ποτε σας το εβγαλε αυτο; εμενα θυμαμαι αρχικα μου ζηταει σειριακο αριθμο, τον βαζω μου λεει εκ πρωτης οκ ας περασει και το διαγνωστικο. Το τρεχω, το λαμβανουν σε κανα λεπτο και μετα λεει οκ πληρωμη. αμεσα μου ηρθε ενα μειλ που ελεγε "you’re covered. Thank you for purchasing your AppleCare+." και μετά από 12 ωρες περιπου (κοιμηθηκα και το ειδα καποια στιγμη νωρις το πρωι) μου ερχεται ενα νεο μειλ "AppleCare+ Proof of Coverage"
ουτε link ουτε τιποτα.
το πήρατε απο ΗΠΑ; με δόσεις και οχι εφαπαξ πληρωμη; ισως φταιει αυτό;
Για να μην μπερδευόμαστε, το AppleCare+Proof Of Coverage το πήραμε και εμείς, και με αριθμό σύμβασης κανονικά
Το θέμα είναι ότι μας ήρθε μετά από ώρες το συγκεκριμένο email που μας ζητούσε να συνδέσουμε το apple id, ακόμη και στο Ελληνικό site στον λογαριασμό μου το δείχνει ότι είναι με κάλυψη έως 12/1/2019 , όσο δηλαδή είναι και η πρώτη δόση
Εγώ θα το αφήσω έτσι και άμα δω ότι ακυρώνεται μετά δεν θα ξανασχοληθώ αφού από όσα διαβάζω κανείς δεν έχει την σιγουριά του ότι το πρόγραμμα αυτό ισχύει και για Ελλάδα, άσχετα αν έχει γίνει από Αγγλία ή από Αμερική ή από όπου αλλού
Το θέμα είναι, υπάρχει κάποιος εδώ που να το έχει χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα και να μας πει ότι ισχύει?