ίδιο προϊόν και τελευταία στιγμή πριν το πληρώσω θα έκανα το ίδιο.

Αλλά θα φρόντιζα να είναι από κανένα προϊόν που να υπήρχε επάρκεια, να δω τι θα έλεγαν.

#127   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 27/10/2018 - 20:52

Σε σκρουτζομαγαζο μια χαρά πήρα κινητό εταιρικό χωρίς ιδιαίτερη μανούρα.

Και σε δυο τρία άλλα που ρώτησα πιο πριν δεν είχαν κανένα πρόβλημα για τιμολόγιο.

Μα αν πάρεις και τους ρωτήσεις για τιμολόγιο , όλοι θα σου πουν ναι κανένα πρόβλημα , μόλις όμως πας να δώσεις παραγγελία τότε αρχίζουν οι δικαιολογίες του τύπου , μόλις τελείωσε , είναι κρατημένο για άλλον , λάθος διαθεσιμότητα στο site κτλ κτλ
Αν είσαι Αθήνα και πας απευθείας από κει ναι θεωρώ μπορείς να τους στριμώξεις , αλλά από επαρχία δυστυχως δεν ....

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#128   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 27/10/2018 - 22:34

Αλήθεια περιμένατε να αλλάξει η κατάσταση?

Κράτησε για καμιά βδομάδα που έγινε το μπαμ και ξανά στα ίδια και χειρότερα.

Εύχομαι πλέον και παρακαλάω όσο γρήγορα ο κόσμος στράφηκε στα Skroutz-ομάγαζα πρίν κάποια χρόνια, τόσο γρήγορα να τους γυρίσει τη πλάτη.

Που έχουν ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια πλέον και στο παίζουν και ιστορία.

Αυτοί οι λίγοι που αξίζουν, είναι μετρημένοι σε μια παλάμη. Και απο την άλλη έχεις μαγκιά κουτοπονηριά και ασυδοσία.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#129   MoreThanDarkness

MoreThanDarkness

iPH Member

• 212 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 28/10/2018 - 01:55

Α για αυτο ενω το ipad 2018 και κανα 2 αλλα προιοντα που παρακολουθω ενω ηταν ετοιμο να πεσει κατω απο τα 300 ευρω ξανα ανεβηκε

#130   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 28/10/2018 - 02:20

Νέο παραμύθι στην πιάτσα; Μα δεν έχουν βαρεθεί; Τι θέλουν; Να τρώνε καταγγελίες συνέχεια;

#131   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 28/10/2018 - 09:46

Επιλεξτε σωστα το καταστημα που θα ψωνισετε ειτε ειναι Σκρουτζ ειτε οχι. Δεν ειναι ολα τα σκρουτζομαγαζα απατεωνες και αλητες αλλα ουτε ολα τα υπολοιπα καταστηματα καλοι και ηθικοι.

Τωρα το ποιος νικησε ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Οταν ενα μεγαλο και "ηθικο" καταστημα πουλαει κατι 1000 ευρω και στο σκρουτζ το βρισκεις με 200 ευρω τουλαχιστον κατω πηγαινε εσυ που σου περισευουν να το παρεις απο το ακριβο..

Μην τα ισοπεδωνετε ολα. Εγω που αλλαζω συσκευες καθε δυο μηνες το πολυ θα το σκεφτω να τα δωσω αυτα τα επιπλεον. Τα δουλευω αυτα τα λεφτα και δεν μου τα δινει κανενας ..

Οσο για τα υπολοιπα καταστηματα για ψαχτε το λιγο εσεις οι πολυτροποι.. Ξερετε οτι istorm δινει στα τυφλα συσκευες σε ανθρωπους απο επαρχια χωρις ΦΠΑ? Βγαινει ο αλλος απο την Καβαλα ας πουμε και ανεβαζει αγγελια στην σελιδα σας για xs max 256 1200 euros ας πουμε. Δειχνεις ενδιαφερον , μιλατε και σου λεει : θα πας στο καταστημα , μολις φτασεις θα με παρεις τηλεφωνο και θα μου δωσεις εναν υπαλληλο να του μιλησω. θα δωσεις 1000 ευρω στο καταστημα για την αγορα στο ονομα μου και θα μου στειλεις 200 ευρω μεσω τραπεζας καθως και αντιγραφο τιμολογιου.

Λαμογιες λοιπον γινονται παντου και ειναι στο χερι σου να τις αποφυγεις ή να γινεις μερος τους.

Ευτυχως λοιπον που υπαρχουν καποια απο αυτα τα σκρουτζομαγαζα και αγοραζουμε σε λογικες τιμες.

#132   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2018 - 10:08

Μάλλον όσοι απαντάτε δεν έχετε καταλάβει οπότε ξαναδιαβάστε το άρθρο όλο από την αρχή και εδώ είμαστε πάλι . Όσο το να χρησιμοποιήσω την εταιρεία κάποιου για να κόψω τιμολόγιο και να γλυτώσω το ΦΠΑ γίνεται από απαρχής ΦΠΑ .

#133   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 28/10/2018 - 11:35

Βγαινει ο αλλος απο την Καβαλα ας πουμε και ανεβαζει αγγελια στην σελιδα σας για xs max 256 1200 euros ας πουμε. Δειχνεις ενδιαφερον , μιλατε και σου λεει : θα πας στο καταστημα , μολις φτασεις θα με παρεις τηλεφωνο και θα μου δωσεις εναν υπαλληλο να του μιλησω. θα δωσεις 1000 ευρω στο καταστημα για την αγορα στο ονομα μου και θα μου στειλεις 200 ευρω μεσω τραπεζας καθως και αντιγραφο τιμολογιου.
Λαμογιες λοιπον γινονται παντου και ειναι στο χερι σου να τις αποφυγεις ή να γινεις μερος τους.
Ευτυχως λοιπον που υπαρχουν καποια απο αυτα τα σκρουτζομαγαζα και αγοραζουμε σε λογικες τιμες.

Τι έτσι χύμα στο κύμα θα το πάρεις για λογαριασμό του; Χωρίς καν ΥΔ του οτι στο μεταβιβάζει; Και για να προλάβω κάποιους οτι «σιγά ρε φίλε δεν είναι και αυτοκίντητο» να τους πω οτι αν μετά από 10 μέρες κάνει δήλωση για κλοπή και σου μπλοκάρουν το IMEI πως θα αποδείξεις οτι είναι δικό σου και δεν το έκλεψες;

Sorry για το offtopic αλλά δεν είναι πάντα όλο τόσο απλά. Δεν είναι δύσκολο να μπλέξεις αν δεν είσαι πονηρεμένος.

#134   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα

Δημοσίευση 28/10/2018 - 11:49

Δεν γίνονται αυτά άσε να λένε πως θα περάσει στα έξοδα τις εταιρείας χωρίς το προτότυπο δεν περνάει το αντίγραφο στη εφορία. Και σιγά μην εμπιστεύεται ένας άγνωστος ότι θα του βάλω τα 200 ευρώ ενώ το πήρα πιο φθηνά τι θα μου κάνει μήνυση;

#135   Lefty79

Lefty79

iPH Addict

• 665 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 28/10/2018 - 12:45

Αλήθεια περιμένατε να αλλάξει η κατάσταση?

Κράτησε για καμιά βδομάδα που έγινε το μπαμ και ξανά στα ίδια και χειρότερα.

Εύχομαι πλέον και παρακαλάω όσο γρήγορα ο κόσμος στράφηκε στα Skroutz-ομάγαζα πρίν κάποια χρόνια, τόσο γρήγορα να τους γυρίσει τη πλάτη.

Που έχουν ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια πλέον και στο παίζουν και ιστορία.

Αυτοί οι λίγοι που αξίζουν, είναι μετρημένοι σε μια παλάμη. Και απο την άλλη έχεις μαγκιά κουτοπονηριά και ασυδοσία.

Σε σέβομαι Νίκο αλλά απολύτως φιλικά αυτό το "να τους γυρισουμε την πλάτη" φαίνεται παρατραβηγμένο και ουτοπικό.

Γιατί από τη στιγμή που μπορώ να γλιτώσω αρκετά χρήματα που δεν μου περισσεύουν να μην το κάνω?

Αυτή τη στιγμή το ΧS στους επίσημους πωλείται 1499 ενώ στο Σκρουτζ το βρίσκω και 1299! 130 ευρώ κάτω και όσο περνάει ο καιρός θα πέσει κι άλλο...

Γιατί λοιπόν να πάω να τα σκάσω στους επίσημους τόσο μεγάλη διαφορά?Δεν βρίσκω καθόλου τον λόγο όμως...

Επίσης παρατηρησα ότι ενα γνωστό  Σκρουτζομάγαζο το E-deal που εχω ψωνίσει αρκετες φορές δεν υπάρχει πια πουθενά online.Τι έγινε βάρεσε κανόνι?Ξέρεις κανείς?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες