I storm στους επισήμους. Το καλύτερο γυαλί εβερ.
Δυστυχώς μένω Καλαμάτα , ίσως τον επόμενο μήνα που θα ανέβω στην Αθήνα να το βάλω . Μέχρι τότε μπορεί να βάλω αυτή τη γελοία Puro από τα public 😂😂😂
Δημοσίευση 03/10/2018 - 16:13
I storm στους επισήμους. Το καλύτερο γυαλί εβερ.
Δημοσίευση 03/10/2018 - 16:24
Χαχαχαχ πλάκα πλάκα...Εσύ παίξε Τζόκερ..
Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition
Δημοσίευση 03/10/2018 - 16:45
Γεια και πάλι παιδιά ήρθα να σας πω εντυπώσεις αφού παρέλαβα και εγώ σήμερα το κινητό
Το κινητό είναι Iphone Xs Max 256 GB gold από Πλαίσιο αγορασμένο με προπαραγγελία
Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι... δε πήρα τις σωστές θήκες και τζάμι μπροστά γιατί ως γαντέμης πίστεψα ότι θα το επιστρέψω με προβλήματα, αλλά παιδιά όλα ΟΚ και θα παραθέσω παραδείγματα!
1. Τα κουμπιά ευτυχώς λειτουργούν άψογα
2. Η φόρτιση δεν έχω τσεκάρει αλλά ούτως ή άλλως διορθώνεται στη 12.1 οπότε δε με νοιάζει
3. Η οθόνη δείχνει μια χαρά! Ίσως λιγότερο "ζωντανή" ως oled σε σχέση με το Χ αλλά μη ξεχνάμε το Χ έχει ίδια pixel density σε μικρότερη οθόνη οπότε λογικό.
4. Δε παρατήρησα κάτι στο scrolling ίσως ανεπαίσθητο "θολάρισμα" αλλά δε είναι πρόβλημα
5. Πάμε στο πιο σημαντικό!! Σήμα! Λοιπόν όλα καλά με τεστ πριν και μετά:
Iphone X 256 GB silver
Ώρα 16:54 σήμα 2 γραμμές -111
Δοκιμή σε Σέρβερ hyperhosting athens
Down 44,9 Up 0,91
2η δοκιμή Down 28,9 Up 1,40
Iphone Xs Max
Ώρα 17:20 περίπου , σήμα 2 γραμμές από -103 έως -108
Δοκιμή σε ίδιο σέρβερ (hyperhosting athens)
Down 44,7 Up 3,82
2η δοκιμή Down 54,9 Up 4,72
Γενικά είμαι ευχαριστημένος ήθελα μεγαλύτερη οθόνη και γι αυτό έκανα τη μετάβαση
Θα ήθελα να σχολιάσω όσους έχουν θέμα με το σήμα, το Χ αν δε κάνω λάθος πέρσι τα αμερικάνικα είχαν Qualcom lte modem, που είναι σίγουρα ταχύτερο. μήπως είχατε τέτοιο κινητό και γι αυτό σας δίνει την εντύπωση πως είναι πιο αργό;
Περιμένω τη 12.1 που θα στρώσει πολύ το κινητό. Χαρείτε το παιδιά και αν έχει σοβαρά θέματα καλύτερα επιστρέψτε το γιατί είναι κρίμα!
Δημοσίευση 03/10/2018 - 17:00
Δημοσίευση 03/10/2018 - 17:27
Για να ηρεμήσεις. Πάνε πάρε ένα καφεδάκι και πήγαινε στους επισήμους. Θα τρέξουν τα διαγνωστικά. Εάν υπάρχει σφάλμα θα το βγάλει στα διαγνωστικά και θα γίνει η αλλαγή . Εάν όχι συνεχίζεις το καφεδάκι σου επιστρέφοντας στο σπίτι σου.
Το οτι μενω Αλεξανδρουπολη δεν με βοηθαει και πολυ πιστευω ! αχχαχα ! Πολλα παιδια εδς μεσα με αποπηραν με αυτο που ανεβασα λεγοντας να μν πανικοβαλω τον κοσμο ! Ζηταω συγγνωμη πραγματικα αν το εκανα ! Και για του λογου το αληθες μιας και το site και οι γνωσεις των παιδιων εδω ειναι οτι πιο κοντινο στην λεξη ''βοηθεια΄΄ αυτη την στιγμη , ανεβαζω μια φωτο για να μου πειτε τις αποψεις σας !
Δημοσίευση 03/10/2018 - 17:32
Δημοσίευση 03/10/2018 - 17:34
Το οτι μενω Αλεξανδρουπολη δεν με βοηθαει και πολυ πιστευω ! αχχαχα ! Πολλα παιδια εδς μεσα με αποπηραν με αυτο που ανεβασα λεγοντας να μν πανικοβαλω τον κοσμο ! Ζηταω συγγνωμη πραγματικα αν το εκανα ! Και για του λογου το αληθες μιας και το site και οι γνωσεις των παιδιων εδω ειναι οτι πιο κοντινο στην λεξη ''βοηθεια΄΄ αυτη την στιγμη , ανεβαζω μια φωτο για να μου πειτε τις αποψεις σας !
Δημοσίευση 03/10/2018 - 17:35
Επειδή όλοι αναφέρετε ότι το scrolling σας φαίνεται νορμαλ έως λίγο τρέμουλο ενώ εμένα μου φαίνεται ενοχλητικό, ανέβασα ένα screen vibeo από το κινητό μου για να μου πείτε αν κάπως έτσι είναι και τα δικά σας κινητά. Η αλήθεια είναι ότι στο istorm που το τσέκαρα με τα κινητά επίδειξης μου φάνηκε ότι κάπως έτσι έδειχνε και σε αυτά, απλά εμένα με ενοχλεί στο μάτι ειδικά την νύχτα.https://app.box.com/...zqi6rbifiqrq09k
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 03/10/2018 - 17:36
Δημοσίευση 03/10/2018 - 17:36
Για να σε ηρεμήσω και άλλο στο είπα. Ανοίγεις google chrome και ανοίγεις case με την Apple προκειμένου να σε τρέξουν διαγνωστικά και να ελεγχθεί απομακρυσμένα η συσκευή σου.
Ανοίγεις τον η/υ πατάς google Apple chat online και βάζεις Όχι Ελλάδα διότι θα σε παραπέμψει στους επισήμους, αλλά βάζεις χώρα Αμερική. Δίνεις εκεί το imei σου και ζητάς να μιλήσεις στα αγγλικά με έναν advisor λέγοντας πως κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου και αν γίνεται να σου τρέξει τα διαγνωστικά. Η όλη συνεννόηση θα γίνει στα αγγλικά.
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου και τον χρονο σου !
Δημοσίευση 03/10/2018 - 17:39
Προσωπικά φωτογραφία δεν βλέπω .. οποτε δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα σου.
Δημοσίευση 03/10/2018 - 17:46
Το έστειλα ήδη, Σε ευχαριστώ!Κάνε έναν κόπο. Άνοιξε συνομιλία με την document μέσω messenger. Ανέφερε το πρόβλημα σου και στείλε το βίντεο ως επισύναψη των λεγόμενων σου στη document και ρωτά αν είναι φυσιολογικο
Δημοσίευση 03/10/2018 - 17:59
Δημοσίευση 03/10/2018 - 18:05
Παιδιά ποιο τζαμάκι προτείνετε για το Max;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
στο istorm εγω αυτο εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Δημοσίευση 03/10/2018 - 18:11
Προσωπικά φωτογραφία δεν βλέπω .. οποτε δεν καταλαβαίνω πιο είναι το πρόβλημα σου.
Πες μου ενα τροπο να την επισυναψω και θα το κανω !
Δημοσίευση 03/10/2018 - 18:15
στο istorm εγω αυτο εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Να σε ρωτήσω, αν έχεις εμπειρία από σκέτη οθόνη για να καταλάβω αν φταίει το δικό μου τζαμάκι ή αν είναι γενικά θέμα του ότι μπήκε τζαμάκι. Πριν του βάλω τζαμάκι η αφή ήταν τέλεια, σαν πούπουλο. Τώρα με τζαμάκι (από Πλάσιο) χρειάζεται να πιέσω κάπως την οθόνη για να αποκριθεί.
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες