Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Apple Watch Series 4: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2681 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 15/12/2018 - 19:38

ποτε σας το εβγαλε αυτο; εμενα θυμαμαι αρχικα μου ζηταει σειριακο αριθμο, τον βαζω μου λεει εκ πρωτης οκ ας περασει και το διαγνωστικο. Το τρεχω, το λαμβανουν σε κανα λεπτο και μετα λεει οκ πληρωμη. αμεσα μου ηρθε ενα μειλ που ελεγε "you’re covered. Thank you for purchasing your AppleCare+." και μετά από 12 ωρες περιπου (κοιμηθηκα και το ειδα καποια στιγμη νωρις το πρωι) μου ερχεται ενα νεο μειλ "AppleCare+ Proof of Coverage"

ουτε link ουτε τιποτα. 

το πήρατε απο ΗΠΑ; με δόσεις και οχι εφαπαξ πληρωμη; ισως φταιει αυτό;

Για να μην μπερδευόμαστε, το AppleCare+Proof Of Coverage το πήραμε και εμείς, και με αριθμό σύμβασης κανονικά

Το θέμα είναι ότι μας ήρθε μετά από ώρες το συγκεκριμένο email που μας ζητούσε να συνδέσουμε το apple id, ακόμη και στο Ελληνικό site στον λογαριασμό μου το δείχνει ότι είναι με κάλυψη έως 12/1/2019 , όσο δηλαδή είναι και η πρώτη δόση

Εγώ θα το αφήσω έτσι και άμα δω ότι ακυρώνεται μετά δεν θα ξανασχοληθώ αφού από όσα διαβάζω κανείς δεν έχει την σιγουριά του ότι το πρόγραμμα αυτό ισχύει και για Ελλάδα, άσχετα αν έχει γίνει από Αγγλία ή από Αμερική ή από όπου αλλού

Το θέμα είναι, υπάρχει κάποιος εδώ που να το έχει χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα και να μας πει ότι ισχύει?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   panagiotis1932

panagiotis1932

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 15/12/2018 - 19:58

anyone?

#648   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/12/2018 - 20:05

Για να μην μπερδευόμαστε, το AppleCare+Proof Of Coverage το πήραμε και εμείς, και με αριθμό σύμβασης κανονικά
Το θέμα είναι ότι μας ήρθε μετά από ώρες το συγκεκριμένο email που μας ζητούσε να συνδέσουμε το apple id, ακόμη και στο Ελληνικό site στον λογαριασμό μου το δείχνει ότι είναι με κάλυψη έως 12/1/2019 , όσο δηλαδή είναι και η πρώτη δόση
Εγώ θα το αφήσω έτσι και άμα δω ότι ακυρώνεται μετά δεν θα ξανασχοληθώ αφού από όσα διαβάζω κανείς δεν έχει την σιγουριά του ότι το πρόγραμμα αυτό ισχύει και για Ελλάδα, άσχετα αν έχει γίνει από Αγγλία ή από Αμερική ή από όπου αλλού
Το θέμα είναι, υπάρχει κάποιος εδώ που να το έχει χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα και να μας πει ότι ισχύει?

Μια από τα ίδια αλλά πως γίνεται ακύρωση θα έρθει ενημέρωση από apple και αν θες την ανανεώνει ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#649   Gi4nnis

Gi4nnis

iPH User

• 159 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2018 - 20:13

Ξέρει κανείς τι να κάνω;; Εμένα μου λέει η διεύθυνση δεν είναι ίδια με τη διεύθυνση κατοικίας μου !!!

#650   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/12/2018 - 20:16

Αυτή τη στιγμή έχω IPhone X και Apple Watch 4 από Αμερική και δουλεύει το ECG ! Θέλω να πάρω το xs από Ελλάδα και δεν ξέρω αν θα έχω θέμα μετά με την το ECG

Χρειάζεται μόνο το ρολόι να είναι απο Αμερική.

Δε θα έχεις θέμα.

Σε μεταχειρισμένο Apple Watch 4 πως τσεκάρω για screen bleed και την μωβ γραμμή;

Επειδή το "Bleeding" δεν είναι αρκετό, πάρτε και τη κάθετη -προς το μωβ- γραμμή στο κέντρο της οθόνης.

XewbCB8.png

Με ψάξιμο το έχει και το δικό μου, αμφιβάλλω αν δεν το έχει τελικά κάποιο.

Πιο εύκολος τρόπος να τη διακρίνει κάποιος, πηγαίνοντας στο Apple Maps απο το ρολόι και μετά Zoom Out σε μια μεγάλη μπεζ περιοχή.

Επίσης με το Wallpaper που έκανα εδώ.

Spoiler

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#651   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 15/12/2018 - 20:58

Ισχύει κανονικά στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος γιατί το έκανα από Αγγλία και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί σε Apple Watch s3.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#652   crossmo

crossmo

iPH Member

• 231 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 15/12/2018 - 21:23

Ισχύει κανονικά στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος γιατί το έκανα από Αγγλία και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί σε Apple Watch s3.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Eπιτέλους κάποιος που έχει εμπειρία προηγούμενη και μας το επιβεβαιώνει. Αν δεν σου κάνει κόπο είναι εύκολο να μας δώσεις μια μικρή περιγραφή του πως έγινε η διαδικασία της επισκευής με τη χρήση του προγράμματος? Που το πήγες και τι σου ζητήθηκε σαν αποδεικτικό π.χ, σου δημιούργησαν τίποτε θέματα μέχρι να αποδεχτούν την ισχύ του προγράμματος ασχέτως περιοχής αγοράς?

#653   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 15/12/2018 - 21:54

Όσοι έχετε κάνει AppleCare και έχετε αμφιβολίες μπείτε στο παρακάτω link και δώστε το SN του aw σας.
https://checkcoverage.apple.com/gr/el/
Εμένα δείχνει ότι είναι κανονικά καλυμμένο με διετία και μάλιστα όχι από τη μέρα αγοράς (3/10/18) αλλά από τη μέρα που το ασφάλισα (26/11/18).
c793c2cf78afd195d12c13d61195d363.jpg

#654   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 15/12/2018 - 22:20

Στο δικό μου αναφέρει ότι έχω το Apple Care και αναφέρει και τις δόσεις. Δεν αναφέρει όμως για τα περιστατικά. Anyway, ότι κάτσει. Βαρέθηκα λίγο με την όλη φάση.

#655   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2018 - 22:29

Στο δικό μου αναφέρει ότι έχω το Apple Care και αναφέρει και τις δόσεις. Δεν αναφέρει όμως για τα περιστατικά. Anyway, ότι κάτσει. Βαρέθηκα λίγο με την όλη φάση.

Χαλρωστε ρε παιδιά κανονικά καλυμμένοι είμαστε αφού αναφέρεται η κάλυψη στο site της Apple.Επιβεβαιωστε το τη Δευτέρα με ένα την στο τμήμα εξυπηρέτησης.

#656   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/12/2018 - 22:31

Και σε εμένα κανονικά το λέει αλλά στο τελευταίο mail που ήρθε για επιβεβαίωση δεν την κάνει .

#657   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 15/12/2018 - 22:40

Eπιτέλους κάποιος που έχει εμπειρία προηγούμενη και μας το επιβεβαιώνει. Αν δεν σου κάνει κόπο είναι εύκολο να μας δώσεις μια μικρή περιγραφή του πως έγινε η διαδικασία της επισκευής με τη χρήση του προγράμματος? Που το πήγες και τι σου ζητήθηκε σαν αποδεικτικό π.χ, σου δημιούργησαν τίποτε θέματα μέχρι να αποδεχτούν την ισχύ του προγράμματος ασχέτως περιοχής αγοράς?

Από Κύπρο το έστειλα infoquest, υπήρχε φόβος για κάποια χρέωση η οποία τελικά δεν έγινε. Αν θυμάμαι καλά 29€. Μα σημειώσω ότι ήταν καινούριο και έσπασε η οθόνη περίπου την 15η ημέρα. Ευτυχώς λειτουργική, πέρασε το τεστ και μετά από κανένα μήνα είπα για το σπάσιμο και έγινε αντικατάσταση.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#658   Chaplin

Chaplin

iPH Enthousiast

• 446 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 16/12/2018 - 02:15

Από Κύπρο το έστειλα infoquest, υπήρχε φόβος για κάποια χρέωση η οποία τελικά δεν έγινε. Αν θυμάμαι καλά 29€. Μα σημειώσω ότι ήταν καινούριο και έσπασε η οθόνη περίπου την 15η ημέρα. Ευτυχώς λειτουργική, πέρασε το τεστ και μετά από κανένα μήνα είπα για το σπάσιμο και έγινε αντικατάσταση.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τέλεια ευχαριστούμε πολύ φιλε μου για την εμπειρία σου μας έβγαλες απο τις αμφιβολίες.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ σε σχέση με το λινκ και τα στοιχεία που πρέπει να προσέξω; θα του ήμουν υπόχρεος

Ps. αυτό το λινκ για κάποιο λόγο με παραπέμπει εδώ και όχι στην αγορά κάποιου πακέτου apple care

Τελευταία επεξεργασία από: Chaplin, 16/12/2018 - 02:16

#659   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2018 - 10:12

Τέλεια ευχαριστούμε πολύ φιλε μου για την εμπειρία σου μας έβγαλες απο τις αμφιβολίες.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ σε σχέση με το λινκ και τα στοιχεία που πρέπει να προσέξω; θα του ήμουν υπόχρεος

Ps. αυτό το λινκ για κάποιο λόγο με παραπέμπει εδώ και όχι στην αγορά κάποιου πακέτου apple care

Στο πρώτο λινκ που παραθέτεις πάτα τέρμα κάτω εκεί που λέει online όπως σου έχω με κόκκινο στη φωτό.
203c7f0f474e334af08c283d8dd989b6.jpg

#660   Chaplin

Chaplin

iPH Enthousiast

• 446 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 16/12/2018 - 10:18

Στο πρώτο λινκ που παραθέτεις πάτα τέρμα κάτω εκεί που λέει online όπως σου έχω με κόκκινο στη φωτό.
203c7f0f474e334af08c283d8dd989b6.jpg

καλημερα παλι στο ιδιο με πεταει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια