oι καρτες της εθνικησ δεν μπαινουν στο wallet σωστα?
Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019
Δημοσίευση 17/08/2020 - 09:38
Ad
Δημοσίευση 17/08/2020 - 10:08
Μόνο alpha και viva από Ελλάδαoι καρτες της εθνικησ δεν μπαινουν στο wallet σωστα?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/08/2020 - 10:08
Όχι, μόνο της alpha bank, καμία άλλη. Όσο για τα pos της Εθνικής, δεν νομίζω να λύθηκε το πρόβλημα, την προηγούμενη βδομάδα έφαγα άκυρο. Κάποια (νεώτερα; Αναβαθμισμένα; την δέχονται όντως, κάποια όμως συνεχίζουν να μην δουλεύουνoι καρτες της εθνικησ δεν μπαινουν στο wallet σωστα?
Δημοσίευση 17/08/2020 - 12:18
Τελευταία επεξεργασία από: takispapathe, 17/08/2020 - 12:19
Δημοσίευση 17/08/2020 - 12:25
Εγώ πάντως σε 2 της Εθνικής χτες και σήμερα οκΌχι, μόνο της alpha bank, καμία άλλη. Όσο για τα pos της Εθνικής, δεν νομίζω να λύθηκε το πρόβλημα, την προηγούμενη βδομάδα έφαγα άκυρο. Κάποια (νεώτερα; Αναβαθμισμένα; την δέχονται όντως, κάποια όμως συνεχίζουν να μην δουλεύουν
Θα δοκιμάσω από βδομάδα και σ αυτά που ετρωγα άκυρο πριν
Δημοσίευση 17/08/2020 - 13:10
Δεν έχει να κάνει με το pos του εμπόρου με πια τράπεζα συνεργάζεται τα δέχεται όλα
Στο apple wallet μόνο alpha bank απο ελληνικές τράπεζες
Δημοσίευση 17/08/2020 - 13:24
Καλησπέρα, μετά απο restore και επαναφορά backup δεν μπορώ να περάσω την κάρτα της Αlpha στο wallet μου βγάζει μήνυμα να επικοινωνήσω με τον εκδότη της κάρτας ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει και πως λύνεται το πρόβλημα αυτό;
Δημοσίευση 17/08/2020 - 13:56
Την κάρτα στην έχει αποθηκευμένη και σου ζητάει να βάλεις κωδικό ασφαλείας (3ψήφιο) για να την προσθέσεις.Καλησπέρα, μετά απο restore και επαναφορά backup δεν μπορώ να περάσω την κάρτα της Αlpha στο wallet μου βγάζει μήνυμα να επικοινωνήσω με τον εκδότη της κάρτας ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει και πως λύνεται το πρόβλημα αυτό;
ΜΗΝ το κάνεις έτσι.
Αποεπέλεξέ την πρώτα από τη λίστα που στη δείχνει και πέρασε την σαν καινούργια κάρτα. Σκανάρισμα με κάμερα κτλ.
Δημοσίευση 17/08/2020 - 13:57
Καλησπέρα, μετά απο restore και επαναφορά backup δεν μπορώ να περάσω την κάρτα της Αlpha στο wallet μου βγάζει μήνυμα να επικοινωνήσω με τον εκδότη της κάρτας ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει και πως λύνεται το πρόβλημα αυτό;
Διέγραψε τη και ξαναπέρασε τη.
Δημοσίευση 17/08/2020 - 14:16
Την κάρτα στην έχει αποθηκευμένη και σου ζητάει να βάλεις κωδικό ασφαλείας (3ψήφιο) για να την προσθέσεις.
ΜΗΝ το κάνεις έτσι.
Αποεπέλεξέ την πρώτα από τη λίστα που στη δείχνει και πέρασε την σαν καινούργια κάρτα. Σκανάρισμα με κάμερα κτλ.
Σε ποια λίστα εννοείς να την αποεπιλέξω μέσα στο wallet φαίνεται η κάρτα απλά δεν μπορώ να την διαγράψω και απλά μου λέει από κάτω προσθήκη διαφορετικης κάρτας
Δημοσίευση 17/08/2020 - 15:03
Ισχύει. Μετά την αναβάθμιση που έκανε η Εθνική φαίνεται μα λύθηκε το πρόβλημα. Δοκίμασα κι εγώ και όταν μου έβγαλε επιλογή νομίσματος νόμιζα ότι θα φάω άκυρο, πέρασε κανονικά όμωςΕγώ πάντως σε 2 της Εθνικής χτες και σήμερα οκ
Θα δοκιμάσω από βδομάδα και σ αυτά που ετρωγα άκυρο πριν
Δημοσίευση 17/08/2020 - 15:11
Μετά από restore οι κάρτες είναι προαποθηκευμένες. Δλδ προσπαθώντας να προσθέσεις σου δείχνει μια λίστα με τις κάρτες που είχες ζητώντας να προσθέσεις μόνο τον κωδικό ασφαλείας. Αυτό για κάποιο λόγο δε δουλεύει. Πρέπει να προσθέσεις την κάρτα σαν καινούργια.Σε ποια λίστα εννοείς να την αποεπιλέξω μέσα στο wallet φαίνεται η κάρτα απλά δεν μπορώ να την διαγράψω και απλά μου λέει από κάτω προσθήκη διαφορετικης κάρτας
Λόγω back up ίσως στις δείχνει περασμένες κανονικά. Αν δεν είναι λειτουργικές διέγραψε τις και πέρασε τις πάλι.
Αν όντως όπως λες δεν διαγράφονται ίσως έφαγε κόλλημα με το back up.
Δημοσίευση 17/08/2020 - 15:23
Μετά από restore οι κάρτες είναι προαποθηκευμένες. Δλδ προσπαθώντας να προσθέσεις σου δείχνει μια λίστα με τις κάρτες που είχες ζητώντας να προσθέσεις μόνο τον κωδικό ασφαλείας. Αυτό για κάποιο λόγο δε δουλεύει. Πρέπει να προσθέσεις την κάρτα σαν καινούργια.
Λόγω back up ίσως στις δείχνει περασμένες κανονικά. Αν δεν είναι λειτουργικές διέγραψε τις και πέρασε τις πάλι.
Αν όντως όπως λες δεν διαγράφονται ίσως έφαγε κόλλημα με το back up.
Τώρα το έκανα σε ευχαριστώ, μπήκα όμως ρυθμίσεις- wallet και apple pay κι από κει πάτησα νέα κάρτα και την πήρε κανονικά. Από την ώρα πάντως που έκανα το backup άσχετο αλλά μου βγάζει ότι έχω ειδοποιήσει στις ρυθμίσεις νόμιζα οτι με το που έπαιρνε την κάρτα στο wallet θα έσβηνε αλλά παραμένει χωρίς να ξέρω τι είναι
Δημοσίευση 20/08/2020 - 11:08
Άνοιξα κι εγώ λογαριασμό μισθοδοσίας στην alpha και χρησιμοποιώ πλέον apple pay και από κινητό και από apple watch! Δε μπορούσα να φανταστώ πόσο βολικό θα ήταν. Ούτε άνοιξε πορτοφόλια ούτε τσάντες ούτε τίποτα. Και ειδικά σε αυτούς τους καιρούς που δε θες να ακουμπάς τίποτα κάνεις ένα πέρασμα του watch και τέλος. Ότι καλύτερο. Και δεν έχω αντιμετωπίσει πουθενά πρόβλημα να με κοιτάνε σαν εξωγήινο. Έχω δει και πολύ κόσμο να το χρησιμοποιεί πριν από μένα σε ταμεία κλπ. Το προτείνω κι εγώ ανεπιφύλκτα σε όποιον το σκέφτεται να κάνει αλλαγή.
Δημοσίευση 20/08/2020 - 11:13
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32
0 μέλη, 31 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)