H Cosmote έφερε την eSIM στην Ελλάδα!
Δημοσίευση 29/12/2018 - 16:29
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 29/12/2018 - 18:49
Στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πάντως στο Νέο Ψυχικό που ζήτησα esim για νούμερο whats' up μου είπαν ότι μέχρι στιγμής μόνο για συμβόλαια δίνουν και από αρχές του έτους θα δίνουν και για καρτοκινητά νούμερα...
Δημοσίευση 29/12/2018 - 19:52
Προφανώς η διάθεσή τους τουλάχιστον αρχικά είναι περιορισμένη και χωρίς κόστος και κάθε κατάστημα κάνει διαλογή.Στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πάντως στο Νέο Ψυχικό που ζήτησα esim για νούμερο whats' up μου είπαν ότι μέχρι στιγμής μόνο για συμβόλαια δίνουν και από αρχές του έτους θα δίνουν και για καρτοκινητά νούμερα...
Δημοσίευση 29/12/2018 - 21:05
Καλησπερα κ χρονια πολλά! Εγώ πήγα σε Γερμανό σήμερα τους ζήτησα μια esim και μου είπαν πως δεν κάνει για το iphone xs παρα μονο για ipad και πως θα μου χαλάσει το τηλέφωνο! Και αφού τους είπα αναλαμβάνω την ευθηνή και να μην τον νοιάζει μου έδωσε την κάρτα με τα χίλια ζόρια! Όλα καλα και τελεια δουλεύουν Κύριο νούμερο vodafone Δευτερεύον νούμερο cosmote esim! Καλή Χρονια!
Δημοσίευση 30/12/2018 - 01:33
Δημοσίευση 02/01/2019 - 16:23
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά...
Εγώ έχω ένα ταπεινό 7plus, με ενδιαφέρει να πάρω το LTE κάποια στιγμή...
Σαν πάροχο έχω στο κινητό τη Vodafone οπότε τρώω ένα άκυρο εκεί, σύμφωνα με όσα κατάλαβα, δε θα μπορώ να το κάνω γιατί ακόμα και cosmote να βάλω ως esim δε θα παίξει γιατί δεν έχω συμβατό με esim κινητό για να γίνει η αρχική ενεργοποίηση;
Σωστά δεν έχω καταλάβει;
Επίσης.. το AW θέλει συγκεκριμένη έκδοση για ενεργοποίηση;
Τι γίνεται με όσους είναι σε JB σε κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις που υποστηρίζεται;
Μπορούν ή όχι να το ενεργοποιήσουν ή το θυσιάζουν για να ενεργοποιήσουν το JB;
Δημοσίευση 02/01/2019 - 20:43
Μόλις τα τσέκαρα, όταν μιλάω στην κύρια γραμμή και με παίρνουν στην δεύτερη καλεί κανονικά και στο τέλος λέει για τηλεφωνητή, ωστόσο όταν μιλάω στην δεύτερη γραμμή και κάποιος καλεί στην πρώτη λέει ότι είναι κλειστό το κινητό
Η κύρια γραμμή είναι ή Esim;
Δημοσίευση 02/01/2019 - 20:57
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά...
Εγώ έχω ένα ταπεινό 7plus, με ενδιαφέρει να πάρω το LTE κάποια στιγμή...
Σαν πάροχο έχω στο κινητό τη Vodafone οπότε τρώω ένα άκυρο εκεί, σύμφωνα με όσα κατάλαβα, δε θα μπορώ να το κάνω γιατί ακόμα και cosmote να βάλω ως esim δε θα παίξει γιατί δεν έχω συμβατό με esim κινητό για να γίνει η αρχική ενεργοποίηση;
Σωστά δεν έχω καταλάβει;
Επίσης.. το AW θέλει συγκεκριμένη έκδοση για ενεργοποίηση;
Τι γίνεται με όσους είναι σε JB σε κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις που υποστηρίζεται;
Μπορούν ή όχι να το ενεργοποιήσουν ή το θυσιάζουν για να ενεργοποιήσουν το JB;
Θα αργήσει η Voda. Για τη Wind ούτε συζήτηση..
Για τα XS/Max χρειάζεσαι 12.1.2 που δεν υπάρχει JB και προφανώς δε θα δημιουργεί πρόβλημα μετά.
Για το AW δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός.
Δημοσίευση 02/01/2019 - 21:02
Θα αργήσει η Voda. Για τη Wind ούτε συζήτηση..
Για τα XS/Max χρειάζεσαι 12.1.2 που δεν υπάρχει JB και προφανώς δε θα δημιουργεί πρόβλημα μετά.
Οπότε μπορώ να πάρω το AW κι ας είναι LTE μπορώ να το ενεργοποιήσω κανονικά, αλλά για την ενεργοποίηση του LTE ως Vodafone θα πρέπει περιμένω...
Αν πάρω ωστόσο QR code Cosmote για να το δουλεύω (ως LTE) πάλι δε θα μπορώ να το κάνω λόγω συσκευής κινητού που έχω right;
Δημοσίευση 02/01/2019 - 23:05
Όταν λέμε θα αργήσει; Ξέρουμε περίπου; Έστω τρίμηνο;Θα αργήσει η Voda. Για τη Wind ούτε συζήτηση..
Περίμενα ότι οποίος κάνει την αρχή, ο επόμενος θα ακολουθήσει σε διάστημα μήνα ας πούμε.
Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 02/01/2019 - 23:05
Δημοσίευση 02/01/2019 - 23:31
Δημοσίευση 03/01/2019 - 00:38
Τρίμηνο? Καλό..
Έχουν δρόμο πολύ.
Χαχαχα κατάλαβα, καλό 2020 μας βλέπω.
Ελπίζουμε σε θαύμα.
Ήμουν έτοιμος να τα σκάσω για κανένα XR για να έχω επαγγελματικό και προσωπικό νούμερο μαζί. Αλλά με βλέπω προς το παρόν με κανένα έξτρα SE.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες