Νέα AirPods με 50% μεγαλύτερη αυτονομία, "always-on Siri" και επιλογή ασύρματης φόρτισης
Δημοσίευση 28/06/2019 - 15:50
Πως το καθάρισαν; Με μπατονέτα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 28/06/2019 - 15:50
.
Τελευταία επεξεργασία από: tazanikos, 28/06/2019 - 15:51
Δημοσίευση 28/06/2019 - 16:02
Άρα δεν φόρτιζε η θήκη τα ακουστικά ε;
Πως το καθάρισαν; Με μπατονέτα;
Από ότι κατάλαβα, γιατί τους ρώτησα αν το ξαναπάθω τι να κάνω, μπατονετα κ οινόπνευμα
Δημοσίευση 28/06/2019 - 16:03
Πάλι καλά που ήταν τόσο απλό αλλά πολύ γρήγορα δε μάζεψε βρώμικα;
Ποσό καιρό τα είχες;
Δημοσίευση 28/06/2019 - 16:05
Οκ φίλε μου ευχαριστώ.
Πάλι καλά που ήταν τόσο απλό αλλά πολύ γρήγορα δε μάζεψε βρώμικα;
Ποσό καιρό τα είχες;
Πολύ γρήγορα κ αυτό μου κάνει εντύπωση μεγάλη. Δεν πρέπει να τα είχα πάνω από μήνα. Κ σχεδόν πάντα η θήκη στο σπίτι. Μόνο 2-3 ημέρες τα είχα στο αυτοκίνητο η στο σκούτερ.
Μου θέμα ήταν ο φορτιστής της θήκης, όχι η φόρτιση των ακουστικών στη θήκη. Δηλαδή η υποδοχή της θήκης για φόρτιση είναι υπερβολικά ευαίσθητη στη σκόνη. Καμμία σχέση με την υποδοχή φόρτισης του iPhone πχ που το έχω 3-4 χρόνια κ δεν έχει παρουσιάσει θέματα φόρτισης από σκόνη ποτε
Δημοσίευση 03/07/2019 - 10:34
θέμα ήταν ο φορτιστής της θήκης, όχι η φόρτιση των ακουστικών στη θήκη.
Δηλαδή η υποδοχή της θήκης για φόρτιση είναι υπερβολικά ευαίσθητη στη σκόνη.
Προσωπικά έχω αγοράσει αυτό εδώ το σετάκι πιο πολύ για προστασία της θήκης αλλά με έχει βολέψει και λίγο η βάση για τα ακουστικά που
μπαίνει στο apple watch όταν είσαι στο γραφείο ας πούμε και θες να τα βάλεις κάπου για λίγο αντί να τα αφήσεις χύμα.
Η θήκη που μπαίνει η θήκη των ακουστικών κλείνει και την τρύπα της φόρτισης επομένως δεν σκονίζεται όπου και να το έχεις κι ανοίγει εύκολα από κάτω όταν θες να την φορτίσεις.
Από ebay πρεπει να το είχα πάρει με 3 ευρώ περίπου.
Δημοσίευση 06/07/2019 - 01:42
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 06/07/2019 - 06:59
Προσωπικά έχω αγοράσει αυτό εδώ το σετάκι πιο πολύ για προστασία της θήκης αλλά με έχει βολέψει και λίγο η βάση για τα ακουστικά που
μπαίνει στο apple watch όταν είσαι στο γραφείο ας πούμε και θες να τα βάλεις κάπου για λίγο αντί να τα αφήσεις χύμα.
Η θήκη που μπαίνει η θήκη των ακουστικών κλείνει και την τρύπα της φόρτισης επομένως δεν σκονίζεται όπου και να το έχεις κι ανοίγει εύκολα από κάτω όταν θες να την φορτίσεις.
Από ebay πρεπει να το είχα πάρει με 3 ευρώ περίπου.
Μου πρότειναν εκεί που τα πήρα να πάρω κ μια θήκη επειδή το πορτακι της θήκης είναι ευαίσθητο όπως μου είπαν αλλά το απέρριψα σαν χαζομάρα. Τελικά μάλλον είχαν δίκιο
Δημοσίευση 11/09/2019 - 08:28
Τούτο εδώ - που λένε και στο χωριό μου - μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς;
Apple Debuts New $29 AppleCare+ Plan for AirPods and Beats
https://www.macrumor...AFJNAZ03_XqOaEE
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 11/09/2019 - 08:28
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες