Μπορει καποιος να στειλει την e-sim σε αλλη περιοχη;
H Cosmote έφερε την eSIM στην Ελλάδα!
Δημοσίευση 03/01/2019 - 16:53
Ad
Δημοσίευση 03/01/2019 - 16:53
Παραθέτω: «Αν έχετε επαγγελματικό ή εταιρικό πρόγραμμα υπηρεσιών κινητού δικτύου, ελέγξτε αν η εταιρεία ή ο φορέα κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε υποστηρίζουν αυτήν τη δυνατότητα. Επί του παρόντος, δεν υποστηρίζονται οι προπληρωμένοι λογαριασμοί και ορισμένοι παλαιότεροι λογαριασμοί. Για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, επικοινωνήστε με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σας.»
Απορώ αν η COSMOTE e-sim σε καρτοκινητο θα παίζει σε Apple Watch lte.
Δημοσίευση 03/01/2019 - 17:00
Άρα απλά παίρνεις το QR και κάνεις προσθήκη του προφίλ όποτε θέλεις. Απλά απο την στιγμή που θα πάρεις το QR σου κόβεται η γραμμή μέχρι να το περάσεις στο τηλέφωνο. Σωστά;
Οπότε μπορεί π.χ. να πάρει κάποιος την eSim και να την στείλει σε άλλον που είναι σε άλλη περιοχή για να ενεργοποιήσει την γραμμή;
Ακριβώς, όταν το πάρεις κόβεται η παλιά SIM.
Ναι, αρκεί να σου στείλει μια καλή φωτογραφία για να διαβαστεί το QR. Βέβαια, εμένα μου ζήτησαν και ταυτότητα για να κάνουν την αλλαγή...
Επίσης να συμπληρώσω ότι έχω What's UP, όχι συμβόλαιο.
Δημοσίευση 03/01/2019 - 17:40
Παίδες μια απορία...
Έχω ένα φίλο που έχει το Xs Max...
Έστω ότι παίρνω ένα νούμερο Cosmote με κανονική SIM. (ίσως ο φίλος να έχει ήδη cosmote, δε ρώτησα)
Παίρνω το ρολόι με LTE.
Βάζω την κανονική SIM στο Max και πάω Cosmote και τους λέω ότι θέλω να βάλω esim στο ρολόι.
Μου τη δίνουν, εφόσον έχω Cosmote στο Max θα πρέπει να παίξει σωστά;
Μετά μπορώ να την "ξεφορτωθώ" και να έχω στο ρολόι την esim και ο φίλος να γυρίσει στον δικό του πάροχο... (σε περίπτωση που είναι άλλος από Cosmote)
-
Ο ενδοιασμός μου είναι :
1. Μπορώ να ενεργοποιήσω το AW στο iPhone 7+ (απλή ενεργοποιήση/ζεύξη, χωρίς το LTE) πριν κάνω το παραπάνω...
2. Θα λειτουργεί κανονικά το AW με το δικό μου iPh μετά ή θα έχω θέμα;
-
Έχει γίνει πειραματόζωο κανείς;
Δημοσίευση 03/01/2019 - 18:52
Αν πας στη COSMOTE και ζητήσεις να περάσουν e-sim στο ρολόι θα σου πουν απλά ότι δεν υποστηρίζεται. Εδώ δεν παραδέχονται καν ότι παίζει στο XS.
Δημοσίευση 03/01/2019 - 21:15
Παιδιά καλησπέρα.
Έβαλα και εγώ esim μόλις όμως όταν το κινητό είναι κλειδωμένο, δε δέχεται κλήσεις και δείχνει ότι είναι απενεργοποιημένο. Το έχω βάλει σαν primary και έχω μια κανονική sim σαν secondary.
Έχει συμβεί σε κανένα;
Δημοσίευση 03/01/2019 - 21:19
Δημοσίευση 03/01/2019 - 22:53
Σε ευχαριστώ για το λινκ.
Παραθέτω: «Αν έχετε επαγγελματικό ή εταιρικό πρόγραμμα υπηρεσιών κινητού δικτύου, ελέγξτε αν η εταιρεία ή ο φορέα κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε υποστηρίζουν αυτήν τη δυνατότητα. Επί του παρόντος, δεν υποστηρίζονται οι προπληρωμένοι λογαριασμοί και ορισμένοι παλαιότεροι λογαριασμοί. Για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας πληροί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, επικοινωνήστε με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σας.»
Απορώ αν η COSMOTE e-sim σε καρτοκινητο θα παίζει σε Apple Watch lte.
Μα και τώρα παίζει. Αυτό λέμε.
Παίδες μια απορία...
Έχω ένα φίλο που έχει το Xs Max...
Έστω ότι παίρνω ένα νούμερο Cosmote με κανονική SIM. (ίσως ο φίλος να έχει ήδη cosmote, δε ρώτησα)
Παίρνω το ρολόι με LTE.
Βάζω την κανονική SIM στο Max και πάω Cosmote και τους λέω ότι θέλω να βάλω esim στο ρολόι.
Μου τη δίνουν, εφόσον έχω Cosmote στο Max θα πρέπει να παίξει σωστά;
Μετά μπορώ να την "ξεφορτωθώ" και να έχω στο ρολόι την esim και ο φίλος να γυρίσει στον δικό του πάροχο... (σε περίπτωση που είναι άλλος από Cosmote)
-
Ο ενδοιασμός μου είναι :
1. Μπορώ να ενεργοποιήσω το AW στο iPhone 7+ (απλή ενεργοποιήση/ζεύξη, χωρίς το LTE) πριν κάνω το παραπάνω...
2. Θα λειτουργεί κανονικά το AW με το δικό μου iPh μετά ή θα έχω θέμα;
-
Έχει γίνει πειραματόζωο κανείς;
Δε γίνεται για την ώρα όπως το σκέφτεσαι.
To ΑW αυτόνομα ακόμα δεν υποστηρίζεται, δε μπορείς να ζητήσεις για το ρολόι.
Γιατί πολύ απλά ο αριθμός που περνάς στο τηλ. γίνεται Mirror στο ρολόι.
Πως θα γίνει στη πορεία θα το δούμε. Θεωρητικά με Twin SIM.
Δημοσίευση 03/01/2019 - 23:26
Δημοσίευση 04/01/2019 - 01:35
Θα μπορείς, απλά δε γίνεται τώρα.
Επειδή το έχω χάσει κάπου.
Αυτη τη στιγμή αν έχεις eSIM σε XS (Max) και ρολόι LTE τότε μπορείς να έχεις τον ίδιο αριθμό σε κινητό και ρολόι;
Γιατί ΟΚ , ότι δεν παίζει με άλλο συνδυασμό το έχω καταλάβει.
Δημοσίευση 04/01/2019 - 11:58
Ναι. Μπορείς μετά να τον περάσεις και στο ρολόι.
Καλημέρα, πως ακριβώς γίνεται αυτό; Μόλις ενεργοποίησα την esim στο Xs (αφαιροντας την φυσική) και στο cellular apple watch μου γραφει πάλι Cosmote does not currently support apple watch.
Δημοσίευση 04/01/2019 - 12:04
Καλημέρα, πως ακριβώς γίνεται αυτό; Μόλις ενεργοποίησα την esim στο Xs (αφαιροντας την φυσική) και στο cellular apple watch μου γραφει πάλι Cosmote does not currently support apple watch.
Περιμένω με αγωνία την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Το ρολόι από ποια χώρα είναι αγορασμενο;
Τελευταία επεξεργασία από: gidi, 04/01/2019 - 12:06
Δημοσίευση 04/01/2019 - 12:05
Περιμένω με αγωνία την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Το ρολόι από το χώρα είναι αγορασμενο;
Από Γερμανια
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες