H iSquare είναι ο επίσημος διανομέας(του ομίλου Quest).
FYI Το Wireless Charging Case, φορτίζει κανονικότατα με θήκη προστασίας, για όποιον χρησιμοποιήσει.
Δημοσίευση 07/04/2019 - 13:06
H iSquare είναι ο επίσημος διανομέας(του ομίλου Quest).
FYI Το Wireless Charging Case, φορτίζει κανονικότατα με θήκη προστασίας, για όποιον χρησιμοποιήσει.
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 10/04/2019 - 10:43
Δημοσίευση 10/04/2019 - 10:45
Δημοσίευση 10/04/2019 - 11:05
Δημοσίευση 10/04/2019 - 16:26
Να γαμησω iStorm
Κέρδισε δωρεαν αποστολή κάρτας με τον κωδικο GEOR876 κατα την εγγραφή σου στην Monese
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 10/04/2019 - 16:45
You’re right χαριτολογώντας το πα [emoji2960]Λίγο σεμνά όμως. Με όλη την καλή διάθεση.
Κ στο λέω εγώ που βρίζω συνέχεια.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 10/04/2019 - 21:36
Μόλις παρέλαβα τα διαμαντάκια.
Παραγγελία χθες από Κωτσόβολος και παραλαβή σήμερα. (Αθήνα)
Αντίστοιχες παραγγελίες από Πλαίσιο και Media Markt από Δευτέρα μέχρι δεν παραληφθησαν λόγω «έλλειψης».
Στο site τους βεβαίως λέει ότι δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα.
*Από το πλαίσιο τους δίνω θετικό ότι με κάλεσαν να με ενημερώσουν και τηλεφωνικά ότι αναμένεται.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 11/04/2019 - 10:22
Επίσης man. Καλοφόρετα και σε σένα.
Από τις πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι έχουν πολύ καθαρό ήχο και αρκετά καλό μπάσο στη μουσική.
Διάβαζα διάφορα για τα Airpods 1gen και γενικά είχα μεγάλη απορία πως θα ακούγονται όταν ανεβάζω την ένταση αν θα "μπουκώνουν" κτλ.
Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν είχα βέβαια τα προηγούμενα για να συγκρίνω αλλά σε μουσική έμεινα τέρμα ικανοποιημένος.
*από το πρώτο μου iphone (Iphone5) μέχρι και σήμερα στη μουσική έχω επιλεγμένη την νυχτερινή λειτουργία που είχα δει σ' ένα review και από τότε έχω αφήσει αυτήν.
Δημοσίευση 11/04/2019 - 10:24
Α! Και να μη ξεχάσω να πω ότι ο χειρισμός της έντασης όταν ακούς/βλέπεις κάτι και της αλλαγής σταθμού στο tunein πχ μέσω του apple watch απλά σπέρνει!
Δημοσίευση 11/04/2019 - 12:09
Καλησπερα και καλοφορετα τα πηρα και εγω απο Κωτσοβολο, και μενα πρωτα airpods ειναι. Πιστευω βεβαια οτι ειναι παραεισαγωγη δεν γινεται να μην τα εχει κανεις. Αλλα δεν μας ενοχλει. Εντομεταξυ οταν πηρα τηλ ειχε 1 διαθεσιμο. Παω την αλλη μερα να το παραλαβω και καποιος μου το ειχε παρει! Και βρηκαν ενα απο τα Χανια και μου το στελνουν με κουριερ. Δεν πιστευω να μου το πηρες εσυ!! 😜😜😜Μόλις παρέλαβα τα διαμαντάκια.
Παραγγελία χθες από Κωτσόβολος και παραλαβή σήμερα. (Αθήνα)
Αντίστοιχες παραγγελίες από Πλαίσιο και Media Markt από Δευτέρα μέχρι δεν παραληφθησαν λόγω «έλλειψης».
Στο site τους βεβαίως λέει ότι δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα.
*Από το πλαίσιο τους δίνω θετικό ότι με κάλεσαν να με ενημερώσουν και τηλεφωνικά ότι αναμένεται.
Τελευταία επεξεργασία από: Dionisaras, 11/04/2019 - 12:14
Δημοσίευση 11/04/2019 - 12:12
Καλησπερα και καλοφορετα τα πηρα και εγω απο Κωτσοβολο, και μενα πρωτα airpods ειναι. Πιστευω βεβαια οτι ειναι παραεισαγωγη δεν γινεται να μην τα εχει κανεις. Αλλα δεν μας ενοχλει. Εντομεταξυ οταν πηρα τηλ ειχε 1 διαθεσιμο. Παω την αλλη μερα να το παραλαβω και καποιος μου το ειχε παρει! Και βρηκαν ενα απο τα Χανια και μου το στελνουν με κουριερ. Δεν πιστευω να μου το πηρες εσυ!!
Δημοσίευση 11/04/2019 - 12:15
Αχαχαχα. Τι να σου πω. Δεν έχω ιδέα πως καταχωρούν τις παραγγελίες τους.
Τρίτη παράγγειλα από τη σελίδα τους και Τετάρτη μου τα έφεραν.
Δεν έχουν τρομερό ήχο;
Δημοσίευση 11/04/2019 - 12:17
Δευτερα τα περιμενω απ οτι μου ειπαν! Το καλο που τους θελω, γιατι δεν ειναι και του πεταματου η τιμη τους!
Δημοσίευση 11/04/2019 - 12:20
Δευτερα τα περιμενω απ οτι μου ειπαν! Το καλο που τους θελω, γιατι δεν ειναι και του πεταματου η τιμη τους!Αχαχαχα. Τι να σου πω. Δεν έχω ιδέα πως καταχωρούν τις παραγγελίες τους.
Τρίτη παράγγειλα από τη σελίδα τους και Τετάρτη μου τα έφεραν.
Δεν έχουν τρομερό ήχο;
Τελευταία επεξεργασία από: Dionisaras, 11/04/2019 - 12:21
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες