Δες το Active Display.
iOS 12: Compatible Tweaks
Ad
Δημοσίευση 15/08/2019 - 16:27
Δεν κάνει. Θέλω όταν είναι στο ρεύμα να είναι πάντα ανοιχτή ας πούμε το «απενεργοποίηση οθόνης» να είναι «ποτέ» και όταν εκτός ρεύματος στο «30 δευτερόλεπτα»Δες το Active Display.
Δημοσίευση 19/08/2019 - 19:32
Δημοσίευση 19/08/2019 - 22:19
ερωτηση πρωτη εχω κωδικο αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω το copic 2,ερωτηση δευτερη πιο tweak δουλευει για να μην εχει σκιαση το dock?
Δημοσίευση 20/08/2019 - 04:50
το manage account μεσα στο cydia δε δουλευει?θελω να βαλω το account μου ωστε να βαλω οσα εχω αγορασει..
Δημοσίευση 20/08/2019 - 19:36
Καλησπερα !υπαρχει καποιο tweak για παγωμα των ειδοποιησεων την ωρα του gaming? ios 12.1.2.. 7+ Επισης εχω χασει τη δυνατοτητα mirroring μεσω του ανταπτορα,υπαρχει περιπτωση να φταιει το j/b?
Δημοσίευση 20/08/2019 - 20:26
Καλησπερα σε ολους.Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο tweak που να κανει την δουλεια που εκαναν τα quicklock,cuicklock46 κλπ να υπαρχει καποιο εικονιδιο δηλαδη που να το παταμε και να κλειδωνουμε το iphone χωρις να χρειαζεται το Power button;Η καποιο tweak Που να εχει την δυνατοτητα με καποιο gesture πχ να κλειδωνουμε το iphone.Θελω κατι τετοιο γιατι εχω παλιο Iphone (iphone 6).Χρησιμοποιω γιαυτη την δουλεια το assistive touch αλλα οσο και να το κανω αορατο με την επιλογη που εχει παλι φαινεται μεσα στης εφαρμογες στα παιχνιδια κλπ και δεν μαρεσει.
Δημοσίευση 20/08/2019 - 21:55
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/08/2019 - 22:27
Καλησπερα !υπαρχει καποιο tweak για παγωμα των ειδοποιησεων την ωρα του gaming? ios 12.1.2.. 7+ Επισης εχω χασει τη δυνατοτητα mirroring μεσω του ανταπτορα,υπαρχει περιπτωση να φταιει το j/b?
DND?
Καλησπερα σε ολους.Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο tweak που να κανει την δουλεια που εκαναν τα quicklock,cuicklock46 κλπ να υπαρχει καποιο εικονιδιο δηλαδη που να το παταμε και να κλειδωνουμε το iphone χωρις να χρειαζεται το Power button;Η καποιο tweak Που να εχει την δυνατοτητα με καποιο gesture πχ να κλειδωνουμε το iphone.Θελω κατι τετοιο γιατι εχω παλιο Iphone (iphone 6).Χρησιμοποιω γιαυτη την δουλεια το assistive touch αλλα οσο και να το κανω αορατο με την επιλογη που εχει παλι φαινεται μεσα στης εφαρμογες στα παιχνιδια κλπ και δεν μαρεσει.
CCSupport, CCModules προσθέτουν εικονίδιο στο CC.
Νίκο έκανα install το YT++ που είχες ποστάρει και τα dependencies από το repo unlimitapps beta αλλά στο YouTube δεν βγάζει τίποτα.
Πιθανόν να χρειάζεσαι προηγούμενη έκδοση του YouTube.
Δημοσίευση 20/08/2019 - 23:00
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες