Άκου να σου πω πως είναι τα πράγματα. Εγώ έχω το 4 όχι το 4Κ. Αν το θες για netflix και plex είναι γαμάτο. Παρόλο που έχω ενδιασμους για το netflix άλλα σιγά σιγά το διορθώνουν. πχ δεν δουλεύει η interactive ταινία του Black Mirror. Τώρα εάν θες κάτι ποιο ανοιχτό να βάλεις kodi και της άλλες βλακείες όχι μην το πάρεις. Οι ταινίες του itune store είναι ότι καινούργιο κυκλοφορήσει υπάρχει και εκεί με ελληνικούς υποτίτλους, άλλα με τσιμπημένη τιμή. Γύρω στα 20 € η ταινία αγορά και γύρω στα 5€ η ενοικίαση. Το app store δεν είναι το ίδιο με το iphone. Οι εφαρμογές είναι πολύ λιγότερες. Δεν υπάρχει browser όχι ότι στο android TV υπάρχει άλλα λέμε τώρα. Μην μπερδεύεται το android με το Android TV. Αν θες να έχει τη ευκολία που έχει το οικοσύστημα της apple ναι αξίζει. Τώρα το τι δουλεύει με εξωτερικούς δίσκους δεν ξέρω γιατί δεν τα χρησιμοποιώ.
Κοιτα, δεν ξερω κατα ποσο μου ειναι χρησιμο 100%. Εχω Netflix, εχω Apple Music, εχω τηλεοραση 4Κ HDR. Συνδεω το iMac με HDMI στην τηλεοραση απευθειας κιολας. Εχω το Plex και ταινιες να παιζουν στην τηλεοραση, απλα ακομα δεν εχω καταφερει να παιξω 4Κ ταινια βεβαια.
Απλα μου ηρθε τωρα φλασια να το προσθεσω στο οικοσυστημα. Δεν ξερω σε αλλο θα με βοηθησει να σου πω την αληθεια το Apple TV.