Deals 365 καλως τα δεχτηκαμε! Χs Xsmax
Δημοσίευση 14/09/2018 - 22:02
Μια χαρά λοιπόν για την Ελλάδα των μεταμνημονιων μας.
Η τιμή είναι καλή σε σχέση με τα εδώ και καλορίζικο στους πρώτους που θα παραλάβουν.
25000 μια χαρουλα είναι σε λίγες ώρες
Ad
Δημοσίευση 14/09/2018 - 22:25
δεν δέχονται με τιμολόγιο λεμε.
από Media Markt εννοω ή Γερμανό.. όχι απ αυτούς!!
Δημοσίευση 14/09/2018 - 22:26
από Media Markt εννοω ή Γερμανό.. όχι απ αυτούς!!
Οι άλλοι με αυξημένες τιμές τύπου 1229€ ναι δέχονται τιμολόγιο αλλά με ένα χρόνο εγγύηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 14/09/2018 - 22:29
Οι άλλοι με αυξημένες τιμές τύπου 1229€ ναι δέχονται τιμολόγιο αλλά με ένα χρόνο εγγύηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Έτσι ακριβώς Peter. Τώρα πια και το τιμολόγιο = 1 χρονακι...
Βρήκαν τρόπο και το έκλεισαν το παράθυρο με την 2ετια στα τιμολόγια
Δημοσίευση 14/09/2018 - 22:34
Αν δεν σε νοιάζει που είναι από αμερικα δηλ απλα με 1χρονο (που πάλι και εδώ για την 2ετια στα σπάνε)
δίνεις 1509 και το παίρνεις - όχι βέβαια πως και αυτό δεν είναι τρελό ποσό....
Δημοσίευση 14/09/2018 - 23:35
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για μεταφορικά και με ποια εταιρία κουριερ στέλνουν? Εγώ βρίσκομαι Κέρκυρα
Δημοσίευση 15/09/2018 - 06:25
Επειδή δεν την ξέρω την συγκεκριμένη φάση, φαντάζομαι είναι όλα αξιόπιστα και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος σωστα?
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για μεταφορικά και με ποια εταιρία κουριερ στέλνουν? Εγώ βρίσκομαι Κέρκυρα
Καλημέρα.
Θα σου πω τι γνωρίζω όταν πριν 2 χρόνια ψώνισα iPad και ένα 7+ από δαύτους
Καταρχήν έχουν φυσικό κατάστημα - είναι στον Άγιο Ελευθέριο στην Αθήνα και μπορείς αν είσαι εδώ να περάσεις να το πάρεις από εκεί, όπως είχα κάνει τότε και εγώ, γιατί θεώρησα καλύτερο να εχω οπτική επαφή με την εταιρεία.
Τώρα από ότι γνωρίζω - αλλά πάρτους κιόλας και ρωτα τους- στο στέλνουν δωρεάν μεταφορικά - ειδικά για τόσο μεγάλο ποσό
Αξιοπιστία υπάρχει και από προσωπική γνώμη και από γνώμη 2 κολλητών που πήραν και πέρυσι από εκεί και μάλλον θα ξαναπάρουν φέτος...
Μια χαρά τέλεια δουλεύουν όλα.
Άλλωστε σε καλύπτει κανονικά η εδώ apple για ένα χρόνο, αχρείαστοι βέβαια ναναι.
Κολλητός έχει πάρει και Apple Watch και mac αν θυμάμαι καλά αλλά και iPhone και όλα είναι μια χαρά.
Το καλύτερο είναι στις απορίες σου για μεταφορά κτλ να τους πάρεις τηλ να σου πούνε
Δημοσίευση 15/09/2018 - 20:36
σε 3 μερες οταν λήξει τι γινεται? το ξανα βαζουν παλι μετα απο λιγες μερες? γιατι ισως να μην προλαβω να εχω τα χρηματα. υπολογιζα μια εβδομαδα αργοτερα...
Δημοσίευση 15/09/2018 - 20:40
σε 3 μερες οταν λήξει τι γινεται? το ξανα βαζουν παλι μετα απο λιγες μερες? γιατι ισως να μην προλαβω να εχω τα χρηματα. υπολογιζα μια εβδομαδα αργοτερα...
Ναι μην αγχώνεσαι
Το ίδιο έκαναν και πέρυσι.
Στάνταρ θα το ξαναβάλουν
Έχουν αυτή την τακτική και ανάλογα παραγγέλνουν από USA
Δημοσίευση 15/09/2018 - 20:43
@
vagfilippo
παιρνεις μιζες απο το site??
τα 3 τους.
Απλα έδωσα ενημέρωση και επειδή εχω πάρει στο παρελθόν.
Θα μπορούσα να έβαζα και από πχ public ή media όταν το ανέβασαν.
Μακάρι να έπαιρνα και από αυτούς μίζα.
Το Χ από Vodafone το πήρα boy
Δημοσίευση 15/09/2018 - 20:45
τα 3 τους.
Απλα έδωσα ενημέρωση και επειδή εχω πάρει στο παρελθόν.
Θα μπορούσα να έβαζα και από πχ public ή media όταν το ανέβασαν.
Μακάρι να έπαιρνα και από αυτούς μίζα.
Το Χ από Vodafone το πήρα boy
απλα παρατηρω πολυ διαφησιμη οπου δεν χρειαζεται πιστευω για ενα site οταν δεν υπαρχει οφελος... Ενταξει το εδειξες οκ αλλα γραφεις και πολλα μνμτα λες και μιλας εκ των εσω με κουκουλα ομως.. δεν ξερω ετσι μ φαινεται, ισως κανω κ λαθος...
Δημοσίευση 15/09/2018 - 20:47
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 15/09/2018 - 20:52
απλα παρατηρω πολυ διαφησιμη οπου δεν χρειαζεται πιστευω για ενα site οταν δεν υπαρχει οφελος... Ενταξει το εδειξες οκ αλλα γραφεις και πολλα μνμτα λες και μιλας εκ των εσω με κουκουλα ομως.. δεν ξερω ετσι μ φαινεται, ισως κανω κ λαθος...
Λάθος κανείς φίλε μου.
Στα 45 μου δεν εχω λόγο να διαφημίζω κανέναν.
Το παλικάρι ρώτησε και εγώ απάντησα από προσωπική μου εμπειρία.
Δεν ξέρω αν θα αγόραζα από Αμερική...
Απλα το έβαλα για την τιμή που είναι πιο χαμηλή από τις γνωστές αλυσίδες.
Εγώ αν με γνώριζες και πέρυσι φώναζα κατά του άλλου μουφοsite του γνωστού dealber
επίσης πάντα είμαι υπέρ της ψυχραιμίας μέχρι να ηρεμήσουν οι τιμές και να τα πάρει κάποιος από σκρουτζομαγαζα όταν θα έχει πέσει και η τιμή
Λογικό να σου φαίνεται ότι γράφω, ότι υπάρχει αβάντα απλα εγώ εξήγησα στο παλικάρι ώστε να μη πετάξει τα επιπλέον χρήματα στις γνωστές αλυσίδες.
Και αν πχ το έκανε και το καιζερ πάλι θα το ανέβαζα.
Αυτά
Δημοσίευση 15/09/2018 - 20:53
Να είσαι σίγουρος ότι κανείς λάθος .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thanx bro
Στείλε iban να σου δωσω και σένα το ποσοστό σου. Χαχαχα
Γεια σου Κρητικαρε
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες