Αγαπητέ φίλε είμαι χρόνια μέλος εδώ απλώς ακούω κατά καιρούς τις γνώσεις σας εδώ μέσα αλλά μερικές φορές πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί τι λέμε πρώτον τύπου εγώ δεν θα αγόραζα ένα Κινητο 700 αλλά 650 δεν κάθεται εάν αυτός που τα λέει έχει αγοράσει ένα Κινητο 1300 άστο πουλήσει 600 δηλαδή να χάνει 700 λογικό για αυτόν για μένα όχι δεύτερον πήρα τηλ πλαίσιο και info και πήρα τις ακόλουθες απαντήσεις το μεν πλαίσιο μου είπε να περάσω από μαγαζί να κάνουμε αίτημα η info μου είπε ότι πρέπει να περάσω με την συσκευή και το τιμολόγιο από του Ρέντης να προχωρήσουν το αίτημα μόλις ανέβω Αθήνα θα ενημερώσω και ένα τρίτο το μαγαζί που αναφέρει το μέλος πιο πάνω μέσα σε 1 εβδομάδα έχει κάνει αύξηση τιμής στο Xmax 150 ευρώ ελπίζω να σε κάλυψα καλή συνέχεια
Εκτός του ότι το κειμενο σου δεν έχει σημεία στίξης και είναι δυσανάγνωστο και δυσνόητο, δεν μπορώ να παρακολουθήσω και την λογική σου.
- Πρέπει να προσέχει κάποιος όταν λέει κάτι που υπαγορεύει η κοινή λογική? ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ένα iPhone μεταχειρισμένο και αμφιβόλου ποιότητας με 700€ όταν μπορώ να το πάρω καινούργιο με 800€! Απλά, λιτά και κατανοητά.
- Όταν έχει αγοράσει κάποιος ένα iPhone 1.300€ πρέπει να το πουλήσει τουλάχιστον 700€ για να μην χάσει? και γιατί να μην το πουλήσει 1.000€ ας πούμε?
- Τι με ενδιαφέρει εμένα αν το συγκεκριμένο κατάστημα έχει κάνει αύξηση 150€ σε μια συσκευή? Την στιγμή που μιλάμε κάποιος πουλάει ένα μεταχειρισμένο iPhone 700€ όταν εγώ το βρίσκω καινούργιο 795€. Τι σε δυσκολεύει?
Πραγματικά αδυνατώ να παρακολουθήσω τον συλλογισμό σου...
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: georgeol, 10/12/2018 - 18:48