Ο χρήστης dgeorge4, στις 13 Apr 2019 - 15:59, έγραψε:
Καλορίζικο, η καλύτερη επιλογή ίσως, άμα δίνανε και κανά δυο χρόνια παραπάνω υποστήριξη στις εκδόσεις Android, θα άξιζε και τα τωρινά λεφτά του
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό το σκεπτικό και η λάθος πληροφόρηση για τα αντροιντ πρέπει να σταματήσει καποια στιγμή.ποιος είπε ότι δεν παίρνουν αναβαθμίσεις πάνω από δυο χρόνια;έχω ένα OnePlus 3T που ξεκίνησε με την 6 έκδοση και τώρα θα πάρει την pie.προσωπικα έχω κάνει προ διετίας τη μετάβαση σε αντροιντ παρόλο που είχα και έχω συσκευές iPhone ,iPad Mac!και μη ξεχνάμε ότι όλοι θέλουμε να έχουμε αντροιντ συσκευή!πως;;;κάνοντας jb και περνώντας αυτά που έχουν τα αντροιντ και δεν έχει το ios!!!στα χέρια μου έχω το OnePlus 6 από Χριστούγεννα και από τότε που πέραςα στην άλλη πλευρά για εσάς,δεν ξαναγυρναω πίσω!notification led,για τις ειδοποιήσεις,εικονίδια στην Statusbar ,παραμετροποίηση όπως τη θέλω εγώ,είναι πολλά που δεν έχει το iOS και που ποτε δε θα έχει-βλέπε Bluetooth file transfer...έχω πολλά να γράψω ακόμη..δε λέω και μένα μου λείπει η αίσθηση να κρατάω ένα iPhone στο χερι...αλλά δεν θέλω τη συσκευή να είναι άδεια!!σεβομαι όλους τους iPhoneνητες και δεν προσπαθώ να έρθω σε κόντρα μαζί σας ούτε να περάσω απόψεις!απο iPhone ξεκίνησα...και προχώρησα σε αυτό που καλύπτει εμένα!καλες αγορές σε ότι και να έχετε και πάνω απολα χαρητε αυτό που διαλέξατε!!
Sent from my iPhone using Tapatalk