Εγώ είχα iphone 3gs μετά πήγα σε samsung s series και μετά σε 5s. Μετά το 5s πήρα δωρεαν σε samsung a5 2016 & μετά a5 2017 που έχω μέχρι τώρα.
Galaxy s3 galaxy s4 ήταν τραγικά κινητά. Γύρισα στο 5s Και είπα βρήκα την υγειά μου. Έκτοτε όμως τα πράγματα άλλαξαν. Το android βελτιώθηκε και η samsung βγάζει εξαιρετικές συσκευές. Είχα ένα θέμα πριν λίγο καιρό με το α5 2017 που κόλλαγε τρομερά. Αποδείχτηκε όμως θέμα κακής αναβάθμισης και μόλις κυκλοφόρησε ενημέρωση κ την έβαλα το κινητό συνήλθε πλήρως.
Αν κ το έχω από τον προηγούμενο Αύγουστο κι ειναι mid range πάει μια χαρά, οποτς η λογική λέει πως η ναυαρχίδα θα είναι μπόμπα.
Είμαι απαιτητική χρηστρια. Σε tablet έχω μόνο iPad , με τελευταίο που χρησιμοποιώ ως σήμερα το 9.7 pro που το πήρα μόλις βγήκε. Επίσης σε υπολογιστές έχω iMac 27" 2010 & MacBook pro που το πήρα πέρυσι κοντά στις 2.500€ built to order.
Θέλω να πω ότι ξέρω καλά το οικοσύστημα της apple και έχω δώσει πολλά χρήματα για προϊόντα της.
Πλέον όμως οι τιμές των iPhone Έχουν ξεφύγει ΤΟΣΟ πολύ που νομίζω δε δικαιολογούνται. Θα πάρω κ εγώ ναυαρχίδα κ σκέφτομαι samsung ή apple. Σίγουρα το iOS Θα είναι smooth και σε 3 4 χρόνια από τώρα. Αξίζει η τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά μόνο κ μόνο γι αυτο;;
Σε 4 χρόνια θα χω ξενερώσει και θα το χω βαρεθεί έτσι κι αλλιώς.
Προτιμώ την ελευθερία που μου δίνει το android.
Μιλώντας πάντα για out of the box χρήση. Τα πράγματα με τις ρυθμίσεις δεν είναι τόσο τραγικά, συνηθίζονται γρήγορα.
Εγώ τείνω προς samsung. Απλώς επειδή τώρα πάλι δωρεάν θα μου ρθει α8 2018, θα περιμένω μάλλον το s10.
Καλύτερα να πας μια ώρα χωρίς κόσμο σε κατάστημα να δεις μόνος σου το μενού του note. Είναι τρομερή συσκευή με οθοναρα, εξαιρετική κάμερα, γρήγορο, με μεγάλη μπαταρία και φυσικά με το pen που λες ότι θα σε βολέψει
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνώμη αλλα τα 2500 που έδωσες για υπολογιστη τα θεωρώ πολύ περισσότερο «περιττά» από αυτά που έχει ένα iPhone. Με τόσα λεφτά φτιάχνεις τούμπανο pc πολύ ανώτερο από αυτό που έχεις αλλα τέλος πάντων γούστα είναι αυτά..
Κακά τα ψέματα και τα Samsung μια χαρά είναι ειδικά οι ναυαρχιδες αλλα τα iPhone εμπνέουν μια σταθερότητα ειδικά αν τα κρατάς καιρό. Στο σπιτι παίζουν επίσης s8, A5 αλλα δεν λες θα κρατήσουν εξίσου σε απόδοση μετά από 1-2 χρόνια
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk