βαλε το SN να τσεκάρει ότι δικαιούσαι να κανεις AppleCare και θα προχωρήσει.καλημερα παλι στο ιδιο με πεταει...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/12/2018 - 10:19
βαλε το SN να τσεκάρει ότι δικαιούσαι να κανεις AppleCare και θα προχωρήσει.καλημερα παλι στο ιδιο με πεταει...
Δημοσίευση 16/12/2018 - 10:23
βαλε το SN να τσεκάρει ότι δικαιούσαι να κανεις AppleCare και θα προχωρήσει.
το sn βαζω και με βγάζει στην σελίδα που φαίνεται και στο screenshot... περίεργα πράγματα εντωμεταξυ και άλλος ένας έγραψε ότι του εκανε το ιδιο πράγμα για μια εβδομάδα και ξαφνικά τον πήγε σωστά... έχει κάποια λογική αυτό; μηπως πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες;
Δημοσίευση 16/12/2018 - 10:27
δοκιμασες από υπολογιστή από διαφορετικούς browsers??το sn βαζω και με βγάζει στην σελίδα που φαίνεται και στο screenshot... περίεργα πράγματα εντωμεταξυ και άλλος ένας έγραψε ότι του εκανε το ιδιο πράγμα για μια εβδομάδα και ξαφνικά τον πήγε σωστά... έχει κάποια λογική αυτό; μηπως πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες;
Δημοσίευση 16/12/2018 - 10:30
δοκιμασες από υπολογιστή από διαφορετικούς browsers??
ναι απο pc chrome/firefox το ίδιο καμια ιδέα;
Δημοσίευση 16/12/2018 - 10:40
δεν ξέρω φίλε μου ακούγεται παράδοξο τελείως.ναι απο pc chrome/firefox το ίδιο καμια ιδέα;
Δημοσίευση 16/12/2018 - 10:42
Δημοσίευση 16/12/2018 - 10:42
δεν ξέρω φίλε μου ακούγεται παράδοξο τελείως.
και εμενα πολύ! ευχαριστω πολύ πάντως. όποιος έχει καμία ιδέα να βοηθήσει θα είμαι υπόχρεος
Δημοσίευση 16/12/2018 - 11:44
Δημοσίευση 16/12/2018 - 14:16
Τελικά με Ελληνική κάρτα δε κάνουμε δουλειά ;;υπάρχει κάποιος να μου πει τι διεύθυνση έβαλε μπας και δεχτεί ;;; Γτ μ λέει ότι η διεύθυνση π βάζω πρέπει να είναι ίδια με της κάτοικιας μ!! Δοκίμασα με UK και Αγγλία !!
Παρότι ψωνίζω χρόνια online με διάφορες κάρτες δεν μου έχει τύχει να ζητήσουν να βάλω την ακριβή διεύθυνση κατοικίας που έχω δηλώσει στην τράπεζα που έκδωσε την κάρτα μου. Εάν θες κάρτα "εξωτερικού" βγάλε μια revolut που το iban της έχει βαση Αγγλία
Τελευταία επεξεργασία από: Chaplin, 16/12/2018 - 14:23
Δημοσίευση 16/12/2018 - 14:26
Παρότι ψωνίζω χρόνια online με διάφορες κάρτες δεν μου έχει τύχει να ζητήσουν να βάλω την ακριβή διεύθυνση κατοικίας που έχω δηλώσει στην τράπεζα που έκδωσε την κάρτα μου. Εάν θες κάρτα "εξωτερικού" βγάλε μια revolut που το iban της έχει βαση Αγγλία
Η δική μου αγορά πάντως έγινε με πιστωτική από Ελλάδα χωρίς θέμα
Όσο αφορά το δικό σου θέμα, πατάς το buy now πάνω δεξιά και δεν σε πάει στο πεδίο του να περάσεις το σειριακό? μήπως η αγορά σου έγινε πριν το διάστημα των 60 ημερών?
Δημοσίευση 16/12/2018 - 14:29
Η δική μου αγορά πάντως έγινε με πιστωτική από Ελλάδα χωρίς θέμα
Όσο αφορά το δικό σου θέμα, πατάς το buy now πάνω δεξιά και δεν σε πάει στο πεδίο του να περάσεις το σειριακό? μήπως η αγορά σου έγινε πριν το διάστημα των 60 ημερών?
Εκεί με πήγαινε έβαζα τον s/n και μετά δεν μου έβγαζε επιλογή να ψωνίσω apple care. ΞΑΦΝΙΚΑ όμως μου το έβγαλε ίσως είχε δίκιο το παιδί που έλεγε ότι πρέπει να περιμένεις κάποιο διάστημα απο την αγορά για να στο βγάλει... Να ψωνίσω το φτηνότερο αμερικάνικο πακέτο στα 79$ ή θα έχω πρόβλημα και να πάω καλύτερα στις 89 λίρες του Αγγλικού;
Τέλος το διαγνωστικό email που μου ζητάει να ανοίξω πρέπει να ειναι από το apple watch; μου λες σε παρακαλω λιγο την διαδικασία μην κανω καποια βλακεία;
Τελευταία επεξεργασία από: Chaplin, 16/12/2018 - 14:33
Δημοσίευση 16/12/2018 - 14:31
Εγώ έκανα το Αμερικάνικο αλλά επειδή δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου τσέκαρε τι έχει γραφτεί παραπάνω, λογικά δεν θα έχεις θέμα και από Αμερική
Το διαγνωστικό το κάνει από το ρολόι ναι
Τελευταία επεξεργασία από: crossmo, 16/12/2018 - 14:34
Δημοσίευση 16/12/2018 - 14:35
1. Το AppleCare+ έχει παγκόσμια κάλυψη, δε θα έχει κανείς πρόβλημα μετά εδώ.
Το οτι δεν το πουλάνε και οι δικοί μας εδώ πέρα των Mac, δε παίζει κανένα ρόλο.
2. Επειδή γίνεται θέμα χωρίς λόγο. Δε παίζει ρόλο απο που είναι η κάρτα για τη χρέωση. Δε χρειάζεται να είναι ίδια δ/νση.
Δημοσίευση 16/12/2018 - 14:36
Εκεί με πήγαινε έβαζα τον s/n και μετά δεν μου έβγαζε επιλογή να ψωνίσω apple care. ΞΑΦΝΙΚΑ όμως μου το έβγαλε ίσως είχε δίκιο το παιδί που έλεγε ότι πρέπει να περιμένεις κάποιο διάστημα απο την αγορά για να στο βγάλει... Να ψωνίσω το φτηνότερο αμερικάνικο πακέτο στα 79$ ή θα έχω πρόβλημα και να πάω καλύτερα στις 89 λίρες του Αγγλικού;
Τέλος το διαγνωστικό email που μου ζητάει να ανοίξω πρέπει να ειναι από το apple watch; μου λες σε παρακαλω λιγο την διαδικασία μην κανω καποια βλακεία;
Δημοσίευση 16/12/2018 - 14:36
Εγώ έκανα το Αμερικάνικο αλλά επειδή δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου τσέκαρε τι έχει γραφτεί παραπάνω, λογικά δεν θα έχεις θέμα και από Αμερική
Το είδα μην έχεις θέμα δεν το ρώτησα για να πάρεις κάποια ευθύνη μεγάλα παιδιά είμαστε... το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω αυτό το link από το apple watch αφού δεν έχει browser..
0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες