Ok, thanks, ήθελα απλώς να δω αν είναι τα ίδια.
Σε αναμονή..
aaa ναι!!
Δημοσίευση 27/05/2019 - 14:49
Ok, thanks, ήθελα απλώς να δω αν είναι τα ίδια.
Σε αναμονή..
aaa ναι!!
Δημοσίευση 29/05/2019 - 08:09
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 29/05/2019 - 13:39
Δημοσίευση 29/05/2019 - 14:06
Δημοσίευση 29/05/2019 - 18:49
Δημοσίευση 31/05/2019 - 03:45
Δημοσίευση 31/05/2019 - 06:33
Δημοσίευση 31/05/2019 - 09:14
Τώρα πια όπου και να τη στείλεις αν δουν οτι έχει ελληνικό νούμερο στο account το πιο πιθανό είναι οτι θα ταυτίσουν με τη χώρα που παραπέμπει το διεθνές πρόθεμα.
Επίσης παίζει ρόλο και η ταυτοποίηση, αν δε γίνει με το διαβατήριο και γίνει με national id (ταυτότητα χώρας) τότε είναι ακόμα περισσότερες οι πιθανότητες να κάνουν το προφίλ σύμφωνα με το που τους υποδεικνύουν τα στοιχεία (πχ ελληνικό τηλέφωνο + ελληνική ταυτότητα = προφίλ κάρτας με βάση την Ελλάδα).
Σε εμένα που ζήτησα έκδοση νέας κάρτας με διεύθυνση στο UK ήρθε τελικά ελληνική κάρτα. Και δε μη έμπαινε στο Apple Pay
Σε αρκετούς άλλους βγήκε κάρτα με έκδοση UK και έκαναν δουλειά.
τι να σου πω Λόττο είναι η υπόθεση.
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 01/06/2019 - 07:41
Σε εμένα που ζήτησα έκδοση νέας κάρτας με διεύθυνση στο UK ήρθε τελικά ελληνική κάρτα. Και δε μη έμπαινε στο Apple Pay
Δημοσίευση 06/06/2019 - 01:26
Σήμερα μου ήρθε η κάρτα Ν26 σπίτι και της έκανα ενεργοποίηση. Στη συνεχεια άλλαξα τα στοιχεια μου στο shipping address & στο iPhone Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Γλωσσα και περιοχή ώστε να κάνω προσθήκη την κάρτα στο Apple Pay .
Τέλος πήγα να βάλω χειροκίνητα την κάρτα στο wallet και δεν μ την δέχτηκε & πήγα μέσω της εφαρμογής και δεν μ έλεγε πουθενά να κάνω προσθήκη την κάρτα στο wallet.
Τι μπορώ να κάνω ώστε να βάλω την κάρτα στο wallet.
Τελευταία επεξεργασία από: Darkjohn34, 06/06/2019 - 01:34
Δημοσίευση 06/06/2019 - 04:30
δεν μπορείς.μονο η MoneseΣήμερα μου ήρθε η κάρτα Ν26 σπίτι και της έκανα ενεργοποίηση. Στη συνεχεια άλλαξα τα στοιχεια μου στο shipping address & στο iPhone Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Γλωσσα και περιοχή ώστε να κάνω προσθήκη την κάρτα στο Apple Pay .
Τέλος πήγα να βάλω χειροκίνητα την κάρτα στο wallet και δεν μ την δέχτηκε & πήγα μέσω της εφαρμογής και δεν μ έλεγε πουθενά να κάνω προσθήκη την κάρτα στο wallet.
Τι μπορώ να κάνω ώστε να βάλω την κάρτα στο wallet.
Δημοσίευση 06/06/2019 - 17:54
Δημοσίευση 06/06/2019 - 22:08
Είχα γυρίσει την Περιοχή σε Αγγλία πριν προσπαθήσω να καταχωρίζω την N26 sto Apple payΤι κινητό έβαλες στο pairing ελληνικό η αγγλικό;
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 06/06/2019 - 22:11
Δημοσίευση 07/06/2019 - 07:44
Είχα γυρίσει την Περιοχή σε Αγγλία πριν προσπαθήσω να καταχωρίζω την N26 sto Apple pay
Sorry τώρα κατάλαβα εννοείς τι αριθμό τηλεφώνου είχα; Έλληνικο. Δεν έχω αγγλικό νούμερο. Πως να βρω άλλωστε;
Λεσ να φταίει αυτό;
Δημοσίευση 07/06/2019 - 09:14
Η χώρα στο apple store δεν παίζει ρόλο.εγώ δηλωσα γερμανική διευθυνση γερμανικό κινητό εκανα pairing με το γερμανικό νούμερο και ολα οκ.Καρτοκινητό αν έχεις γνωστό βρίσκεις εύκολα ακόμα και στο ebay βρίσκεις ταυτοποιημένα!!! Και γερμανικά νουμερα τα οποία θέλουν απλα ταυτοποιηση μεσω video chat και στα αγγλικά.Αν και για μένα πιστευω οτι σύντομα θα εχουμε και το apple pay επισήμως και στην Ελλάδα.
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες