Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα η apple να επιτρέψει faces ως επιλογή σαν τις δικές της κι όχι ως εφαρμογή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καιρός δεν είναι ;
Δημοσίευση 09/01/2021 - 12:55
Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα η apple να επιτρέψει faces ως επιλογή σαν τις δικές της κι όχι ως εφαρμογή.
Δημοσίευση 09/01/2021 - 13:25
Εξαρτάται σε τι βαθμό και αισθητική.
Η πλειοψηφία μέσα απο το Clockology π.χ. δε με συγκινεί καθόλου.
Το αντίθετο θα έλεγα..
Καταρχάς το θέμα είναι να επιτρέψει τα watch faces σαν τα default και όχι σαν εφαρμογή.
Από κει και πέρα η επιλογή watch faces είναι όπως και στην επιλογή των πραγματικών ρολογιών. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και ο καθένας αγοράζει αυτό που του χαμογελάει όταν το κοιτάει.
Έτσι και στο clockology υπάρχουν από πραγματικά θαύματα, σε πιστότητα και ποιότητα, μέχρι εντελώς ασυνάρτητα και αδιάφορα.
Δημοσίευση 09/01/2021 - 13:31
Μα αυτό λέω. Τα ίδια γίνονται και με JB στα iPh τόσα χρόνια, που υπάρχουν θέματα μαμάτα, υπάρχουν και τερατουργήματα - τσίρκο.
Είναι ένας απο τους λόγους που παραμένει ένα κλειστό λειτουργικό και θα συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία.
Όλα είναι θέμα γούστου και αισθητικής.
Δε γίνεται όλα να αρέσουν σε όλους.
Εσύ γουστάρεις (και καλά κάνεις) να βλέπεις τα παραπάνω, εγώ είμαι στην άλλη πλευρά.
Δημοσίευση 09/01/2021 - 14:52
περνα αυτό
http://www.mediafire...1piAp0KJATeMT3A
Οδηγίες βήμα βήμα στο βίντεο και στην περιγραφή του
Watch faces εδώ
https://m.facebook.c...roups/AWFgroup/
Panagiotis Markantonatos makes killer faces for AW.
https://youtu.be/htxadzQyLNs
Ευχαριστώ.!! Το πέρασα. Δούλεψε.!! 👍👏
Δημοσίευση 09/01/2021 - 15:16
Δημοσίευση 09/01/2021 - 16:10
Απο το Watch App, γενικά - Wake Screen και επιλέγεις το Crown Press.
Απο το Clockology πιο κάτω επιλέγεις το Default.
Στην εφαρμογή επιλέγεις, Γενικά——Αφύπνιση Οθόνης——Επιστροφή στο ρολόι——Μετά από πάτημα του Crown.
Έχω την 7.2 στο ρολόι. Αυτό σαν επιλογή πλέον δεν υπάρχει. Τι γίνεται τώρα ? Πρέπει κάθε φορά να φορτώνουμε το app ? Δεν είναι καθόλου βολικό.
Δημοσίευση 09/01/2021 - 16:25
Έχω την 7.2 στο ρολόι. Αυτό σαν επιλογή πλέον δεν υπάρχει. Τι γίνεται τώρα ? Πρέπει κάθε φορά να φορτώνουμε το app ? Δεν είναι καθόλου βολικό.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 09/01/2021 - 16:34
Δημοσίευση 09/01/2021 - 19:32
Δημοσίευση 10/01/2021 - 00:28
Δημοσίευση 10/01/2021 - 00:31
ειναι για το watchOS 7.2 επειδή αφαίρεσαν την επιλογή να κάνει μόνιμα ανοιχτή η εφαρμογή , το stay alive κρατάει το Clockology ακόμα και όταν σβήνει η οθόνη του ρολογιού.Τι κάνει το stay alive?
Δημοσίευση 10/01/2021 - 09:45
παιδιά με την εφαρμογή clockology δεν έχετε φθορά στην μπαταρία ?
Δημοσίευση 10/01/2021 - 14:43
παιδιά με την εφαρμογή clockology δεν έχετε φθορά στην μπαταρία ?
νορμάλ κατανάλωση...με τον τρόπο που χρησιμοποιούσα το ρολόι πριν και μετά το clockology δεν είδα σημαντικές διαφορές στην κατανάλωση της μπαταρίας
Δημοσίευση 12/01/2021 - 20:32
νορμάλ κατανάλωση...με τον τρόπο που χρησιμοποιούσα το ρολόι πριν και μετά το clockology δεν είδα σημαντικές διαφορές στην κατανάλωση της μπαταρίας
Και εγώ με iw6 δεν έχω παρατηρήσει κάποια φοβερή αλλαγή στην αναμονή. Σίγουρα κάτι τρώει λίγα από την μπαταρία αλλά χαλάλι του. Έχει πολύ πλάκα όταν ξεκινήσεις να κανείς δικά σου w/f ιδίως με βιντεάκια. Για μένα είναι μακράν η πιο διασκεδαστική εφαρμογή για το ρολόι.
Δημοσίευση 14/01/2021 - 16:24
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες