Καλησπέρα, το χειμώνα σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση στα wireless ακουστικά που έχω (Spigen R12E) τα οποία είναι αρκετά καλά για τα λεφτά τους.
Αλλά έχω 3 θέματα.
1)Η διάρκεια μπαταρίας η οποία είναι 4 ώρες και όταν σε ειδοποιεί πως τελειώνει η μπαταρία μέσα σε 5 λεπτά έχει κλείσει
2) Δεν ακούγομαι πολύ καλά στις κλήσεις. Ειδικά όταν είμαι έξω και έχει λίγο αέρα.
3)Είναι λίγο "βαριά" και τα νιώθεις στο αυτί με αποτέλεσμα μερικές φορές να με κουράζουν.
Είμαι ανάμεσα σε 2 ακουστικά. Στα Airpods και στα Oneplus Bullet wireless. Αν τα airpods δεν είχαν φτάσει σε τόσο προσιτή τιμή (<130€) δεν θα το σκεφτόμουν καν μιας και στα 199€ είναι αρκετά χρήματα για μένα.
Επίσης τα earpods είναι από τα ακουστικά που κάθονται τέλεια στο αυτί μου.
Ας πάμε τώρα για τα ακουστικά που με ενδιαφέρουν.
Το θετικό που έχουν και τα 2 ακουστικά είναι η μπαταρία. Τα airpods χάρις στη θήκη που φορτίζουν, οπότε δύσκολα θα με άφηνε η μπαταρία και τα oneplus λόγω της ταχείας φόρτισης.
Τα airpods επίσης είναι εντελώς ασύρματα (βέβαια θα ήθελα να αγοράσω ένα καλώδιο που τα ενώνει για το γυμναστήριο) και σίγουρα έχουν πολύ καλή συμβατότητα με το iPhone.
Τα Oneplus είναι αρκετά πιο οικονομικά και μου αρέσει αυτό το feature που έχουν με τους μαγνήτες (όταν τα αφήνεις κρεμασμένα στο λαιμό σου κολλάνε μεταξύ τους και κάνει αυτόματα Pause η μουσική) αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί και στο iPhone.
Με ενδιαφέρει κυρίως για μουσική και έπειτα για τις κλήσεις, σε αυτό τον τομέα δεν ξέρω όμως πόσο καλά είναι και τα 2 ακουστικά.
Επίσης επειδή τυχαίνει και έχω 2 iPhones (ένα προσωπικό και ένα εταιρικό) να φανταστώ ότι και τα airpods αλλά και τα bullets συνδέονται ταυτόχρονα και με τα 2 iPhones. Τα spigen συνδέονται και με βολεύει αυτό γιατί δεν χάνω κάποια κλήση όταν τα έχω στην τσάντα και είμαι στον δρόμο.
Συνοψίζοντας, με ενδιαφέρει να είναι ελαφριά ακουστικά με καλή απόδοση ήχου για μουσική αλλά και καλό μικρόφωνο για τις κλήσεις. Να συνεργάζονται ταυτόχρονα και με τα 2 iphone μου (5s και 6s Plus) και να είναι κατάλληλα για γυμναστήριο,ποδήλατο,τρέξιμο.
Συγνώμη για το μεγάλο Post αλλά ήθελα να πω όσο περισσότερα μπορώ για τη χρήση που τα θέλω ώστε να με βοηθήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα ποια ακουστικά να αγοράσω.
Τελευταία επεξεργασία από: mihalis, 17/08/2018 - 20:42