Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   sk7lafkos

sk7lafkos

iPH User

• 123 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/10/2018 - 13:28

αυτό που όταν χτυπάει και το πιάνουμε χαμηλώνει ο ήχος κλήσης πως το αλλάζουμε γιατί κόλλησα?

Settings - general - accessibility - face id & attention - attention-aware features

Τελευταία επεξεργασία από: sk7lafkos, 01/10/2018 - 13:30

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/10/2018 - 13:42

4 μέρες πλέον με Xs max...

1)Ακόμα δεν έχουν βγάλει η dome και η power support protector και έχω νεύρα :)

2)Η μπαταρία μια χαρά μου φαίνεται.

3)Εννοείται ταχύτατο

4)Το βάρος κατά βάση λίγο πρόβλημα...Με το μέγεθος οκ μαθημένος.

5)Κάποιος που κρατά τις συσκευές του ξέρει ότι το παίρνει σήμερα και για 3 χρόνια τουλάχιστον είναι ήσυχος.

6)Οι φωτο αν και δεν είμαι γνώστης μου φαίνονται εξαιρετικές.

7)Ηχεία εξαιρετικά

8)Στα χρήματα αυτά και μιλώντας για business κοινό το note 9 είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή μακραν...

Αυτά...

Υ.Γ.Με τη φόρτιση δεν έχει προκύψει κάποιο θέμα.

#228   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1447 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 14:00

Λίγο νωρίς και άσχετο αλλα υπάρχει κάποια πηγή που θέλει του χρόνου οι συσκευές να βγαίνουν με τριπλή κάμερα (το s10 λενε θα βγει έτσι και θα φτάσει κορυφή στην κάμερα) και χωρίς την παρουσία του notch; Ίσως ο μόνος λόγος που θα με απέτρεπε από το να αναβαθμισω φέτος...

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#229   Tsopanos

Tsopanos

iPH Honoured Member

• 595 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 14:07

Λίγο νωρίς και άσχετο αλλα υπάρχει κάποια πηγή που θέλει του χρόνου οι συσκευές να βγαίνουν με τριπλή κάμερα (το s10 λενε θα βγει έτσι και θα φτάσει κορυφή στην κάμερα) και χωρίς την παρουσία του notch; Ίσως ο μόνος λόγος που θα με απέτρεπε από το να αναβαθμισω φέτος...

Μάλλον εννοείς τριπλούς φακούς. Είμαι λίγο επιφυλακτικός με τον αριθμό των φακών δε μπορώ να φανταστώ το συγκριτικό πλεονέκτημα που θα προσφέρει. Από τον ένα στους δυο ναι, έχεις ένα ευρυγώνιο και ένα τηλεφακο, ο τρίτος φακός τι ακριβώς θα προσφέρει επιπλέον;

Για μένα πολύ περισσότερο παίζουν ρόλο οι αισθητήρες, και βασικά το μέγεθος τους όπως και το μέγεθος των εικονοστοιχείων τους (και όχι τα megapixel).

———
Γκλίτσα από καρυδιά και ένα iPhone XS Max 256GB

#230   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 784 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 01/10/2018 - 14:58

Μέχρι να βάλεις, βγάλε το για κανένα δίωρο και δοκίμασε το χωρίς γυαλί. Θα σου πρότεινα το TemperedCurve της belkin. Έχει εξαιρετική υφή και δυο επίπεδα πάνω από το invisiglass της belkin.

Θα συμφωνήσω με τον Billy αλλά νομίζω δεν έχει κυκλοφορήσει για το Xs max. Εκτός και αν κάνω λάθος. Το Σάββατο που πήγα να το βάλω, το παληκαρι μου είπε ότι δεν έχει έρθει ακόμη.

#231   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 01/10/2018 - 15:09

Παω στοιχημα οτι του χρονου το iPhone θα κυκλοφορησει με πιο φωτεινο φακο πχ f/1.6 ο ευρυγωνιος πισω-f/2.2 ο τηλεφακος και θα βαλει λιγο πιο ευρυγωνιο μπροστα ωστε να εχει γωνια ληψης σαν του Note 9, χωρις αλλη αλλαγη στις καμερες. Φετος μεγαλωσε ο αισθητηρας, του χρονου θα ασχοληθουνε με το φακο (μην τυχον και μας τα δωσει ολα με τη μια η μαμα Apple).

Notch σιγουρα θα εχουμε και του χρονου. Ειναι πολυ νωρις ακομα για ολικη αλλαγη design, ασε που δεν νομιζω οτι υπαρχει η τεχνολογια να μικρυνει τοσο πολυ ολο αυτο το συνοθυλευμα εξαρτηματων που κρυβει μεσα του το notch. 

#232   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 15:21

Παω στοιχημα οτι του χρονου το iPhone θα κυκλοφορησει με πιο φωτεινο φακο πχ f/1.6 ο ευρυγωνιος πισω-f/2.2 ο τηλεφακος και θα βαλει λιγο πιο ευρυγωνιο μπροστα ωστε να εχει γωνια ληψης σαν του Note 9, χωρις αλλη αλλαγη στις καμερες. Φετος μεγαλωσε ο αισθητηρας, του χρονου θα ασχοληθουνε με το φακο (μην τυχον και μας τα δωσει ολα με τη μια η μαμα Apple).
Notch σιγουρα θα εχουμε και του χρονου. Ειναι πολυ νωρις ακομα για ολικη αλλαγη design, ασε που δεν νομιζω οτι υπαρχει η τεχνολογια να μικρυνει τοσο πολυ ολο αυτο το συνοθυλευμα εξαρτηματων που κρυβει μεσα του το notch.

Είμαι επιφυλακτικός αν θα δούμε notch του χρόνου. Ήδη με το θέμα που έβαλε η Apple στο Xs το έκρυψε στην παρουσίαση της το notch. Τη στιγμή που στην παρουσίαση του Χ το έδειχνε δίχως να το κρύβει. Προάγγελος κατ εμέ για το τι θα ακολουθήσει.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 01/10/2018 - 15:21

#233   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/10/2018 - 15:49

φιλος πηρε πριν 4 ωρες απο ιταλια apple store ORIO εμπορικο και μπηκε αεροπλανο και στο βενιζελος διαπιστωσε οτι η αφη καθυστερει να κανει scroll up & down

δεν ξερω τι φαση παιζει

xs max 256gb gold

Τελευταία επεξεργασία από: SmartSteli0s, 01/10/2018 - 15:50

#234   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:iphone 12 pro max

Δημοσίευση 01/10/2018 - 15:58

Ωραία, σε ευχαριστώ. Αναμένουμε εντυπώσεις και από το belkin αν το βάλεις κι εύχομαι να είναι θέμα τζαμιού κι όχι κινητού!

Πήγα στο istorm και τοποθέτησα το tempered class της belkin (invisiglass ultra flat) το οποίο ήταν το μοναδικό διαθέσιμο (24,90€).

Όσο αφορά την διαφορά που είδα ως προς την κύλιση στην οθόνη σε συνάρτηση με το τζάμι που είχα βάλει στο Πλαίσιο είναι ελάχιστη βελτίωση (Άρα δεν ήταν θέμα τζαμιού).

Αυτό όμως που διαπίστωσα συγκρίνοντας το δικό μου xs max με αυτό που είχε προς επίδειξη το istorm όπως και σε σύγκριση με ένα δεύτερο τηλέφωνο xs που ήταν και αυτό στον πάγκο, είναι ακριβώς τα ίδια. Η οθόνη σε όλα όταν κάνουμε κύλιση (σχετικά γρήγορα) τα γράμματα είναι σαν να τρέμουν.

Άρα από ότι φαίνεται εγώ ήμουν ο ψυράκιας και απλά έτσι λειτουργούν οι OLED οθονες. Το iPhone 7 Plus που είχα ήταν ομαλότερη η κύλιση.

#235   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9839 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 16:29

Άρα από ότι φαίνεται εγώ ήμουν ο ψυράκιας και απλά έτσι λειτουργούν οι OLED οθονες. Το iPhone 7 Plus που είχα ήταν ομαλότερη η κύλιση.

δεν το εχω παρατηρησει αυτο στο Χ εκτος και αν δεν το καταλαβαινω

#236   vejitto

vejitto

iPH newbie

• 51 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/10/2018 - 16:50

Hello guys!

έχω το iPhone XS Max και cosmote και οταν στελνω sms για wifi calling μου έρχεται πίσω ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή, κάτι που νομίζω δεν παίζει.

έχει δοκιμάσει κανείς άλλος την εν λόγω υπηρεσία;

#237   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 01/10/2018 - 17:04

Καλησπέρα και από εμένα.
Διαπιστώνω μετά από πολύ διάβασμα (Αμερική) αλλά και από το δικό μου που το έχω 3 μέρες ,ότι όντως κάτι τρέχει το σήμα στο 4 g.αρκετοι με κάλεσαν και δεν είχα σήμα με συνέπεια να το καταλάβω εκ των υστέρων.
Θεωρώ ότι είναι ένα πρόβλημα που θα λυθεί με αναβάθμιση του 12.
Στο WiFi τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι ίσα ίσα που μου φαίνεται και καλύτερο .
Εγώ έχω δώσει μια λύση γυρνώντας στην μπάντα του 2g που έχω σήμα καμπάνα παντού και αναμένω την αναβάθμιση λογισμικού για το 4g.
Μάλλον πρόκειται για γενικό πρόβλημα που σίγουρα θα λυθεί από την apple.

#238   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 17:08

Αν είναι γενικό τότε λογικά σήμερα θα πρέπει να βγάλει μια αναβάθμιση που να τα διορθωνει

Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 01/10/2018 - 17:08

#239   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1447 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 17:12

Καλά και πως είναι θέμα λογισμικού τότε αφού με το 12 το κάνει μόνο στα νέα μοντέλα και όχι στα παλαιότερα;

#240   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 01/10/2018 - 17:19

Αν είναι γενικό τότε λογικά σήμερα θα πρέπει να βγάλει μια αναβάθμιση που να τα διορθωνει

Μόλις επιλυση το πρόβλημα θα βγάλει την αναβάθμιση η οποία θα αφορά κυρίως τους νέους επεξεργαστές της intel.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες