MacOS 10.14 Mojave
Δημοσίευση 02/10/2018 - 09:38
Επίσης αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν έχουν πρόβλημα όσοι το έχουν εγκαταστήσει με το backup στο time machine και με την είσοδο στο AppStore? Είναι 2 θέματα τα οποία παίζουν πολύ στο forum τις apple!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 02/10/2018 - 10:11
Ευχαριστώ πολύ! Χρήσιμο γιατί πιστεύω ήταν αρκετοί που είχαν το ίδιο θέμα.
Επίσης αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν έχουν πρόβλημα όσοι το έχουν εγκαταστήσει με το backup στο time machine και με την είσοδο στο AppStore? Είναι 2 θέματα τα οποία παίζουν πολύ στο forum τις apple!
Εγώ δεν έχω θέμα με το AppStore, άλλωστε νομίζω ότι θέμα υπάρχει με τους λογαριασμούς από usa
Δημοσίευση 02/10/2018 - 10:19
Καλημέρα,
Και εγώ έχω πρόβλημα στο time machine, προσπαθώ να το λύσω.
Δημοσίευση 02/10/2018 - 11:20
Καλημέρα,
Επειδή το πρόβλημα σου μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους φίλους, ίσως σκεφθείς να το
περιγράψεις σε ένα Νέο θέμα.
Θα γίνει προσπάθεια για επίλυση του.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 02/10/2018 - 11:25
Επειδή το πρόβλημα σου μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους φίλους, ίσως σκεφθείς να το
περιγράψεις σε ένα Νέο θέμα.
Θα γίνει προσπάθεια για επίλυση του.
Καλημέρα,
Κολλάει το time machine και δεν πέρνει backup. Θέλω να ελπίζω ότι συμβαίνει αυτό διότι μετέφερα τις φωτογραφίες σε εξωτερικό δίσκο και γι' αυτό έπαθε "σοκ". Τις μεταφέρω ξανά στον εσωτερικό δίσκο και θα το αφήσω να δω τι θα κάνει.
Ευχαριστώ
Γιώργος
Δημοσίευση 02/10/2018 - 12:48
Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά στο τι μπορεί να ευθύνεται για το Time Machine backup ούτε για το AppStore. Δεν έτυχε να αντιμετωπίσω θέμα με κάποιο από τα δυο.
Παρόλα αυτά, για backup μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε το SuperDuper είτε το Carbon Copy Cloner. Προσωρινά τουλάχιστον μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα. Πιθανότατα και σε κάποιο επόμενο update. Δεν το γνωρίζω. Το ίδιο ισχύει και για το App Store.
Εάν θέλεις, επειδή με ενδιαφέρει να το μελετήσω λίγο το θέμα με το TM, άνοιξε το Terminal και δώσε την παρακάτω εντολή.
log show --predicate 'subsystem == "com.apple.TimeMachine"' --info --last 12h | grep -F 'eMac' | grep -Fv 'etat' | awk -F']' '{print substr($0,1,19), $NF}' > ~/Desktop/TM.txt
Θα γίνει εξαγωγή ενός .txt αρχείου στο Desktop σου.
Ανέβασέ το στο iCloud και στείλε μου το link με π.μ. ή ανάρτησέ το εδώ.
Αν δεν ξέρεις πως να κάνεις τη διαδικασία με το iCloud, πες μου να σου στείλω οδηγίες.
Δημοσίευση 02/10/2018 - 15:45
Φίλε wyclef εάν θέλεις άνοιξε ένα καινούριο θέμα για το Time Machine να προσπαθήσουμε λίγο να το δούμε.
Δημοσίευση 02/10/2018 - 18:15
Φίλε wyclef εάν θέλεις άνοιξε ένα καινούριο θέμα για το Time Machine να προσπαθήσουμε λίγο να το δούμε.
Sorry for the English guys but i dont have a Greek keyboard. Unfortunately i have not got Mojave installed yet so i am not sure about the Time Machine backup error. Maybe someone who has encountered it already can open a new topic?
By the way for the Appstore login a solution was found - whoever has a problem have a look: https://discussions..../8552241?page=9
Δημοσίευση 02/10/2018 - 18:23
Sorry for the English guys but i dont have a Greek keyboard. Unfortunately i have not got Mojave installed yet so i am not sure about the Time Machine backup error. Maybe someone who has encountered it already can open a new topic?
By the way for the Appstore login a solution was found - whoever has a problem have a look: https://discussions..../8552241?page=9
Γύρισες πίσω σε λειτουργικό τελικά; Το SIP μπορεί να έχει κάποια σχετική ευθύνη για κάποια πραγματάκια γενικότερα αλλά δεν είναι του παρόντος.
Μια ερώτηση μόνο. Τρέχεις στο σύστημά σου κάποιο antivirus ή κάποιο firewall τρίτου;
Δημοσίευση 02/10/2018 - 18:37
ta adblock extensions υπαρχειμ περιπτωση να ανεαβαζουν την θερμοκρασια στον ιμακ?μετα την αναβαθμιση η θεροκρασια ειναι μονιμα στους 65 και βαζουν μπροστα τα ανεμιστηρακια δουλευοντας στος 3000rpm.
Δημοσίευση 02/10/2018 - 19:23
ta adblock extensions υπαρχειμ περιπτωση να ανεαβαζουν την θερμοκρασια στον ιμακ?μετα την αναβαθμιση η θεροκρασια ειναι μονιμα στους 65 και βαζουν μπροστα τα ανεμιστηρακια δουλευοντας στος 3000rpm.
Στο Activity Monitor επίλεξε την το menu CPU και ανέβασε ένα screen shot.
Δες και το άρθρο.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 02/10/2018 - 19:32
Γύρισες πίσω σε λειτουργικό τελικά; Το SIP μπορεί να έχει κάποια σχετική ευθύνη για κάποια πραγματάκια γενικότερα αλλά δεν είναι του παρόντος.
Μια ερώτηση μόνο. Τρέχεις στο σύστημά σου κάποιο antivirus ή κάποιο firewall τρίτου;
Οχι δεν δοκιμασα καν να κάνω την εγκατάσταση! Σχετικα με την ερωτηση σου δεν τρέχω ούτε anivirus και firewall τρεχω μόνο το hands off.
Δημοσίευση 02/10/2018 - 19:36
Οχι δεν δοκιμασα καν να κάνω την εγκατάσταση! Σχετικα με την ερωτηση σου δεν τρέχω ούτε anivirus και firewall τρεχω μόνο το hands off.
Μάλιστα. Οκ. Οπότε ίσως ο φίλος gkas1973 μπορεί να βοηθήσει.
Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:28
Μάλιστα. Οκ. Οπότε ίσως ο φίλος gkas1973 μπορεί να βοηθήσει.
Καλησπέρα,
Τελικά κατάφερα να τρέξω το TM αλλάοντας τον δίσκο αφήνοντάς το να τρέξει αρκετές ώρες.
Δημοσίευση 03/10/2018 - 18:14
Εχουν παρατηρηθει Απο κανενα τα παραπανω ;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες