Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019
Δημοσίευση 26/07/2020 - 11:13
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 31/07/2020 - 16:39
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 31/07/2020 - 16:59
Καλησπέρα με την alpha bonus και το Apple Pay , παίρνουμε κανονικά τους ποντούς ;
ναι
Δημοσίευση 31/07/2020 - 17:01
σε συναλλαγή , δεν έγραφε τους πόντους πάνω στην απόδειξη γιαυτο απόρησα.ναι
Δημοσίευση 31/07/2020 - 17:19
Βγηκα εξω, μιλησα με το chat της revolut τους ειπα την περιπτωση, μου ζητησαν 2 λεπτα χρονο να τσεκαρουν τη συναλλαγη και σε πεντε λεπτα ειχαν κανει επιστροφη των χρηματων στο λογαριασμο.
Ξαναμπηκα στο καταστημα του ειπα του υπαλληλου αστο μου το κανονισε η revolut και επεστραφησαν τα χρηματα και μου λεει αυτο δε γινεται.
Του λεω πες στην τραπεζα σου ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και οτι θα τα πουμε σε μια αλλη ζωη.
Δεν το αποκλείω η Εθνική να θέλει σιγά σιγά να δέχονται τα pos της μόνο τος κάρτες της και καμμία. άλλη.
Τρολαρω γιατί η εθνική σε αντίστοιχο πρόβλημα με κάρτα της και το wallet όχι μόνο δεν με βοήθησε αλλά η αντιμετώπιση είναι χειρότερη από την χειρότερη δημόσια υπηρεσία.
Δημοσίευση 31/07/2020 - 17:34
Δημοσίευση 04/08/2020 - 22:56
Αφου δεν μπορει ακομη να ανοίξει λογαριασμο και να πάρει καρτα σκέφτηκα την εκδοχή της προπληρωμένης.
Θα ηθελα να ειναι της alpha για να μπορει να την περάσει και στο wallet.
Η bleep τι διαφορα εχει απο την κοινή προπληρωμένη ;
Η bleep μπορει να συνδεθεί και στο wallet η μονο απο την εφαρμογη της λειτουργεί ;
Η bleep κανει ανάληψη και απο ΑΤΜ ;
Γενικότερα ποια απο τις δυο θα προτείνατε ;
Δημοσίευση 04/08/2020 - 23:47
Καλησπερα. Αρχικά μπορεί να ανοίξει λογαριασμό και ας είναι ανήλικος αλλά πρέπει να μπει και ένας απο τους δυο γονείς ή παππούς - γιαγιά και στην σύμβαση για το άνοιγμα του λογαριασμού θα πρέπει να υπογράψουν οι δύο γονείς γιατί εσείς ασκείτε την γονική μέριμνα για το παιδί. Ο μοναδικός λόγος που μπορεί να ανοίξει και να είναι μόνος του είναι μόνο εάν δικαιούται κάποιο επίδομα (ΟΑΕΔ) ή εργάζεται κάπου μόνιμα και πρέπει να ανοιχθεί λογαριασμός μισθοδοσίας. Έπειτα στην πρώτη περίπτωση που θα είναι 2 στον λογαριασμό δεν δικαιούται να βγάλει κάρτα στο όνομα του αλλιώς στην δεύτερη δικαιούται. Για να έχει κάρτα στο Apple Pay και να την χρησιμοποιεί μπορείς να εκδόσεις μια δική σου δεύτερη που θα κρέμεται στον ίδιο λογαριασμό ή διαφορετικό και θα παραγγείλεις και την curve να την συνδέσεις σε αυτήν. (Αυτά που σου έγραψα αφορούν για την ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα) Έτσι θα μπορείς να κανεις την δουλειά σου χωρίς πρόβλημαΘελω μια χρεωστική για τον γιο μου που θα ενηλικιωθεί σε λίγους μήνες.
Αφου δεν μπορει ακομη να ανοίξει λογαριασμο και να πάρει καρτα σκέφτηκα την εκδοχή της προπληρωμένης.
Η bleep μπορει να συνδεθεί και στο wallet η μονο απο την εφαρμογη της λειτουργεί ;
Η bleep δεν έχω δοκιμάσει αν συνδέεται αλλά πολύ πιθανόν ναι. Δεν έχεις κάποια διαφορά με τις άλλες εάν εξαιρέσεις ότι η κάθε τραπεζα έχει το δικό της τιμολόγιο όταν τις φορτίζεις και τις ξεφορτίζεις. Συγκεκριμένα η bleep στο θέμα της ανάληψης εχει περιορισμό, μέγιστο ημερήσιο 200 ευρώ ανάληψη απο το ΑΤΜ ή εκφόρτιση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Τελευταία επεξεργασία από: gogosbmx, 04/08/2020 - 23:53
Δημοσίευση 05/08/2020 - 00:04
Ψαξτο μπορεί να σε βολέψει ...
Δημοσίευση 05/08/2020 - 00:04
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 05/08/2020 - 00:05
Δημοσίευση 05/08/2020 - 01:01
Θα περιμενω την ενηλικίωση για να ανοίξει ενα λογαριασμο οπως πρεπει.Καλησπερα. Αρχικά μπορεί να ανοίξει λογαριασμό και ας είναι ανήλικος αλλά πρέπει να μπει και ένας απο τους δυο γονείς ή παππούς - γιαγιά και στην σύμβαση για το άνοιγμα του λογαριασμού θα πρέπει να υπογράψουν οι δύο γονείς γιατί εσείς ασκείτε την γονική μέριμνα για το παιδί. Ο μοναδικός λόγος που μπορεί να ανοίξει και να είναι μόνος του είναι μόνο εάν δικαιούται κάποιο επίδομα (ΟΑΕΔ) ή εργάζεται κάπου μόνιμα και πρέπει να ανοιχθεί λογαριασμός μισθοδοσίας. Έπειτα στην πρώτη περίπτωση που θα είναι 2 στον λογαριασμό δεν δικαιούται να βγάλει κάρτα στο όνομα του αλλιώς στην δεύτερη δικαιούται. Για να έχει κάρτα στο Apple Pay και να την χρησιμοποιεί μπορείς να εκδόσεις μια δική σου δεύτερη που θα κρέμεται στον ίδιο λογαριασμό ή διαφορετικό και θα παραγγείλεις και την curve να την συνδέσεις σε αυτήν. (Αυτά που σου έγραψα αφορούν για την ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα) Έτσι θα μπορείς να κανεις την δουλειά σου χωρίς πρόβλημα
Η bleep δεν έχω δοκιμάσει αν συνδέεται αλλά πολύ πιθανόν ναι. Δεν έχεις κάποια διαφορά με τις άλλες εάν εξαιρέσεις ότι η κάθε τραπεζα έχει το δικό της τιμολόγιο όταν τις φορτίζεις και τις ξεφορτίζεις. Συγκεκριμένα η bleep στο θέμα της ανάληψης εχει περιορισμό, μέγιστο ημερήσιο 200 ευρώ ανάληψη απο το ΑΤΜ ή εκφόρτιση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Απο το να ζήτω δευτερη χρεωστικη σε υπάρχοντα λογαριασμο, μαλλον βρισκω πιο εξυπηρετική για την περίσταση την προπληρωμένη.
Θα παρω ομως αυριο τηλεφωνο στην εξυπηρετηση της άλφα για διευκρινησεις.
Με τα παιδιά μου (το ένα Ελλάδα , το άλλο εξωτερικό) και την γυναίκα μου έχουμε βολευτεί με την Revolut (ο καθενας δικό του λογαριασμό. Εχει και junior λογαριασμό για ανήλικους.
Ψαξτο μπορεί να σε βολέψει ...
Δεν θα το σκεφτομουν καθολου, αλλα ...
Οι προμήθειες των ελληνικών τραπεζών απο ΑΤΜ με αποθαρρύνουν.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 05/08/2020 - 07:29
Εφόσον θα περιμένεις την ενηληκιωση γτ να βγάλεις προπληρωμένη. Δν εχει αυτη σε καθε φορτιση ειτε πχ 1€ είτε 500€ κ μια προμηθεια;Θελω μια χρεωστική για τον γιο μου που θα ενηλικιωθεί σε λίγους μήνες.
Δν ειμαι σιγουρος ετσι θυμαμαι ισως αλλάξανε αυτά ή κ κάποιους περιορισμους σε καποια σαιτ με Prepaid?
Γιατι δν ανοίγεις ενα ταμιευτηριο στο όνομά του,να παρει τη χρεωστική του κ οποτε θελετε βαζετε λεφτα χωρις κοστος ειτε ΑΤΜ , ειτε κυριως ενδοτραπεζικα με Web banking που απο την ιδια τράπεζα (τη δικη σου) δν εχει προμήθεια.
Σκεψου οτι εγω εχω μια Αλφα Visa μισθοδοσιας, ανοιξα ενα δευτερο ταμιευτηριο στο ονομά μου κ ζητησα μια Mastercard.Αυτος ο λογαριασμος ειναι φυσικα κενός.
Θέλω να κανω μια αγορα απο ιντερνετ; Ε μεταφερω σε δευτερολεπτα απο web απο το ενα στο αλλο κ χρησιμοποιω τη χρεωστικη σαν προπληρωμενη.
Εαν κατάλαβα σωστά τι σκεφτεσαι δν θα σε βολευε;
Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 05/08/2020 - 07:33
Δημοσίευση 05/08/2020 - 14:54
Εχω κατάληξη είτε να εκδώσω προπληρωμένη μεσα απο το web banking μου και να του την δώσω η να ζητήσω έκδοση χρεωστικής σε έναν αχρησιμοποίητο λογαριασμο της γυναίκας μου και να του την δώσω.
Μάλλον το δεύτερο θα γινει για να μην υπάρχουν και οι προμήθειες φορτισης.
Παντως ψιλό αλαλούμ απο την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Αλφα. 2 αντιφατικές πληροφορήσεις και η Τρίτη το έψαχνε αρκετή ωρα πριν μου απαντήσει τελικα οτι ανήλικος δεν μπορει να εκδώσει ουτε προπληρωμένη.
Δημοσίευση 05/08/2020 - 15:34
το θέμα είναι "Apple Pay για ελληνικες καρτες"
Δημοσίευση 05/08/2020 - 15:54
Θα περιμενω την ενηλικίωση για να ανοίξει ενα λογαριασμο οπως πρεπει.
Απο το να ζήτω δευτερη χρεωστικη σε υπάρχοντα λογαριασμο, μαλλον βρισκω πιο εξυπηρετική για την περίσταση την προπληρωμένη.
Θα παρω ομως αυριο τηλεφωνο στην εξυπηρετηση της άλφα για διευκρινησεις.
Δεν θα το σκεφτομουν καθολου, αλλα ...
Οι προμήθειες των ελληνικών τραπεζών απο ΑΤΜ με αποθαρρύνουν.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ο λογαριασμός θα ανοίξει σωστά δεν θα έχει κανέναν περιορισμό.
Η δεύτερη χρεωστική θα επιβαρυνθείς με 5 ευρώ για την έκδοση ή καθόλου επειδή θα είναι η νέα και όχι απο απώλεια ή ανανέωση. Επίσης μετά δεν ξανα επιβαρύνεσαι τίποτα σε αντίθεση με προπληρωμένες. Η προπληρωμένες στοιχίζουν 5 ευρώ έκδοση και μετά, όποτε τις βάζεις χρήματα υπάρχει προμήθεια 1,2,3, ευρώ ανάλογα.
Ότι νομίζεις καλύτερο [emoji3526]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες