Καλησπερα στο forum και απο εμενα συγουρα ειμαι εκτος θεματος αλλα πρεπει να ρωτησω...εχω παρει προσφατα το aw6 εχω αλλαξη προσωψη με το Clockology...αλλα οποια οθονη και να επιλεξω συνεχως το ρολοι επιστρεφει στη πρωτη οθονη που εχει σαν στανταρτ...εχω διαβασει καποια σχολια στο internet και λενε οτι δεν υποστηριζει ακομα το 6...καποια ιδεα να κρατησω αυτη που μου αρεσει?? Ευχαριστω
Apple Watch: Faces & Complications
Δημοσίευση 15/11/2020 - 23:28
Ad
Δημοσίευση 15/11/2020 - 23:46
Καλησπερα στο forum και απο εμενα συγουρα ειμαι εκτος θεματος αλλα πρεπει να ρωτησω...εχω παρει προσφατα το aw6 εχω αλλαξη προσωψη με το Clockology...αλλα οποια οθονη και να επιλεξω συνεχως το ρολοι επιστρεφει στη πρωτη οθονη που εχει σαν στανταρτ...εχω διαβασει καποια σχολια στο internet και λενε οτι δεν υποστηριζει ακομα το 6...καποια ιδεα να κρατησω αυτη που μου αρεσει ?? Ευχαριστω
Απο το Watch App, γενικά - Wake Screen και επιλέγεις το Crown Press.
Απο το Clockology πιο κάτω επιλέγεις το Default.
Δημοσίευση 16/11/2020 - 10:08
Νεούδι στα AW και ήθελα να ρωτήσω, υπάρχουν βάσεις με watch faces απο Clockology?
Μπορεί κάποιος να μου στείλει το δικό του? Γίνονται αυτά;
Δημοσίευση 16/11/2020 - 10:14
Νεούδι στα AW και ήθελα να ρωτήσω, υπάρχουν βάσεις με watch faces απο Clockology?
Μπορεί κάποιος να μου στείλει το δικό του? Γίνονται αυτά;
Καλησπέρα φίλε μου.
Κάνε εγγραφή στο fb Clockology fans. Ανεβαίνουν συνεχώς faces.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/11/2020 - 10:15
Καλησπέρα φίλε μου.
Κάνε εγγραφή στο fb Clockology fans. Ανεβαίνουν συνεχώς faces.
Δημοσίευση 16/11/2020 - 10:18
Δημοσίευση 16/11/2020 - 10:53
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 16/11/2020 - 11:45
Τι κάνω λάθος;
Δημοσίευση 16/11/2020 - 12:02
Τι είναι αυτά ρε παιδιά;
Τι κάνω λάθος;
Φόρτωσε αυτό πρώτα και κάνε και ένα restart στο ρολόι. Μετά φόρτωσε το face που θες και θα παίξει.
Δημοσίευση 16/11/2020 - 12:27
Δημοσίευση 16/11/2020 - 12:32
Που το βρίσκω αυτό;
Σε αυτό το βίντεο έχει όλες τις οδηγίες και στην περιγραφή όλα τα links για το clockology
Εδώ είναι το γκρουπ στο FB για τα faces
https://www.facebook...roups/AWFgroup/
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 16/11/2020 - 12:34
Δημοσίευση 16/11/2020 - 12:35
Δημοσίευση 03/12/2020 - 13:44
Στο βίντεο και στην περιγραφή υπάρχουν τα πάντα
https://www.youtube....txadzQyLNs&t=8s
Το group στο FB ειναι το
https://www.facebook...roups/AWFgroup/
Ο moderator Παναγιώτης Μαρκαντωνάτος φτιάχνει τα πιο απίστευτα Faces for AW
Κατεβάζεις απευθείας το αρχείο από τα λινκς που έχει στο description στο νούμερο 4.
Και μετά το κανεις sync με το ρολόι με τον τρόπο που δείχνει (πατώντας παρατεταμένα επάνω στην εικόνα κι επιλέγοντας από το μενού που ανοίγει την επιλογή «συγχρονισμός ρολογιού»). Μετά κανεις επανεκκίνηση ρολογιού και κινητού και στην συνέχεια αρχίζεις να κατεβάζεις ότι watch face σου αρέσει και με τον ίδιο τρόπο το «κατεβάζεις/συγχρονίζεις» με το ρολόι .
κανω κανονικα ολη τη διαδικασια , και οταν παταω να κανω συγχρονισμο , και δεν ολοκληρωνεται ο συγχρονισμος για να κανω ρεσταρτ και να κατεβασω μετα οτι face επιθυμω.
*εχω aw6 στην 7.1
Δημοσίευση 03/12/2020 - 14:54
Δεν καταλαβαίνω.κανω κανονικα ολη τη διαδικασια , και οταν παταω να κανω συγχρονισμο , και δεν ολοκληρωνεται ο συγχρονισμος για να κανω ρεσταρτ και να κατεβασω μετα οτι face επιθυμω.
*εχω aw6 στην 7.1
Πατάς παρατεταμένα το face με το beta και την φατσούλα για να βγει το μενού και να κάνεις τον αρχικό συγχρονισμό για να λειτουργήσει η εφαρμογή;
Αν ναι, θα μεταφερθεί αυτό το face στο ρολόι και μετά θα πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση το ρολόι και το κινητό.
Από εκεί και μετά τον ίδιο τρόπο, θα συγχρονίζεις οποιδήποτε watch face θέλεις στο ρολόι.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 03/12/2020 - 14:55
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες