Δες μεσα στο app myAlpha Mobile ποιον αριθμο εχεις δηλωμενο. Μενου > προφιλ.
το έχω ψάξει έχει το νέο αριθμό τον έχω 2 χρόνια
Δημοσίευση 08/04/2020 - 09:34
Δες μεσα στο app myAlpha Mobile ποιον αριθμο εχεις δηλωμενο. Μενου > προφιλ.
το έχω ψάξει έχει το νέο αριθμό τον έχω 2 χρόνια
Δημοσίευση 08/04/2020 - 10:33
Δημοσίευση 08/04/2020 - 10:41
όταν πηγαίνω στην επαλήθευση της κάρτας μου δίνει τα 4 ψηφία του παλιού μου κινητού
Δημοσίευση 08/04/2020 - 10:51
Δημοσίευση 08/04/2020 - 10:53
Πριν λιγπ εκανα αφαίρεση της καρτας για να την προσθέσω ξανα, και στους ορους δεν αναφερει τιποτα τετοιοΠριν προσθέσω την κάρτα της Alpha Bank έριξα μια πρόχειρη ματιά στους όρους της υπηρεσίας και το λέει ξεκάθαρα ότι η χρήση του Apple Pay δεν δίνει πόντους, δυστυχώς δεν έχω την διατύπωση πρόχειρη για να σας την παραθέσω.
Τελευταία επεξεργασία από: YAz, 08/04/2020 - 10:55
Δημοσίευση 08/04/2020 - 11:36
Δεν βρίσκω και γω λόγω να μην περνάνε οι bonus πόντοι. Αντί για το πλαστικό χρησιμοποιείς ένα cloud πλαστικό χαχαχαχα
Δηλαδή οκ, δεν παίζεις μέσω τρίτης εταιρίας (Curve) παίζεις direct.
Το απόγευμα θέλω να παω ΑΒ θέλετε να είμαι το πειραματόζωο σας? χαχαχαχα (έχω bonus visa)
Δημοσίευση 08/04/2020 - 11:46
Οποιος χρησιμοποιησει την Alpha Bonus καρτα με Apple Pay, ας μας ενημερωσει για το τυπικό και για τους ποντους, αν τις επομενες ημέρες πιστωθούν και στους bonus λογαριασμούς τους
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μετράνε κανονικά. Ενημέρωση από Alpha Bank.
Τελευταία επεξεργασία από: dandri, 08/04/2020 - 11:46
Δημοσίευση 08/04/2020 - 11:47
καλη σας μερα απο την ηλιολουστη θεσσαλονικη ,πριν απο λιγο εμαθα για τις καρτες της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ APPLE PAY
καλα τα νεα αυτα
προσπαθησα να καταχωρησω και εγω μια πιστωτικη καρτα βιζα τονιζω πιστωτικη
ομως οταν φτανω στην επαληθευση μου λεει να καλεσω στο 00 30 2103260000 με αυτοματοποιημενο τροπο
γινετε αυτοματα η κληση και βγαινει μηνυμα απο τον οτε οτι αυτος ο αριθμος που καλειτε δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη,και μου λεει μετα να συμβουλευτω τις υπηρεσιες τηλεφωνικου καταλογου 11888
εχει συμβει σε καποιον αλλον απο εσας?γνωριζει κανεις πως μπορει να προχωρησει η επαληθευση της καρτας μεσα απο το APPLE PAY KAI TO WALLET?
Δημοσίευση 08/04/2020 - 11:55
καλη σας μερα απο την ηλιολουστη θεσσαλονικη ,πριν απο λιγο εμαθα για τις καρτες της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ APPLE PAY
καλα τα νεα αυτα
ομως οταν φτανω στην επαληθευση μου λεει να καλεσω στο 00 30 2103260000 με αυτοματοποιημενο τροπο
γινετε αυτοματα η κληση και βγαινει μηνυμα απο τον οτε οτι αυτος ο αριθμος που καλειτε δεν αντιστοιχει σε συνδρομητη,και μου λεει μετα να συμβουλευτω τις υπηρεσιες τηλεφωνικου καταλογου 11888
εχει συμβει σε καποιον αλλον απο εσας?γνωριζει κανεις πως μπορει να προχωρησει η επαληθευση της καρτας μεσα απο το APPLE PAY KAI TO WALLET?
Πρωτάκουστο και παράξενο.
Δημοσίευση 08/04/2020 - 11:57
καλα τα νεα αυτα
δοκίμασε απο σταθερό αλλά απο το πρωί προσπαθώ και πέφτει η γραμμή μετά απο 45 λεπτά αναμονής
Δημοσίευση 08/04/2020 - 12:31
δοκίμασε απο σταθερό αλλά απο το πρωί προσπαθώ και πέφτει η γραμμή μετά απο 45 λεπτά αναμονής
Τελευταία επεξεργασία από: GREATALEXAN, 08/04/2020 - 12:35
Δημοσίευση 08/04/2020 - 12:34
Eβγαλα τωρα γραμμη ωρα 13:16 και ειχεπεριπου 2με 3 λεπτα αναμονη μεχρι το ξεκινημα της εξυππηρετησεις...και εως τωρα εχω 12μισυ λεπτα στο συνολο
μαλλον και αυτοι δεν γνωριζουν.....
τελικα ξεπεραστηκε το θεμα σε μια αλλη πιστωτικη που ειχα προχωρησε κατευθειαν
ειχε φαει καποιο σκαλωμα
οσο για την πρωτη πιστωτικη μαλλον δεν την προχωραει το application θελει τηλεφωνικη επαληθευση-ενεργοποιηση ...σε αντιθεση με την αλλην ..που εγινε με SMS ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΑ
Δημοσίευση 08/04/2020 - 13:40
Το μήνυμα του ΟΤΕ οφείλεται στο ότι το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας λόγω των συνθηκών κατά διαστήματα πέφτει. Και φανταστείτε πως είναι το ίδιο νούμερο και για εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών...καλη σας μερα απο την ηλιολουστη θεσσαλονικη ,πριν απο λιγο εμαθα για τις καρτες της ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ APPLE PAY
καλα τα νεα αυτα
Δημοσίευση 08/04/2020 - 13:56
Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Στο τελευταίο βήμα για να επιβεβαιώσω την κάρτα με sms, μου βγάζει τον αριθμό που είχα πριν 1+ χρόνο!Λοιπόν δοκίμασα και ενώ όλα πάνε καλά στο τελευταίο στάδιο vérification. Μου βγάζει να στείλει μήνυμα στον παλιό μου αριθμό κινητού που δεν τον δουλεύω πλέων ενώ στη τράπεζα το έχω αλλάξει με τον καινούργιο μήπως γνωρίζει κανίς από που μπορεί να τραβάει τον παλιό μου αριθμό.Στην τράπεζα που έκανα κλήση τώρα έχουν πρόβλημα και δεν απαντούν
Τελευταία επεξεργασία από: midkin, 08/04/2020 - 13:57
Δημοσίευση 08/04/2020 - 14:00
όταν πηγαίνω στην επαλήθευση της κάρτας μου δίνει τα 4 ψηφία του παλιού μου κινητού
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες