Για την ώρα χωρίς τηλ. που υποστηρίζει eSIM, δε γίνεται με το AW.
Θα φανεί στη πορεία πως θα λειτουργήσει αυτό.
Πιθανόν με Twin SIM.
Δηλαδή για να βάλω esim στο cellular watch 4, πρέπει πρώτα να βάλω esim στο xs μου;
Δημοσίευση 03/01/2019 - 00:55
Για την ώρα χωρίς τηλ. που υποστηρίζει eSIM, δε γίνεται με το AW.
Θα φανεί στη πορεία πως θα λειτουργήσει αυτό.
Πιθανόν με Twin SIM.
Δημοσίευση 03/01/2019 - 01:03
Χαχαχα κατάλαβα, καλό 2020 μας βλέπω.
Ελπίζουμε σε θαύμα.
Ήμουν έτοιμος να τα σκάσω για κανένα XR για να έχω επαγγελματικό και προσωπικό νούμερο μαζί. Αλλά με βλέπω προς το παρόν με κανένα έξτρα SE.
Εναλλακτικά αν μπορείς να φέρεις το "κινέζικο" που έχει φυσική 2η SIM.
Δηλαδή για να βάλω esim στο cellular watch 4, πρέπει πρώτα να βάλω esim στο xs μου;
Ναι γιατί κάνει Mirror τον αριθμό.
Δημοσίευση 03/01/2019 - 01:40
Δημοσίευση 03/01/2019 - 12:33
Δημοσίευση 03/01/2019 - 13:14
Δημοσίευση 03/01/2019 - 15:00
Δημοσίευση 03/01/2019 - 15:02
Μιας και με βοήθησε αυτό το thread να αποκτήσω κι εγώ dual SIM σε iPhone (επιτέλους μετά από τόσα χρόνια θα ξεφορτωθώ το δεύτερο κινητό!!!), ας βοηθήσω ελάχιστα κι εγώ επιβεβαιώνοντας ότι πράγματι η eSIM της Cosmote δουλεύει άψογα σε iPhone XS Max (κι ας λένε ότι το βγάλανε προς το παρόν μόνο για το ρολόι της Samsung και το iPad).
Το πρώτο κατάστημα Cosmote που πήγα δεν είχε παραλάβει καν. Ο Γερμανός στο δρόμο μου τίποτα επίσης. Το δεύτερο κατάστημα Cosmote όμως είχε παραλάβει. Ο πρώτος υπάλληλος μου είπε "είναι μόνο για το τάδε ρολόι Samsung και iPad", το ξέρω του είπα, το θέλω. ΟΚ, με έστειλε σε άλλον να την πάρω. Τα ίδια και ο δεύτερος, ξαναλέω ότι το ξέρω αλλά την θέλω και μου την έφερε, την ενεργοποιήσαμε, 0€ κόστος. Έπαιξε κατευθείαν καθώς ΑΜΕΣΑ μου κόπηκε η γραμμή στο τηλέφωνο. Μόλις γύρισα γραφείο και μπήκα WiFi την πέρασα και έπαιξε κανονικότατα.
Πραγματικά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ iPhone με δύο SIM!!!
Θα ξαναβάλω το link που είχε μπει και πιο πάνω καθώς ισχύει 100% ότι λέει όσον αφορά το πως λειτουργεί το πακέτο των dual SIM: https://support.appl.../el-gr/HT209044
Επίσης δείτε κι αυτό το link από την Cosmote που περιγράφει το πως ενεργοποιείται η κάρτα (σελίδα 6 και μετά, είναι για iPad αλλά τα βήματα είναι ακριβώς ίδια σε iPhone): https://www.cosmote....im_settings.pdf
Τελευταία επεξεργασία από: stako, 03/01/2019 - 15:05
Δημοσίευση 03/01/2019 - 15:33
Ναι. Μέσα απο το Watch App μετά επιλέγεις και τέλος.
Δημοσίευση 03/01/2019 - 15:42
Έπαιξε κατευθείαν καθώς ΑΜΕΣΑ μου κόπηκε η γραμμή στο τηλέφωνο. Μόλις γύρισα γραφείο και μπήκα WiFi την πέρασα και έπαιξε κανονικότατα.
Πραγματικά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ iPhone με δύο SIM!!!
Άρα απλά παίρνεις το QR και κάνεις προσθήκη του προφίλ όποτε θέλεις. Απλά απο την στιγμή που θα πάρεις το QR σου κόβεται η γραμμή μέχρι να το περάσεις στο τηλέφωνο. Σωστά;
Οπότε μπορεί π.χ. να πάρει κάποιος την eSim και να την στείλει σε άλλον που είναι σε άλλη περιοχή για να ενεργοποιήσει την γραμμή;
Δημοσίευση 03/01/2019 - 16:11
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες