Higher is better. Κυρίως για ένα εργαλείο που θα κρατήσεις για χρόνια όπως αυτό.
Νέα iPad Pro (2018) με Face ID και Apple Pencil 2ης γενιάς
Δημοσίευση 12/01/2019 - 14:26
Ad
Δημοσίευση 12/01/2019 - 14:27
Higher is better. Κυρίως για ένα εργαλείο που θα κρατήσεις για χρόνια όπως αυτό.
Χαιρω πολύ [emoji28]
Αξίζει όμως τα έξτρα χρήματα διότι αν δεν τα κάνεις αππσβεση τα gb τότε ήταν λάθος αγορά [emoji853][emoji849]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 12/01/2019 - 15:13
Το 4G δεν το είχα χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ εκτός από 1-2 φορές στα 3 χρόνια.
Ο λόγος που παρέμεινα στα 64 gb είναι διότι ποτέ δεν επσσα κάτω από 20 gb ελεύθερου χώρου.
Ο καθένας υπολογίζει και αγοράζει με βάση τις ανάγκες του επομένως θεωρώ ότι ήταν υπερβολή να πάω σε κάτι παραπάνω από 64gb όπως και να ξαναπάρω 4G εφόσον δε το χρειάστηκα ποτε.
Πάντως γενικά ναι όντως χρειάζεται ένα καλώδιο usb to usb-c για να το συνδεσέις με pc αφού μέσα έχει μόνο usb-c to usb-c.
Από τις μέχρι τώρα εντυπώσεις αν και μόλις μια μέρα χρήσης είναι το ποσό γρήγορο μου φαίνεται ακόμα και σε σχέση με ένα iPad 3ετιας με το οποίο δεν είχα κανένα απολύτως θέμα.
Επίσης η οθόνη είναι τρομερή μεγάλη διαφορά για μενα και ο ήχος με τα 4 ηχεία (2 πάνω και 2 κάτω) είναι επισης τρομερός!
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 12/01/2019 - 20:15
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 13/01/2019 - 09:25
Χαιρω πολύ [emoji28]
Αξίζει όμως τα έξτρα χρήματα διότι αν δεν τα κάνεις αππσβεση τα gb τότε ήταν λάθος αγορά [emoji853][emoji849]
Με τα apps να μεγαλώνουν σε μέγεθος συνέχεια και το 4κ που τραβάμε όλοι για μένα αξίζει. Είναι επίσης λογικό να θέλω να έχω όλη τη βιβλιοθήκη μου στο νέο iPad μου με την καλύτερη οθόνη της αγοράς και να μην συγχρονίζει κάθε φωτό που θέλω να δω.
Αν το θέλεις για social media και consumption μόνο οκ από την άλλη είναι overkill το pro για αυτή τη χρήση όταν υπάρχει το νέο 9,7.
Τελικά όταν φτάσεις να το πουλήσεις θα πουλήσει καλύτερα τότε το μεγαλύτερο capacity.
Δημοσίευση 13/01/2019 - 16:48
Σκέφτομαι να αγοράσω το νέο ipad pro. Έχω twin Sim, αν πάρω το cellular θα μπορώ να έχω ταυτόχρονα τα δεδομένα ανοιχτά στο ipad και στο iPhone κανονικά ενεργή την sim για κλήσεις κλπ;
Καλησπέρα. Με την twin sim θα πρέπει να κλείνεις το τηλέφωνο ή να το βάζεις σε aeroplane Mode και να ανοίγεις τα δεδομένα του ipad και το αντίστροφο. Δεν μπορούν να δουλεύουν και οι δύο sim παράλληλα.
Δημοσίευση 13/01/2019 - 21:01
Καλά το φοβόμουν λοιπόν. Μάλλον θα επιλέξω την WiFi έκδοση και το πολύ πολύ αν χρειαστώ ποτέ data να το κάνω μέσω Hotspot από το iPhone. Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.Καλησπέρα. Με την twin sim θα πρέπει να κλείνεις το τηλέφωνο ή να το βάζεις σε aeroplane Mode και να ανοίγεις τα δεδομένα του ipad και το αντίστροφο. Δεν μπορούν να δουλεύουν και οι δύο sim παράλληλα.
Δημοσίευση 13/01/2019 - 22:42
Δημοσίευση 13/01/2019 - 22:47
Εγώ έχω σιμ 2η μόνο δια δεδομένα στο ταμπλετ που τραβάει από αυτά του προγράμματος του κινητού και λειτουργούν ταυτόχρονα
Σε ποια εταιρία είσαι φίλε;
Στην 1η σιμ δέχεσαι μόνο κλήσεις ή μπορείς να έχεις κι εκεί δεδομένα αν θες;
Δημοσίευση 14/01/2019 - 04:34
Δημοσίευση 14/01/2019 - 06:46
Είσαι σίγουρος για αυτό φίλε; δύο σιμ - ένας αριθμός και στην μια έχεις κανονικά τηλ κλπ και ταυτόχρονα στην άλλη μόνο δεδομένα; κι εγώ με cosmote είμαι.Κοσμοτε αυτή στο κινητό κανονική η δεύτερη μόνο δεδομένα
Δημοσίευση 14/01/2019 - 08:20
Στους λογαριασμούς εμφανίζονται σαν ξεχωριστές γραμμές που έχουν όμως μόνο δεδομένα. Δεν ξέρω αν μπορούν να κάνουν και τηλεφωνικές κλήσεις , δεν το έχουμε δοκιμάσει ποτέ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 14/01/2019 - 12:25
Κοσμοτε αυτή στο κινητό κανονική η δεύτερη μόνο δεδομένα
Έτσι είμαι και γω χρόνια τώρα.....τσάμπα η δεύτερη σιμ στο iPad, απλά τραβάει από τα δεδομένα του προγράμματος του τηλεφώνου. Επίσης φέτος δοκίμασα και το πρόγραμμα των unlimited data για video από youtube, netflix, amazon prime κτλ και παίζει μια χαρά......απλά πρέπει να περαστεί στο νούμερο του iPad και όχι του τηλεφώνου.....
Δημοσίευση 14/01/2019 - 12:25
Και εμάς σε εταιρικό πακέτο με πολλά νούμερα στη Vodafone μας έχουν δώσει 2 sim που είναι για δεδομένα σε tablet.
Στους λογαριασμούς εμφανίζονται σαν ξεχωριστές γραμμές που έχουν όμως μόνο δεδομένα. Δεν ξέρω αν μπορούν να κάνουν και τηλεφωνικές κλήσεις , δεν το έχουμε δοκιμάσει ποτέ.
Δεν μπορούν..μόνο data
Δημοσίευση 14/01/2019 - 12:30
Έτσι είμαι και γω χρόνια τώρα.....τσάμπα η δεύτερη σιμ στο iPad, απλά τραβάει από τα δεδομένα του προγράμματος του τηλεφώνου. Επίσης φέτος δοκίμασα και το πρόγραμμα των unlimited data για video από youtube, netflix, amazon prime κτλ και παίζει μια χαρά......απλά πρέπει να περαστεί στο νούμερο του iPad και όχι του τηλεφώνου.....
Αυτό με ενδιαφέρει εμένα. Να έχω ταυτόχρονα την μια sim στο iPhone κανονικά για δεδομένα, κλήσεις και μηνύματα και ταυτόχρονα την άλλη sim στο iPad μόνο για τα δεδομένα 10gb του προγράμματος που έχω στη COSMOTE. Αν αυτό μπορώ να το κάνω ταυτόχρονα τότε θα αγοράσω το cellular iPad.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες