Θέλω να αγοράσω ασύρματα ακουστικά και επειδή είμαι άσχετος με το αντικείμενο θα ήθελα την γνώμη σας.
Αξίζει η αγορά των AirPods? πως λειτουργούν οι διάφορες εντολές (play, pose, skip κ.λπ.)
Το μπάτζετ είναι max 150€
Δημοσίευση 08/07/2018 - 12:11
Θέλω να αγοράσω ασύρματα ακουστικά και επειδή είμαι άσχετος με το αντικείμενο θα ήθελα την γνώμη σας.
Αξίζει η αγορά των AirPods? πως λειτουργούν οι διάφορες εντολές (play, pose, skip κ.λπ.)
Δημοσίευση 08/07/2018 - 13:58
Δημοσίευση 08/07/2018 - 14:04
Μετά απο αρκετό καιρό περισυλλογής και αναμονής, έφτασαν επιτέλους στα χέρια μου.
Να ξεκινήσω με αυτό που με έκανε να διστάζω περισσότερο για την αγορά, και δεν είναι άλλο απο το πως κάθονται στα αυτιά, μιας και με τα EarPods είχα θέμα.
Εδώ λοιπόν κατά κάποιο μαγικό τρόπο έκατσαν όπως ακριβώς έπρεπε. Παρόλα αυτά μέχρι να συνηθίσεις, νοιώθεις πως ίσως σου κάνουν φτερά.
Ο ήχος είναι αρκετά καλός, ανώτερος των κλασικών EarPods, δε πιάνει όμως τα στάνταρ στο μπάσο κυρίως των Xiaomi HD Pro που χρησιμοποιούσα πρίν.
Μικρό το κακό. Σε αυτό ίσως βοηθάει και το Noise-Cancelling των κινέζων.
Στα των κλήσεων πάλι όλα ήταν άμεσα και πολύ καθαρά.
Μειονεκτήματα στα δικά μου
μάτιααυτιά τουλάχιστον, 2 πράγματα.
1. Το προναφερθείσα περίφημο "Noise-Cancelling". Δυστυχώς όταν το αυτί σου έχει συνηθίσει σε αυτό, δεν το πολύ-αποδέχεσαι εύκολα στο να μη το έχεις μετά..
Θα το δούμε και αυτό στα AirPods III..
2. Tα Gestures στο Double Tap είτε για απάντηση/τερματισμό κλήσεων, είτε για το Play/Pause.
Χρειάστηκε αρκετές προσπάθειες για να το πετύχω, ευελπιστώ πως είναι να πάρεις(; ) το κολάι και να βρείς το πάτημα του.
Δε θα βάλω εδώ τη ρύθμιση της έντασης αφού ευτυχώς με έσωσε το AW.
Το τελικό ερώτημα που προκύπτει, είναι αυτό που ακούω απο τους περισσότερους..
"Γιατί καθυστέρησα την αγορά?"
Υ.Γ1: Το Double Tap πλέον αφου το συνήθισα λειτουργεί ακαριαία/σωστά.
Υ.Γ2: Με 132€ που τα βρίσκεις Skroutz, τα παίρνεις προχθές.
Δημοσίευση 08/07/2018 - 14:21
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 08/07/2018 - 14:22
Δημοσίευση 08/07/2018 - 15:00
Αν θέλω να αυξομειώσω τον ήχο ή να παίξει το επόμενο τραγούδι δεν γίνεται μέσω σιρι; εννοείται ότι το iPhone είναι στην τσέπη και δεν έχω awΔεν είπαμε οτι ο ήχος είναι σκ@τά..
Θα τα πάρεις για τη χρηστικότητα, ευκολία σύνδεσης με iDevices και τα Gestures.
Δε χρειάζεται το "χεεεει σιιιρι".
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 08/07/2018 - 15:02
Δημοσίευση 08/07/2018 - 15:30
Αυτό δεν έχω καταλάβει, μπορώ να αυξομειώνω την ένταση και να αλλάζω τραγούδι από τα ακουστικά;Ναι για την ένταση μπορείς (και) με τη Siri πέρα απο τα πλήκτρα της συσκευής.
Δημοσίευση 08/07/2018 - 16:13
Καλησπερα, μεσα απο τις ρυθμισεις εχει επιλογες σχετικα με τις εντολες στα AirPods, επιλογη επομενου η προηγουμενου τραγουδιου, οπως και αναπαραγωγη/παυση.
Δημοσίευση 08/07/2018 - 16:21
Αυτό δεν έχω καταλάβει, μπορώ να αυξομειώνω την ένταση και να αλλάζω τραγούδι από τα ακουστικά;
Επίσης, αν το noise cancellation είναι στο επίπεδο των EarPods δεν με ενοχλεί καθόλου
Την ένταση όχι.
Play/Pause και εναλλαγή κομματιών με το Double Tap που σου είπα.
Δημοσίευση 08/07/2018 - 16:31
Καλησπερα, μεσα απο τις ρυθμισεις εχει επιλογες σχετικα με τις εντολες στα AirPods, επιλογη επομενου η προηγουμενου τραγουδιου, οπως και αναπαραγωγη/παυση.
Την ένταση όχι.
Play/Pause και εναλλαγή κομματιών με το Double Tap που σου είπα.
Μάλιστα, αν κατάλαβα καλά μέσα από τις ρυθμίσεις επιλέγεις αν το double tap θα κάνει εναλλαγή τραγουδιού ή play/pause.
Είμαι ένα βήμα από το να πατήσω το "ολοκλήρωση παραγγελίας"...
Δημοσίευση 08/07/2018 - 17:11
Με γειά.
Ν
Οπότε μπορώ να ρυθμίσω το double tap στο δεξί ακουστικό για play/pose και στο αριστερό για skip?
btw το πάτησα το κουμπί και το κρίμα στο λαιμό σου Νίκο...
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 08/07/2018 - 17:12
Δημοσίευση 08/07/2018 - 18:30
Οπότε μπορώ να ρυθμίσω το double tap στο δεξί ακουστικό για play/pose και στο αριστερό για skip?
Δημοσίευση 08/07/2018 - 22:47
Ναι ρε. Κάθε ένα έχει διαφορετικές επιλογές.
Μόνο κρίμα δε θα ΄ναι πίστεψε με.. Θα τα ευχαριστηθείς.
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες