Στο Watch App, General - Reset.
σε ευχαιστω πολυ νασαι καλα
Δημοσίευση 08/01/2019 - 17:17
Στο Watch App, General - Reset.
σε ευχαιστω πολυ νασαι καλα
Δημοσίευση 08/01/2019 - 21:55
Δημοσίευση 09/01/2019 - 10:47
Με πήρα σήμερα τηλ από iSquare για παραγγελία που είχα κάνει τον Οκτώβριο.Λογικα θα ακύρωσαν και άλλοι όπως έκανα εγώ.Καλεσε τους να δεις αν υπάρχει τίποτα.Καλά δεν υπάρχουν πουθενά διαθέσιμη κομμάτια μετά από τόσους μήνες; Έχει κανεις ιδέα που θα βρω; Ειδικά σε space gray 44...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/01/2019 - 19:25
Δημοσίευση 09/01/2019 - 19:56
Εγω ακύρωσα γιατί το βρήκα τις πρώτες μέρες αλλου και αυτή η παραγγελία έμεινε στον αέρα.2+ μέρες βγάζει εμένα και πολλές φορές και τριτη.Σημερα πχ είναι τριτη μέρα που δεν το φόρτισα κι έχει 12% τώρα.Η φόρτιση θέλει γύρω στα 75-90 λεπτά.Ναι βρήκα τελικά διαθέσιμο και σκέφτομαι αύριο να το πάρω. Εσυ ακυρώσεις γενικά η το πηρες από άλλου; Και κάτι τελευταίο, είπατε πως με νορμαλ χρήση βγάζει 2 μέρες. Πόση ώρα θέλει να φορτίσει, στο περίπου;
Δημοσίευση 09/01/2019 - 19:58
Αξίζει γενικά; Είσαι ευχαριστημένος; Εγώ δει κάτι ριβιου αλλά δεν.. Από κοντά που το είδα μου φαίνεται πολύ καλό, τώρα μόνο με τον καιρό καταλαβαίνεις. Εσυ τι γνώμη έχεις;Εγω ακύρωσα γιατί το βρήκα τις πρώτες μέρες αλλου και αυτή η παραγγελία έμεινε στον αέρα.2+ μέρες βγάζει εμένα και πολλές φορές και τριτη.Σημερα πχ είναι τριτη μέρα που δεν το φόρτισα κι έχει 12% τώρα.Η φόρτιση θέλει γύρω στα 75-90 λεπτά.
Δημοσίευση 09/01/2019 - 20:05
Για μένα το aw 4 είναι ο,τι καλύτερο παρουσίασε η Apple τα τελευταία δυο χρόνια.Τωρα αν είναι να το πάρεις έτσι για το γαμωτο και να στερηθείς 500€ μην το κανεις.Αλλα εγώ αν είχα επιλογή μεταξύ νέου iPhone ή aw 4 θα εμένα με το παλιό κινητό και θα αγόραζα το ρολόι.Αν δεν το βάλεις στο χέρι σου δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που σου λέω.Αξίζει γενικά; Είσαι ευχαριστημένος; Εγώ δει κάτι ριβιου αλλά δεν.. Από κοντά που το είδα μου φαίνεται πολύ καλό, τώρα μόνο με τον καιρό καταλαβαίνεις. Εσυ τι γνώμη έχεις;
Δημοσίευση 09/01/2019 - 21:12
Ήσουν πολύ κατατοπιστικος. Βεβαια δεν μου περισσεύουν αλλά λέω να το δοκιμάσω. Κάτι τελευταίο, στην οθόνη κλπ έχετε βαλει τίποτα προστατεύτηκα; Αν ναι χαλάει πολύ η εμφανίση;Για μένα το aw 4 είναι ο,τι καλύτερο παρουσίασε η Apple τα τελευταία δυο χρόνια.Τωρα αν είναι να το πάρεις έτσι για το γαμωτο και να στερηθείς 500€ μην το κανεις.Αλλα εγώ αν είχα επιλογή μεταξύ νέου iPhone ή aw 4 θα εμένα με το παλιό κινητό και θα αγόραζα το ρολόι.Αν δεν το βάλεις στο χέρι σου δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό που σου λέω.
Δημοσίευση 09/01/2019 - 21:20
Δεν έχω βάλει τίποτα και το ρολόι δεν έχει ούτε ίχνος τριχιάς επάνω του.Απλα θέλει προσοχή.Ειμαι συνηθισμένος εγω κι έχω το νου μου.Εσυ αν θες φόρεσε του ζελατινα(οχι τζαμάκι) για αρχή μέχρι να το συνηθίσεις στο χέρι και μετά βγαλτην.Ήσουν πολύ κατατοπιστικος. Βεβαια δεν μου περισσεύουν αλλά λέω να το δοκιμάσω. Κάτι τελευταίο, στην οθόνη κλπ έχετε βαλει τίποτα προστατεύτηκα; Αν ναι χαλάει πολύ η εμφανίση;
Δημοσίευση 10/01/2019 - 00:12
Για τους "γερόλυκους".
ιεροσυλία να βάζεις sharp ή aiwa αντι για το original SONY (δουλεύει ακόμα το MZ-R55 μου!!!!)
Δημοσίευση 10/01/2019 - 18:29
Δεν είναι δικιά μου η φώτο..
Θα πρέπει να κατεβάζω κούτες μετά με κλασικά Walkman, Discman, Mini Disc, Jukebox κτλ..
Δεν είχε κυκλοφορήσει το sharp εδώ λόγο κόστους. Μόνο τα φθηνά AIWA (που τότε μας έλεγαν πως ανήκαν στην SONY) και τα SONY κυκλοφορούσαν που όμως ήταν πιο ακριβά (πιο ακριβά από κινητό τηλέφωνο!!!!!). Βέβαια πως κατέληξα σε αυτό και όχι στα πιο διάσημο τότε DAT ακόμα αναρωτιέμαι...
Ευχηθείτε να το πάρω και εγώ το ρολόι νωρίς - nike άσπρο 44 ή κλασσικό άσπρο 44 παράγγειλα!!
Δημοσίευση 11/01/2019 - 01:47
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες