Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά. Αν αυτή την στιγμή επιλέξω restore from tm backup θα επιστρέψω στο high Sierra?
Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι, σωστά κατάλαβες.
Δημοσίευση 27/09/2018 - 14:30
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά. Αν αυτή την στιγμή επιλέξω restore from tm backup θα επιστρέψω στο high Sierra?
Ναι, σωστά κατάλαβες.
Δημοσίευση 27/09/2018 - 14:35
Δημοσίευση 27/09/2018 - 14:37
Υπάρχει τρόπος το ΤΜ να πάρει μόνο αρχεία και όχι κάποιο άλλο στοιχείο λογισμικού ;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι εννοείς ακριβώς;
Δημοσίευση 27/09/2018 - 14:38
Λοιπόν, μετά το clean install του Mojave ξανά κατέβασα όλες τις εφαρμογές και αντιμετώπισα το εξής: το 1Password το οποίο είχα αγοράσει παλαιότερα εφάπαξ τώρα έχει γίνει συνδρομητικό και έτσι δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω restore from tm και μετά να κάνω install το Mojave.Ναι, σωστά κατάλαβες.
Δημοσίευση 27/09/2018 - 14:46
Λοιπόν, μετά το clean install του Mojave ξανά κατέβασα όλες τις εφαρμογές και αντιμετώπισα το εξής: το 1Password το οποίο είχα αγοράσει παλαιότερα εφάπαξ τώρα έχει γίνει συνδρομητικό και έτσι δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω restore from tm και μετά να κάνω install το Mojave.
Υ.Γ. Το restore from tm γίνεται από το bootable usb ή με ctrl + shift + R?
Για να κάνεις Restore from TM θα πρέπει να έχεις κρατήσει κάποιο backup με το ΤΜ από το προηγούμενο λειτουργικό που έτρεχες. Σε κάποιον εξωτερικό δίσκο. Αυτά που λέγαμε πιο πάνω.
Αφού λοιπόν έχεις κρατήσει αυτό το backup, συνδέεις τον δίσκο, και κατά το boot του Mac κρατάς πατημένο το Option. Στους δίσκους που θα εμφανίσει επιλέγεις αυτόν του TM για το boot.
Μετά erase disk και RfTM.
Δημοσίευση 27/09/2018 - 16:25
Έχω tm backup σε synologyΓια να κάνεις Restore from TM θα πρέπει να έχεις κρατήσει κάποιο backup με το ΤΜ από το προηγούμενο λειτουργικό που έτρεχες. Σε κάποιον εξωτερικό δίσκο. Αυτά που λέγαμε πιο πάνω.
Αφού λοιπόν έχεις κρατήσει αυτό το backup, συνδέεις τον δίσκο, και κατά το boot του Mac κρατάς πατημένο το Option. Στους δίσκους που θα εμφανίσει επιλέγεις αυτόν του TM για το boot.
Μετά erase disk και RfTM.
Δημοσίευση 27/09/2018 - 20:51
Εγω εχω ενα θεμα οσον αφορα το cosmote tv go app μετα την αναβαθμιση σε mojave. Η εικονα ειναι ζουμαρισμενη απο μονη της ενω παιζει κανονικα. Δοκιμη για νεα εγκατασταση και αλλαγη browser δεν διορθωσε το προβλημα. Ισως ειναι compatibility issue της εφαρμογης.
Δημοσίευση 27/09/2018 - 21:33
επανέρχονται μόνο οι
ρυθμίσειςφάκελοι και τα έγγραφα και όχι οι εφαρμογές.
όλα επανήλθανε ακριβώς όπως ήτανε πρώτα και λύθηκε το πρόβλημα με το Continuity Camera
Τελικά η λύση ήτανε να κάνω εγκατάσταση as new και μετά επαναφορά απο backup στο iTunes
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια
Δημοσίευση 27/09/2018 - 23:36
Πως είχες πάει στην 12 αρχικά; (τότε που είχες το πρόβλημα)όλα επανήλθανε ακριβώς όπως ήτανε πρώτα και λύθηκε το πρόβλημα με το Continuity Camera
Τελικά η λύση ήτανε να κάνω εγκατάσταση as new και μετά επαναφορά απο backup στο iTunes
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια
Δημοσίευση 27/09/2018 - 23:37
Πως είχες πάει στην 12 αρχικά; (τότε που είχες το πρόβλημα)
Το κατέβασα και το εγκατέστησα με το κινητό
Δημοσίευση 27/09/2018 - 23:52
Μάλιστα! Για αυτό λέμε ότι οι αναβαθμίσεις πρέπει να γίνονται με restore από το iTunes και όχι ΟΤΑ. Το setup as a new δεν χρειάζεται αν το backup δεν είναι από JB συσκευή!Το κατέβασα και το εγκατέστησα με το κινητό
Δημοσίευση 27/09/2018 - 23:56
Μάλιστα! Για αυτό λέμε ότι οι αναβαθμίσεις πρέπει να γίνονται με restore από το iTunes και όχι ΟΤΑ. Το setup as a new δεν χρειάζεται αν το backup δεν είναι από JB συσκευή!
Δηλαδή μου προτείνεις να κάνω την κάθε αναβάθμιση μέσω iTunes και όχι ΟΤΑ για αυτόν το λόγο; οτι δηλαδή δημιουργεί προβλήματα;
Δημοσίευση 27/09/2018 - 23:59
Όχι πάντα.Δηλαδή μου προτείνεις να κάνω την κάθε αναβάθμιση μέσω iTunes και όχι ΟΤΑ για αυτόν το λόγο; οτι δηλαδή δημιουργεί προβλήματα;
Δημοσίευση 28/09/2018 - 00:01
Όχι πάντα.
Όταν το κάνεις από το τηλέφωνο πάει και ατιγράφει το νέο λειτουργικό πάνω από το παλιό και μερικές φορές μπορεί να προκύψουν προβληματάκια, σαν το δικό σου καλή ώρα.
Όταν κάνεις restore από iTunes σβήνει το παλιό και περνάει το καινούργιο.
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια να είσαι καλά
Δημοσίευση 28/09/2018 - 13:37
Καλησπερα σε ολους ! Αξιζει τελικα ρε παιδια να κανουμε την αναβαθμιση σε Mojave απο High Sierra ?
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες