Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone Xs/Xs Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2531 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:04

Καλησπερα και παλισ την ομαδα ! Το πιο πιθανο μερικοι να με πουν περιεργο  :P :D  αλλα θελω να ρωτησω τους κατοχους iphone xs max , αν μετα απο χρηση της καμερας νιωθετε μια ελαφρια ζεστη ( μικρη ) στο πισω μερος κατω ακριβως απο την καμερα ! Το ξερω πως μπορει να γινομαι κουραστικος και ζηταω ταπεινα συγγνωμη για αυτι μιας και ολοι μας δωσαμε πολλα χρηματα και αυτο που θελουμε τουλαχιστον , να μν εχει προβληματα hardware ! 
Ευχαρτιστω εκ των προτερων και παλι συγγνωμη ! Περιμενω τις απαντησεις σας !  ^_^

Για να ηρεμήσεις. Πάνε πάρε ένα καφεδάκι και πήγαινε στους επισήμους. Θα τρέξουν τα διαγνωστικά. Εάν υπάρχει σφάλμα θα το βγάλει στα διαγνωστικά και θα γίνει η αλλαγή . Εάν όχι συνεχίζεις το καφεδάκι σου επιστρέφοντας στο σπίτι σου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2290 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:10

Καθε πρωτη παρτιδα του νεου iphone καθε χρονο ολο και κατι θα βγαλει...
Γνωστο χρονια αυτο...
Ελπιζω οτι θα διορθωθουν ολα με τα επομενα update.
Προσωπικα παντα περιμενω πριν παρω το καινουργιο, για κανα μηνα και κατι.
Πιο πολυ για να δω τι παιζει, ψηλιασμενος τοσα χρονια τωρα.
Φετος το πηρε η γυναικα (xs) και ηδη αρχισε να εχει καποια θεματα - πχ να χανει κλησεις ή να πιανει απο 4g στο σπιτι, στο ασχετο, Ε...
Αναμενουμε, κατι θα γινει.
Δεν σαφηνει ετσι γιατι κατι που αντιμετωπιζουμε εμεις εδω σιγουρα εμφανιζεται και σε αλλους χρηστες
Οποτε υπομονη....

#393   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1058 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:14

Είπαμε όλοι την ίδια αγωνία έχουμε και μοιραζόμαστε ,αλλά αυτό το δεν έχει το δικό μου πρόβλημα για κάτι τόσο σύνθετο με ξεπερνάει .παιδια ας το καταλάβουμε καλά ότι αφορά το σήμα σε όλα τα τηλέφωνα που έχουν κυκλοφορήσει είναι το ίδιο.
Αλλά προβλήματα μεμονωμένα να παρακαλάτε να μην σας βγουν.το θέμα με το σήμα θα λυθεί (ταπεινά ελπίζω εγώ)με αναβάθμιση λογισμικού.

σαφως εχεις απολυτο δικιο,αλλα δεν γινεται να διαβαζω καποιον μολις το πηρα και δεν ξερω αν εχει προβλημα και και και και....ενταξει...

#394   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1447 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:20

Κανονίστε να μείνω για άλλη μια χρόνια με το 6ρι με αυτά που ακούω... Σε λίγο θα τρέμουμε και στο unboxing

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#395   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1058 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:26

Κανονίστε να μείνω για άλλη μια χρόνια με το 6ρι με αυτά που ακούω... Σε λίγο θα τρέμουμε και στο unboxing

Σε λίγο θα τρέμουμε και στο unboxing
Μα για αυτο ακριβως ειπα να ηρεμησουν λιγο ολα αυτα,ενταξει...

#396   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:29

Καλησπερα και παλισ την ομαδα ! Το πιο πιθανο μερικοι να με πουν περιεργο :P :D αλλα θελω να ρωτησω τους κατοχους iphone xs max , αν μετα απο χρηση της καμερας νιωθετε μια ελαφρια ζεστη ( μικρη ) στο πισω μερος κατω ακριβως απο την καμερα ! Το ξερω πως μπορει να γινομαι κουραστικος και ζηταω ταπεινα συγγνωμη για αυτι μιας και ολοι μας δωσαμε πολλα χρηματα και αυτο που θελουμε τουλαχιστον , να μν εχει προβληματα hardware !

Ευχαρτιστω εκ των προτερων και παλι συγγνωμη ! Περιμενω τις απαντησεις σας ! ^_^

Όχι καμία απολύτως ζέστη μετά από βίντεο 4 λεπτών,και καμία 10αρι φωτό.ολα καλά.

#397   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:36

Αγαπητέ φίλε μου εάν νομίζεις ότι αγόρασα το τηλέφωνο χωρίς να ξέρω για το θέμα με το σήμα κανείς λάθος. Διαβάζοντας τα φορα από Αμερική εν γνώση μου πήρα το τηλέφωνο .απλως θεωρώ ότι είναι κάτι που θα λυθεί.

Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 03/10/2018 - 15:37

#398   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:38

εγω εξακολουθω να λεω ---- κανενα προβλημα - ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος 

#399   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:43

εγω εξακολουθω να λεω ---- κανενα προβλημα - ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος

Αυτό εννοείτε!και εγώ το λέω.ουτε σήμα,ούτε κάμερα ούτε τίποτα.οποιος έχεις σκοπό να το πάρει,ας το πάρει να το χαρεί.τωρα αν είναι να υπάρξει κάποιο πρόβλημα,(βλ.το παλικάρι με το πλήκτρο τις έντασης) αυτό μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε και στην οποιαδήποτε συσκευή.

Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 03/10/2018 - 15:44

#400   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:56

H Apple ξέρει καλύτερα απο τον οποιονδήποτε.

Για να λέει μια γραμμή σήμα, αυτό είναι το σωστό.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#401   Melissescafe

Melissescafe

iPH newbie

• 37 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/10/2018 - 15:57

https://techblog.gr/...-xs-kai-xs-max/

Sent from my iPad using Tapatalk

#402   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2018 - 16:04

H Apple ξέρει καλύτερα απο τον οποιονδήποτε.

Για να λέει μια γραμμή σήμα, αυτό είναι το σωστό.

Μα γιατί τότε το δικό μου έχει πολλές γραμμουλες σήμα;Νίκο να το στείλω info η document;ποιοι είναι ποιο γρήγοροι;θα με καλύψει η εγγύηση;:)

#403   Valmac

Valmac

iPH Addict

• 631 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Supercamelot

Δημοσίευση 03/10/2018 - 16:08

Το έχω από την πρώτη μέρα , το έχω ξεφτιλίσει στη χρήση . Έχω δοκιμάσει όλα τα ψεύτο-gates και δεν έχει επαληθευτεί κανένα .Έχω συνδέσει με αυτό το MacBook Pro (continuity, τηλέφωνο από το mac, τραβάω αρχεία από το MAC στο iPhone μέσω files app κ.α) , τα airpods , 2 εκτυπωτές και 1 plotter, το Apple Watch, χειρίζομαι την Apple TV μέσω remote, ανοίγω αρχεία AutoCAD , χτες έκανα την πρώτη teleconference μέσω Cisco WebEx για το μεταπτυχιακό μου, έπαιξα ξιφομαχία με lightsaber 😂😂😂 μέσω του augmented reality app του Star Wars . Ούτε ζεστάθηκε, ούτε κόλλησε ούτε τίποτα . Το καλύτερο iPhone ever. Το μόνο που κατάφερα είναι να το βάλω στην τσέπη που είχα τα κλειδιά και του έκανα μια πολύ μικρή γρατζουνιά στην οθόνη που με δυσκολία φαίνεται βέβαια . Έτσι ψάχνω να του βάλω ένα καλό κρύσταλλακι.

Τελευταία επεξεργασία από: Valmac, 03/10/2018 - 16:11

#404   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 03/10/2018 - 16:10

Το έχω από την πρώτη μέρα , το έχω ξεφτιλίσει στη χρήση . Έχω δοκιμάσει όλα τα ψεύτο-gates. Έχω συνδέσει με αυτό το MacBook Pro (continuity, τηλέφωνο από το mac, τραβάω αρχεία από το MAC στο iPhone μέσω files app κ.α) , τα airpods , 2 εκτυπωτές και 1 plotter, το Apple Watch, χειρίζομαι την Apple TV μέσω remote, ανοίγω αρχεία AutoCAD , χτες έκανα την πρώτη teleconference μέσω Cisco WebEx για το μεταπτυχιακό μου, έπαιξα ξιφομαχία με lightsaber μέσω του augmented reality app του Star Wars . Ούτε ζεστάθηκε, ούτε κόλλησε ούτε τίποτα . Το καλύτερο iPhone ever. Το μόνο που κατάφερα είναι να το βάλω στην τσέπη που είχα τα κλειδιά και του έκανα μια πολύ μικρή γρατζουνιστεί στην οθόνη που με δυσκολία φαίνεται βέβαια . Έτσι ψάχνω να του βάλω ένα καλό κρύσταλλακι.

I storm στους επισήμους. Το καλύτερο γυαλί εβερ.

#405   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/10/2018 - 16:11

Μα γιατί τότε το δικό μου έχει πολλές γραμμουλες σήμα;Νίκο να το στείλω info η document;ποιοι είναι ποιο γρήγοροι;θα με καλύψει η εγγύηση;:)

Εσύ παίξε Τζόκερ..

Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android