MacOS 10.14 Mojave
Δημοσίευση 12/10/2018 - 21:37
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 12/10/2018 - 21:38
Μια ερωτηση. Ενω μεχρι τωρα οταν ανοιγα το mac και μου εβγαζε την οθονη να βαλω κωδικο εδειχνε τη μπαρα να φορτωνει και ανοιγε. Πλεον παει περιπου μεχρι τη μεση και μετα δειχνει για λιγο το apple logo με μπαρα φορτωνει μεχρι τερμα και ανοιγει. Ειναι φυσιολογικο;
Ναι.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 12/10/2018 - 22:28
giodis! αυτόν ξέρουμε αυτόν εμπιστευόμαστε! Πραγματικά ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για τη βοήθεια που δίνεις σε όλους μας εδώ πέρα. και άμεσος και αναλυτικός!
Δημοσίευση 13/10/2018 - 19:26
Μια ερωτηση. Ενω μεχρι τωρα οταν ανοιγα το mac και μου εβγαζε την οθονη να βαλω κωδικο εδειχνε τη μπαρα να φορτωνει και ανοιγε. Πλεον παει περιπου μεχρι τη μεση και μετα δειχνει για λιγο το apple logo με μπαρα φορτωνει μεχρι τερμα και ανοιγει. Ειναι φυσιολογικο;
χαχα χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που το παρατήρησε αυτό!
Δημοσίευση 13/10/2018 - 20:28
Ναι το κάνει , ναι είναι του macOS , ναι θεωρείται φυσιολογικό , δεν υπάρχει θέμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 13/10/2018 - 21:55
Δημοσίευση 13/10/2018 - 22:05
100001 τωρα. Sorry που δε διαβασα αμετρητες σελιδες να δω αν εχει απαντηθει. Και αν σε ενοχλει μην απαντας. Αλωστε απαντησαν απο πανω. Εσυ τι πεταγεσαι;100.000 φορές διαβάζουμε το ίδιο πράγμα ...
Ναι το κάνει , ναι είναι του macOS , ναι θεωρείται φυσιολογικό , δεν υπάρχει θέμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 13/10/2018 - 22:15
Δημοσίευση 13/10/2018 - 22:19
έφαγε σήμερα το Μακ ένα σκάλωμα. Πήγα να του περάσω bootcamp windows 10. Κάνει επανεκκίνηση ξεκινάει η εγκατάσταση και βγάζει σφάλμα windows could not update the computer's boot configuration. Μετά δεν έμπαινε με τίποτα στο Μακ. Έδειχνε το μήλο και έκλεινε.
Άνοιξε το Mac με πατημένο το πλήκτρο Χ, για force macOS startup.
Δούλεψε ;.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 13/10/2018 - 23:10
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 16/10/2018 - 11:34
Καλημέρα,
Μετά από μέρες επανέρχομαι στο Time Machine, από ότι κατάλαβα ενώ στο High Sierra μπορούσε να πάρει backup ενώ δουλεύεις κανονικά στο Mojave φαίνεται ότι "κολλάει" αλλά αν κάνεις lock το mac και το αφήσεις κάνει το backup πολύ γρήγορα και κανονικά.
Ευχαριστώ
Γιώργος
Δημοσίευση 19/10/2018 - 12:25
Καλησπέρα στους φίλους συμφορουμίτες. Παρατήρησα με το καινούργιο λειτουργικό, ότι δεν μπορώ πλέον να πραγματοποιήσω κλήση μέσω Facetime από το MacBook Pro εαν ο αριθμός δεν είναι αποθηκευμένος. Μέχρι πρότινως(High Siera) είχα τη δυνατότητα να ανοίγω την εφαρμογή Facetime στο MacBook να πληκτρολογώ τον αριθμό που θέλω (είτε ήταν αποθηκευμένη επαφή είτε όχι) και να πραγματοποιώ κλήσεις. Άλλαξε κάτι και δεν το κατάλαβα Ευχαριστώ
Δημοσίευση 19/10/2018 - 12:31
Καλησπέρα στους φίλους συμφορουμίτες. Παρατήρησα με το καινούργιο λειτουργικό, ότι δεν μπορώ πλέον να πραγματοποιήσω κλήση μέσω Facetime από το MacBook Pro εαν ο αριθμός δεν είναι αποθηκευμένος. Μέχρι πρότινως(High Siera) είχα τη δυνατότητα να ανοίγω την εφαρμογή Facetime στο MacBook να πληκτρολογώ τον αριθμό που θέλω (είτε ήταν αποθηκευμένη επαφή είτε όχι) και να πραγματοποιώ κλήσεις. Άλλαξε κάτι και δεν το κατάλαβα Ευχαριστώ
Το έχω αναφέρει από την αρχή, μίλησα και με support και μου ζήτησαν να τους στείλω screenshots. Ο μόνος τρόπος να το κάνεις τώρα είναι να γράψεις τον αριθμό κάπου (στις σημειώσεις π.χ.) και να τον κάνεις αντιγραφή επικόλληση στο facetime
Δημοσίευση 19/10/2018 - 12:38
Το εγκατέστησα εχτές σε iMac21.5 late 2009 και από την πρώτη μάτια πάει μια χαρά το μηχάνημα...
Δημοσίευση 19/10/2018 - 12:54
Το έχω αναφέρει από την αρχή, μίλησα και με support και μου ζήτησαν να τους στείλω screenshots. Ο μόνος τρόπος να το κάνεις τώρα είναι να γράψεις τον αριθμό κάπου (στις σημειώσεις π.χ.) και να τον κάνεις αντιγραφή επικόλληση στο facetime
Να υποθέσω ότι είναι κάποιο bug το οποίο θα λυθεί στην πορεία?? Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρισυ πάλι με την εφαρμογή Facetime. Τότε το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε οι επαφές να έχουν τον κωδικό χώρας (+30 της Ελλάδας) για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί κλήση και αποστολή SMS. Είχα επικοινωνήσει με την υποστήριξη της Apple και ανέφερα το πρόβλημα. Αν και δεν μπόρεσαν στην αρχή να δώσουν λύση, το πρόβλημα λύθηκε με κάποιο Update χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Ας ελπίσουμε να γίνει το ίδιο και φέτος.
Δημοσίευση 19/10/2018 - 13:05
Να υποθέσω ότι είναι κάποιο bug το οποίο θα λυθεί στην πορεία?? Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρισυ πάλι με την εφαρμογή Facetime. Τότε το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε οι επαφές να έχουν τον κωδικό χώρας (+30 της Ελλάδας) για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί κλήση και αποστολή SMS. Είχα επικοινωνήσει με την υποστήριξη της Apple και ανέφερα το πρόβλημα. Αν και δεν μπόρεσαν στην αρχή να δώσουν λύση, το πρόβλημα λύθηκε με κάποιο Update χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Ας ελπίσουμε να γίνει το ίδιο και φέτος.
Δεν ξέρω αν το θεωρούν bag, απλά μου είπε ότι το έχουν αναφέρει και άλλοι χρήστες. Μεγάλη βλακεία αν δεν το διορθώσουν...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες