Σήμερα έχασε μόνο του το JB αλλά κανένα από τα γνωστά site δεν δουλεύει, το Cydia Impactor επίσης δε δουλεύει, οπότε τώρα υπομονή μέχρι να βγάλουν νέο πιστοποιητικό...
Τέλεια...
Δημοσίευση 17/11/2019 - 12:03
Σήμερα έχασε μόνο του το JB αλλά κανένα από τα γνωστά site δεν δουλεύει, το Cydia Impactor επίσης δε δουλεύει, οπότε τώρα υπομονή μέχρι να βγάλουν νέο πιστοποιητικό...
Τέλεια...
Δημοσίευση 17/11/2019 - 12:10
το reprovision εχει παρει εδω κ μερες update και κανει ξανα resign το uncover
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 17/11/2019 - 12:15
το reprovision εχει παρει εδω κ μερες update και κανει ξανα resign το uncover
Αν δεν είσαι JB όμως το app απλά ανοίγει και κλείνει...
Δημοσίευση 17/11/2019 - 13:40
Αν δεν είσαι JB όμως το app απλά ανοίγει και κλείνει...
πως το εχασες το jb? δεν ειχες το reprovision?
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 17/11/2019 - 13:47
Το είχα αλλά δεν είχα κάνει sign-in με τα στοιχεία γιατί χρησιμοποιούσα την έκδοση από jailbreaks.fun όπου δε γίνεται να το κάνει sign με τα δικά σου στοιχεία...
Κατάλαβα ότι έχασα το JB όταν τα περισσότερα apps που είχα κάποια tweaks ενεργοποιημένα δεν μου δούλευαν...
Πχ instagram (είχα βάλει το ChromaGram και το Rhino) δεν έπαιζε κανένα από τα 2, ενώ φαινόταν να είναι JB η συσκευή μιας και το zeppelin συνέχιζε ήταν το μόνο που δούλευε.
Μέχρι τότε το ReProvision δούλευε κανονικά (άνοιγε).
Μέχρι που έγινε reboot στο τηλέφωνο και μας άφησε χρόνους πριν προλάβω να κατεβάσω το unc0ver με το shortcut...
Τώρα έχει πέσει το site του Jailbreaks.fun, του ignition.fun (από εκεί τραβάει το πρώτο), έχει γίνει revoke, το tweakbox δεν παίζει ούτε αυτό, το cydia impactor ακόμα δεν έχει φτιαχτεί από τον μούσια, οπότε απλά θα περιμένω 1-2 μέρες για να φτιαχτεί ένα απ' όλα...
Αφού πλέον δουλεύει το ReProvision, μάλλον θα κάνω JB από το JBFuns όταν βάλουν πιστοποιητικό και μόλις γίνω JB θα βάλω με shortcut το unc0ver για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία...
Τελευταία επεξεργασία από: DoSMaN, 17/11/2019 - 13:48
Δημοσίευση 18/11/2019 - 12:28
Το είχα αλλά δεν είχα κάνει sign-in με τα στοιχεία γιατί χρησιμοποιούσα την έκδοση από jailbreaks.fun όπου δε γίνεται να το κάνει sign με τα δικά σου στοιχεία...
Κατάλαβα ότι έχασα το JB όταν τα περισσότερα apps που είχα κάποια tweaks ενεργοποιημένα δεν μου δούλευαν...
Πχ instagram (είχα βάλει το ChromaGram και το Rhino) δεν έπαιζε κανένα από τα 2, ενώ φαινόταν να είναι JB η συσκευή μιας και το zeppelin συνέχιζε ήταν το μόνο που δούλευε.
Μέχρι τότε το ReProvision δούλευε κανονικά (άνοιγε).
Μέχρι που έγινε reboot στο τηλέφωνο και μας άφησε χρόνους πριν προλάβω να κατεβάσω το unc0ver με το shortcut...
Τώρα έχει πέσει το site του Jailbreaks.fun, του ignition.fun (από εκεί τραβάει το πρώτο), έχει γίνει revoke, το tweakbox δεν παίζει ούτε αυτό, το cydia impactor ακόμα δεν έχει φτιαχτεί από τον μούσια, οπότε απλά θα περιμένω 1-2 μέρες για να φτιαχτεί ένα απ' όλα...
Αφού πλέον δουλεύει το ReProvision, μάλλον θα κάνω JB από το JBFuns όταν βάλουν πιστοποιητικό και μόλις γίνω JB θα βάλω με shortcut το unc0ver για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία...
Βλέπω ότι έχεις 7+.
Γιατί δεν πας στο checkra1n?
Δημοσίευση 19/11/2019 - 00:05
Βλέπω ότι έχεις 7+.
Γιατί δεν πας στο checkra1n?
Δεν έχω Mac...
Το 7+ είναι η πρώτη μου επαφή με Apple...
Όταν βγει για Windows θα το κάνω...
Αν έπαιζε με Hackintosh θα το σκεφτόμουν αλλά δεν θέλω να πειραματιστώ γιατί είναι η βασική μου συσκευή
Δημοσίευση 19/11/2019 - 13:43
Νικόλα revoked λέει ακόμα από ignitionΓια όποιον ενδιαφέρεται το .IPA μέσω Ignition.fun επανήλθε (και) στο unc0ver.dev.
Δημοσίευση 19/11/2019 - 14:03
εχει και το chimera εκεί ;Μπες απο unc0ver.dev.
Δημοσίευση 19/11/2019 - 15:00
Μπορεις να εξηγησεις κιγο αυτο το κοματι?
Δημοσίευση 19/11/2019 - 19:48
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες