https://www.moneyonl...-to-kinito-sas/
Σύμφωνα με το άρθρο σύντομα αναμένουμε και την Eurobank στο Apple Pay. Βέβαια αυτό ακούγεται καιρό τώρα.
Δημοσίευση 24/09/2020 - 13:20
https://www.moneyonl...-to-kinito-sas/
Σύμφωνα με το άρθρο σύντομα αναμένουμε και την Eurobank στο Apple Pay. Βέβαια αυτό ακούγεται καιρό τώρα.
Δημοσίευση 24/09/2020 - 13:38
Όχι τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Προσωπικά έχω Alpha που με εξυπηρετεί απίστευτα, αλλά έχω και Εθνική και Πειραιώς που με ταλαιπωρούν.Επίσης δεν θέλω να μπλέξω με καμία Curve και τα συναφή... Απλά τα πράγματα.
Δημοσίευση 24/09/2020 - 22:07
Τους πονάει το μονοπώλιο του Apple Pay.
Apple: Ξανά στο στόχαστρο της ΕΕ, αυτή τη φορά για την υπηρεσία Apple Pay
Δημοσίευση 25/09/2020 - 04:32
Παίζει και ένα τρίτο υποθετικό σενάριο :Κανένας δν θέλει να μπλέξει με τπτ απο αυτά, όλοι θέλουν να έχουν τις υπηρεσιες που πρέπει και την εξυπηρέτηση που πρέπει στην τράπεζα που ανήκουν. Η ταμπακιέρα όμως είναι π σ δεν την έχουν.
Δυστυχώς η απληστία και η στενομυαλιά ,μάλλον και η κουτοπονηριά τους,αναγκάζουν να ψάχνει ο κόσμος άλλες λύσεις και δια αναρριχήσεως της πολυκατοικίας διελευση.
Ωστόσο είπαμε όποιος μπορεί πηγαίνει εκεί που εξυπηρετείτε (πχ Αλφα ) εαν του είναι εύκολο ή δυνατό απο την επιχειρησή/μισθοδοσία του και την καθημερινότητά του αλλιώς ή χρησιμοποιει πλάγιες λύσεις ή αναμένει επιτέλους να του δωσουν αυτο που όφειλαν στο πελάτη τους. Τα ζυγιζει ο καθε ένας κ ανάλογα αποφαίνεται.
Πάντως δν θα πόνταρα τα λεφτά μου οτι σύντομα θα πάρουν μπροστά. Μετά και την είσοδο της Αλφα να εχει περάσει τόσος καιρός και να μν εχει κανει κινηση άλλη τράπεζα σημαίνει πως είτε αιφνιδιάστηκαν απο την Άλφα(δν το νομίζω), είτε η Αλφα ηταν τεχνικά πιο έτοιμη (για καποιες τράπεζες πχ Εθνικη μπορει να ισχυει αλλα γι όλες δεν το νομίζω) ή τα παιδια απο τα κεντρικά που βγαζουν τα νούμερα κ χαραζουν την πολιτικη λένε οτι ο σωστος δρομος ειναι άλλος και αυτα που βγαζουμε ετσι περνανε αυτα που χανουνε αλλιως οποτε κανε τη κοροιδα μεχρι να γυρισουν τα νουμερα κ βλεπουμε;
Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 25/09/2020 - 04:33
Δημοσίευση 25/09/2020 - 07:58
Δημοσίευση 25/09/2020 - 20:07
Δημοσίευση 26/09/2020 - 08:53
Δημοσίευση 26/09/2020 - 09:10
Apple says potential EU Apple Pay rules threaten security, stifle innovation
Τα σχόλια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για το τραπεζικό σύστημα εν γένει.
https://forums.apple...scussion/217916
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/09/2020 - 09:39
Δημοσίευση 26/09/2020 - 09:43
Δημοσίευση 26/09/2020 - 14:01
Σε κάποιο άλλο topic που είναι σχετικό με τη λειτουργία της curve, ίσως γνωρίζει να σου απαντήσει κάποιος.Καλημερα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να εξαργυρώσω τα 5€ που μου έδωσε η curve Καρτα ;
Συναλλαγή με την Πειραιώς που κάνω χρεώνεται κανονικά μόλις βάζω την curve για να εξαργυρώσω το ποσό μου λέει απορρίπτεται
Μήπως πρέπει να μην ξεπερνάει η συναλλαγή μου τα 5 € ?
Δεν τραβάει τα υπόλοιπα από την Πειραιώς ;
Δημοσίευση 26/09/2020 - 16:34
Όχι δεν τραβάει τα υπόλοιπα από άλλη κάρτα...Καλημερα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να εξαργυρώσω τα 5€ που μου έδωσε η curve Καρτα ;
Συναλλαγή με την Πειραιώς που κάνω χρεώνεται κανονικά μόλις βάζω την curve για να εξαργυρώσω το ποσό μου λέει απορρίπτεται
Δημοσίευση 26/09/2020 - 18:13
Η συναλλαγή δεν πρέπει να ξεπερνά το ποσό που έχει μέσα η curve cash.Καλημερα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να εξαργυρώσω τα 5€ που μου έδωσε η curve Καρτα ;
Δημοσίευση 27/09/2020 - 09:01
Τι πάει να πει τους πονάει το μονοπώλιο Apple Pay; Δεν θα ήταν πιο ασφαλές η κάθε κάρτα να είναι σε διαφορετικό πρόγραμμα;Τους πονάει το μονοπώλιο του Apple Pay.
Apple: Ξανά στο στόχαστρο της ΕΕ, αυτή τη φορά για την υπηρεσία Apple Pay
Δημοσίευση 27/09/2020 - 11:19
Τι πάει να πει τους πονάει το μονοπώλιο Apple Pay; Δεν θα ήταν πιο ασφαλές η κάθε κάρτα να είναι σε διαφορετικό πρόγραμμα;
Βρήκα ένα bug το οποίο ελευθερώνει όλες τις κάρτες στο Apple Pay χωρίς κανένα κωδικό πρόσβασης στο ρολόι πριν το os 7 τους το έστειλα πριν 2 μήνες και μου απαντούν ότι να ναι. Τους έστειλα βίντεο με το ρολόι να κάνω συναλλαγή 5000 ευρώ χωρίς να το έχω στον καρπό μου χωρίς να χρειαστεί κωδικός. Και κάνουνε πως δεν καταλαβαίνουν. Τώρα πρέπει να βρω ένα καλό δικηγόρο να τους κυνηγήσω νομικά
Ξεκίνα πρώτα με ένα τηλέφωνο στο
021 0300 9960 (τοπικός αριθμός)
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες