Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019
Δημοσίευση 20/08/2020 - 11:38
Ad
Δημοσίευση 20/08/2020 - 13:37
Ποια cosmote esim? Εχεις δει το Cosmote TV app για smart tv που παραπαιει;
Πληρωνεις τη συνδρομη κανονικα και η εφαρμογη απλα δε δουλευει...
Σε κοροιδευουν κανονικοτατα.
Το ρολόι είναι ιδανικό... Να έφτιαχνε και η cosmote επιτέλους την esim για αυτό και όλα θα ήταν καλύτερα.
Δημοσίευση 20/08/2020 - 16:33
Άνοιξα κι εγώ λογαριασμό μισθοδοσίας στην alpha και χρησιμοποιώ πλέον apple pay και από κινητό και από apple watch! Δε μπορούσα να φανταστώ πόσο βολικό θα ήταν. Ούτε άνοιξε πορτοφόλια ούτε τσάντες ούτε τίποτα. Και ειδικά σε αυτούς τους καιρούς που δε θες να ακουμπάς τίποτα κάνεις ένα πέρασμα του watch και τέλος. Ότι καλύτερο. Και δεν έχω αντιμετωπίσει πουθενά πρόβλημα να με κοιτάνε σαν εξωγήινο. Έχω δει και πολύ κόσμο να το χρησιμοποιεί πριν από μένα σε ταμεία κλπ. Το προτείνω κι εγώ ανεπιφύλκτα σε όποιον το σκέφτεται να κάνει αλλαγή.
Και πολυ καλά έκανες, το ιδιο προτείναμε και σε όποιον δεν έχει κάποιο σπουδαίο κόλλημα στο να αλλάξει τράπεζα ή μισθοδοσία στην εργασία του.
Δεν θα σε περιμένω εγω πχ Εθνικη να καλύψεις την δική μου ανάγκη οταν την καλύπτει κάποιος άλλος,εσυ θα τσακιστείς να έρθεις. Δεν θέλεις? Πολύ καλά,ποτέ σου. Θα πάω αλλού. Οταν δεν εχεις διέξοδο τι να κάνεις.
Οποιος ενδιαφερεται κάνει εναν λογαριασμο στην Αλφα ( δεν ξερω πλεον εαν γινεται και ηλεκτρονικα χωρις καταστημα) και τελος.
Εγω ενω το χρησιμοποιουσα απο εποχη Ν26-Μonese-Revolut-Curve αρκετά έως πολύ,με την εισοδο της Αλφα (εκει ειχα και μισθοδοσια συμπτωματικα ) πληρώνω μέχρι και στα περίπτερα ανελέητα με κάρτα.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 20/08/2020 - 22:42
Εμένα μου αρέσει που πλησιάζω το POS και ανοίγει μόνο του το wallet, αλλά με ξενερώνει όταν ο άλλος δεν έχει "αέρα" στο POS και αναγκάζομαι να του δώσω το κινητό ή να τεντωθώ...
Αυτό με το ρολόι σε τέτοιες περιπτώσεις θα ήταν βάσανο...
Εγώ απ' όσο ξέρω, (για τα ενσύρματα POS τουλάχιστον) υπάρχει "αντάπτορας" που είναι για το NFC και τελειώνει η υπόθεση...
Δεν καταλαβαίνω γιατί α) υπάρχουν ακόμα ενσύρματα POS και β) όσοι έχουν ενσύρματο, έχουν μικρό καλώδιο για το δίκτυο ή δεν έχουν την προέκταση...
Δημοσίευση 20/08/2020 - 22:54
Δημοσίευση 20/08/2020 - 23:26
Ποια cosmote esim? Εχεις δει το Cosmote TV app για smart tv που παραπαιει;
Πληρωνεις τη συνδρομη κανονικα και η εφαρμογη απλα δε δουλευει...
Σε κοροιδευουν κανονικοτατα.
Γιατί ρε φίλε τι τηλεόραση έχεις και σου κολαει; Έμενα σε Samsung TV παίζει άψογα το έχω από την μέρα που κυκλοφόρησε και δεν είχα πότε πρόβλημα.
Δημοσίευση 20/08/2020 - 23:39
Μια 49’’ του 2018.
Μια 55’’ του 2019 (εκει επαιξε κανενα μηνα και μετα γιοκ).
Και μια 65’’ του 2020 (επαιξε δυο τρεις μερες και τελος).
Δε παιζει τιποτα πια σε καμια. Μονιμως κολλαει.
Ουτε τα εικονιδια δε φορτωνει πολλες φορες ενω το ιντερνετ φυσαει απο ταχυτητα (ειναι και σε διαφορετικα wifi δικτυα η καθεμια tv).
Τες πα, ας το αφησουμε. Ειναι και off topic.
Sent from my iPhone using Tapatalk VIPΓιατί ρε φίλε τι τηλεόραση έχεις και σου κολαει; Έμενα σε Samsung TV παίζει άψογα το έχω από την μέρα που κυκλοφόρησε και δεν είχα πότε πρόβλημα.
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 20/08/2020 - 23:41
Δημοσίευση 21/08/2020 - 14:04
Εμένα μου αρέσει που πλησιάζω το POS και ανοίγει μόνο του το wallet
Δουλεύει κι έτσι; Δεν το έχω δοκιμάσει. Στο ρολόι πατάω από πριν δυο φορές το πλαινό κουμπί και ανοίγει το wallet και μετά περνάω από Pos. Στο κινητό πατάω δυο φορές το κεντρικό κουμπί (κλειδωμένο κινητό) και πάλι ανοίγει το wallet και μετά περνάω από pos. Θα δοκιμάσω να μην κάνω τίποτα και θα δω.
Δημοσίευση 21/08/2020 - 14:06
Εγώ το κάνω από το κινητό.Δουλεύει κι έτσι; Δεν το έχω δοκιμάσει. Στο ρολόι πατάω από πριν δυο φορές το πλαινό κουμπί και ανοίγει το wallet και μετά περνάω από Pos. Στο κινητό πατάω δυο φορές το κεντρικό κουμπί (κλειδωμένο κινητό) και πάλι ανοίγει το wallet και μετά περνάω από pos. Θα δοκιμάσω να μην κάνω τίποτα και θα δω.
Δεν έχω ρολόι για να δω αν πιάνει και εκεί...
Μία δοκιμή θα σε πείσει πάντως... [emoji16][emoji16][emoji16]
Sent from future technology
Δημοσίευση 21/08/2020 - 19:14
Εγώ το κάνω από το κινητό.
Δεν έχω ρολόι για να δω αν πιάνει και εκεί...
Nομιζω οτι αυτο γινετε στα παλαιοτερα μοντελα με το Home Button
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 21/08/2020 - 19:15
Ίσως να ισχύει...Nομιζω οτι αυτο γινετε στα παλαιοτερα μοντελα με το Home Button
Εγώ έχω το 7 plus.
Sent from future technology
Δημοσίευση 21/08/2020 - 20:12
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 21/08/2020 - 20:57
Όντως γίνεται έτσι αυτόματα;Έχω 7άρι, πλησιάζω ξεκλείδωτο το κινητό στο POS, ανοίγει αμέσως το Apple Wallet και αμέσως δακτυλικό αποτύπωμα, η πληρωμή ολοκληρώθηκε !
Σε εμένα στο se 2020 ακόμα και με ανοιχτή οθόνη χρειάζεται να ανοίξω εγώ το wallet.
Δημοσίευση 21/08/2020 - 22:07
Πλήρωσα σήμερα στο ΙΚΕΑ με το ρολόι και τη bonus κάρτα και ενώ γνώριζα ότι παίζει εξαργύρωση πόντων με τις bonus, το τερματικό δεν έβγαλε τίποτα. Να το έχετε υπόψη ότι ενώ μπορεί να φορτώνονται οι Bonus πόντοι μετά από μερικές ημέρες, εξαργύρωση δεν παίζει.
Δημοσίευση 21/08/2020 - 22:57
Πλήρωσα σήμερα στο ΙΚΕΑ με το ρολόι και τη bonus κάρτα και ενώ γνώριζα ότΗ πρωτη συναλλαγη ι παίζει εξαργύρωση πόντων με τις bonus, το τερματικό δεν έβγαλε τίποτα. Να το έχετε υπόψη ότι ενώ μπορεί να φορτώνονται οι Bonus πόντοι μετά από μερικές ημέρες, εξαργύρωση δεν παίζει.
Προ 3 ημερων, πραγματοποιησα μια αγορα με Apple Wallet (Mastercard Affinity) και ζητησα εξαργυρωση ολου του ποσου απο τα EuroAffinity: τζιφος!
Ζητω ακυρωση της αγορας και επανατιμολογηση χρησιμποιωντας ανεπαφα την φυσικη καρτα και ζητωντας παλι την εξαργηρωση: τζιφος παλι
Πηγα σε αλλη επιχειρηση του ιδιου ομιλου (Inditex: Zara, Zara Home, Massimo Dutti ...) εκανα μια συμβολικη αγορα πληρωνοντας με την καρτα και ΡΙΝ και παλι τζιφος !!!
Τι να φταει;
Η πρωτη συναλλαγη να μπλοκαρε το συστημα ;;;
Εκανα αναφορα στα κεντρικα της Alpha Bank για να διαρευνησουν το προβλημα και περιμενω !!!
Τελευταία επεξεργασία από: christos1414, 21/08/2020 - 23:02
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 26
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες