Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 01/10/2018 - 10:59

Το θέμα είναι πότε έχεις το παραπάνω.

Τσέκαρε υπ. συστήματος και χρόνους χρήσης αν είναι παρόμοιοι.

Διάβασε.

Ας πουμε σημερα μπηκα να παιξω ενα παιχνιδι ( Legend of Solgard ) και καπως σαν να ζεσταθηκε λιγο ! Χθες που μπηκα λιγο στο reddit το εκανε παλι για λιγο ! Μηπως φταιει το γεγονος οτι ειναι ακομη καινουριο και θελει να ρολαρει ? IMG_0015.PNG

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/10/2018 - 11:22

Αν παίζεις παιχνίδια τι περιμένεις να κάνει? :)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#213   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 11:25

Αν παίζεις παιχνίδια τι περιμένεις να κάνει? :)

Χθες ειχα για παραδειγμα θεμα με το instagram ! Αλλα σημεαρ μεχρι στιγμης ολα καλα ! Θελω να πω οτι δν ειναι θεμα hardware και αν το παω πισω ετσι ? Για αυτο ρωταω για να μν εχω θεματα ! Δεν θελω να εχω θεματα με την ληψη 4K video , η ακομη και με την καμερα η οτιδηποτε αλλο εκτος παιχνιδιων και αν ζεσταινετε ! Ολα καλα λες λοιπον ? Ειδες την φωτο με τον χρονο χρησης που επισυναψα ?

#214   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1447 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 11:28

Εξαρτάται το ποσό ζεσταίνεται και ποτέ. Αν πχ βάλεις έστω παιχνίδι και στα 5 λεπτά αρχίσει και καίει..Ε δεν είναι και το πιο φυσιολογικό η αντίστοιχα σε διαφορά apps..Γνώμη μου

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#215   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 11:45

Χθες ειχα για παραδειγμα θεμα με το instagram ! Αλλα σημεαρ μεχρι στιγμης ολα καλα ! Θελω να πω οτι δν ειναι θεμα hardware και αν το παω πισω ετσι ? Για αυτο ρωταω για να μν εχω θεματα ! Δεν θελω να εχω θεματα με την ληψη 4K video , η ακομη και με την καμερα η οτιδηποτε αλλο εκτος παιχνιδιων και αν ζεσταινετε ! Ολα καλα λες λοιπον ? Ειδες την φωτο με τον χρονο χρησης που επισυναψα ?

Σε παιχνίδια δεν είναι θέμα.

Αν στο κάνει γενικότερα και έχεις επαναφέρει και Backup, καλό θα ήταν να κάνεις As New.

LG8ISzO.gif

#216   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 11:54

Το ειχα κανει χ8ες set up as new και πηρα μονο τα αρχεια απο το icloud ! Φωτογραφιες , μνμτα , σημειωσεις , επαφες και ολα τα σχετικα απο το  icloud ! Λες να το ξανακανω απο την αρχη ? Αλλα αν ξαναραπω τα αρχεια απο το icloud δεν θα ειναι το ιδιο στην ουσια ? 

#217   evaki17

evaki17

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 01/10/2018 - 11:56

Ναι, αυτό απο το Πλαίσιο:

https://www.plaisio....Mauro-Frame.htm

Χαίρομαι που σε βρήκα. Πήγα Πλαίσιο να πάρω το κίνητο και μου πρότεινε ο πωλητής εκεί αυτό το τζαμάκι. Το θεωρώ ακριβό για sentio, αλλά αν είναι καλό οκ. Πώς φαίνεται όμως; Είναι χοντρό; Με θήκες πετάγεται; Αν μπορούσες να μου πεις λεπτομέρειες γιατί δεν ξέρω τι να κάνω με τζαμάκι, ψάχνομαι. Θέλω κάποιο σχεδόν να μη φαίνεται και να μην αλλοιώνεται κι η ποιότητα της οθόνης.

#218   sotzyg

sotzyg

iPH Member

• 266 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:iphone 12 pro max

Δημοσίευση 01/10/2018 - 12:03

Χαίρομαι που σε βρήκα. Πήγα Πλαίσιο να πάρω το κίνητο και μου πρότεινε ο πωλητής εκεί αυτό το τζαμάκι. Το θεωρώ ακριβό για sentio, αλλά αν είναι καλό οκ. Πώς φαίνεται όμως; Είναι χοντρό; Με θήκες πετάγεται; Αν μπορούσες να μου πεις λεπτομέρειες γιατί δεν ξέρω τι να κάνω με τζαμάκι, ψάχνομαι. Θέλω κάποιο σχεδόν να μη φαίνεται και να μην αλλοιώνεται κι η ποιότητα της οθόνης.

Έχω διαπιστώσει ένα πρόβλημα σχετικά με την ομαλή κύλιση στην οθόνη και πιθανότατα είναι θέμα τζαμιού. Το μεσημέρι θα πάω να το αλλάξω και να βάλω το Belkin σε ένα istorm γιατί υπάρχει υποψία ότι είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου τζαμιού. Θα ενημερώσω σχετικά.

Όσο αφορά οπτικά είναι τέλειο και επειδή καλύπτει όλη την οθόνη μέχρι πάνω, χωρίς να αφήνει πουθενά κενό, έχοντας και μαυρο πλαίσιο γυρω γύρω, δεν φαίνεται καθόλου ότι υπάρχει τζάμι στο κινητό. Αλλά όπως είπα ψάχνω να δω αν το πρόβλημα που έχω έχει σχέση με αυτο το τζάμι.

Τελευταία επεξεργασία από: sotzyg, 01/10/2018 - 12:05

#219   evaki17

evaki17

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 01/10/2018 - 12:23

Έχω διαπιστώσει ένα πρόβλημα σχετικά με την ομαλή κύλιση στην οθόνη και πιθανότατα είναι θέμα τζαμιού. Το μεσημέρι θα πάω να το αλλάξω και να βάλω το Belkin σε ένα istorm γιατί υπάρχει υποψία ότι είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου τζαμιού. Θα ενημερώσω σχετικά.

Όσο αφορά οπτικά είναι τέλειο και επειδή καλύπτει όλη την οθόνη μέχρι πάνω, χωρίς να αφήνει πουθενά κενό, έχοντας και μαυρο πλαίσιο γυρω γύρω, δεν φαίνεται καθόλου ότι υπάρχει τζάμι στο κινητό. Αλλά όπως είπα ψάχνω να δω αν το πρόβλημα που έχω έχει σχέση με αυτο το τζάμι.

Ωραία, σε ευχαριστώ. Αναμένουμε εντυπώσεις και από το belkin αν το βάλεις κι εύχομαι να είναι θέμα τζαμιού κι όχι κινητού!

#220   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 12:32

Το ειχα κανει χ8ες set up as new και πηρα μονο τα αρχεια απο το icloud ! Φωτογραφιες , μνμτα , σημειωσεις , επαφες και ολα τα σχετικα απο το  icloud ! Λες να το ξανακανω απο την αρχη ? Αλλα αν ξαναραπω τα αρχεια απο το icloud δεν θα ειναι το ιδιο στην ουσια ? 

Δε χρειάζεται.

Δες πως θα πάει στη πορεία και εκτός παιχνιδιών.

LG8ISzO.gif

#221   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 12:38

Δε χρειάζεται.

Δες πως θα πάει στη πορεία και εκτός παιχνιδιών.

Σε ευχαριστω ! Ελπιζω να μν χρεαστει να το παω πισω για αλλαγη ! 

#222   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/10/2018 - 12:42

Στα πρόθυρα ανάκλησης τα iphone, ρίχνουν το γάντι στον Τράμπ.

#223   denouas

denouas

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2018 - 12:55

Καλησπερα ειμαι κατοχος ενος iphone xs  και μου κοβει τις περισοτερες κλησεις ξερετε κατι?

#224   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 01/10/2018 - 13:15

αυτό που όταν χτυπάει και το πιάνουμε χαμηλώνει ο ήχος κλήσης πως το αλλάζουμε γιατί κόλλησα?

#225   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 01/10/2018 - 13:27

αυτό που όταν χτυπάει και το πιάνουμε χαμηλώνει ο ήχος κλήσης πως το αλλάζουμε γιατί κόλλησα?

Settings -> Face ID -> Attention-aware Features

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12