καλως.Σε ευχαριστω πολυ
Apple Pay για ελληνικές κάρτες μέσα στο 2019
Δημοσίευση 29/06/2020 - 17:20
Ad
Δημοσίευση 01/07/2020 - 09:10
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 01/07/2020 - 17:31
Δημοσίευση 02/07/2020 - 18:46
Παιδια καλησπέρα.Μια ερωτηση.Ανοιξα τον λογαριασμο στην Αλφα.Χθες μου ηρθε κ η καρτα.Πηγα στο ΑΤΜ κ την ενεργοποιησα κ όλα οκ.Μετα την περασα κ στο πορτοφολι.Σημερα δοκιμασα να πληρωσω σε σουπερ μαρκετ κ στο κεντρο τυπου.Δυστυχως κ τις 2 φορες το αντιστοιχο POS δεν ειδε την καρτα μου.
Τι φταιει κ δεν μπορω να πληρωσω? Τηλεφωνησα κ στην Αλφα.Μου ειπαν να την βγαλω από το κινητο κ να την ξαναπροσθεσω κ να κανω κ μια επανεκινηση του κινητου κ να δοκιμασω παλι να πληρωσω.Λετε να φταει αυτό η υπαρχει καποια άλλη ρυθμιση στο τηλεφωνο κ δεν το εχω δει?
Δημοσίευση 02/07/2020 - 18:58
H ENEPΓOΠOIHΣH THΣ ALPHA BANK KAPTAΣ ΣAΣ *ΧΧΧΧ ΣTO APPLE PAY EXEI OΛOKΛHPΩΘEI.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 03/07/2020 - 07:33
Για να δει το POS την κάρτα σου, πρέπει να πατήσεις δυο συνεχείς επαναλαμβανόμενες φορές το πλαϊνό κουμπί του τηλεφώνου σου και να δώσεις πρόσβαση είτε μέσω FaceID είτε μέσω TouchID!!!Παιδια καλησπέρα.Μια ερωτηση.Ανοιξα τον λογαριασμο στην Αλφα.Χθες μου ηρθε κ η καρτα.Πηγα στο ΑΤΜ κ την ενεργοποιησα κ όλα οκ.Μετα την περασα κ στο πορτοφολι.Σημερα δοκιμασα να πληρωσω σε σουπερ μαρκετ κ στο κεντρο τυπου.Δυστυχως κ τις 2 φορες το αντιστοιχο POS δεν ειδε την καρτα μου.
Τι φταιει κ δεν μπορω να πληρωσω? Τηλεφωνησα κ στην Αλφα.Μου ειπαν να την βγαλω από το κινητο κ να την ξαναπροσθεσω κ να κανω κ μια επανεκινηση του κινητου κ να δοκιμασω παλι να πληρωσω.Λετε να φταει αυτό η υπαρχει καποια άλλη ρυθμιση στο τηλεφωνο κ δεν το εχω δει?
Δημοσίευση 03/07/2020 - 08:28
ναι ηρθε το σμς ότι ενεργοποιηθηκε η καρτα στο πορτοφολι φυσικα
Δημοσίευση 03/07/2020 - 08:30
παταω το κεντρικο κουμπι 2 φορες κ μου ζηταει το passcode.Εμφανίζεται η καρτα κ μου λεει να πλησιασω στο pos.το εκανα αλλα τιποτα! θα δοκιμασω παλι σημερα!! Παιζει να εχει βλαβη το nfc στο κινητο μου?
Δημοσίευση 03/07/2020 - 10:29
Τότε θα πρέπει να μας πεις τι κινητό έχεις, όταν δε κάνεις συναλλαγές τι μηνύματα σου εμφανίζονται στο κινητό σου ή στο POS κι απορρίπτεται η συναλλαγή!παταω το κεντρικο κουμπι 2 φορες κ μου ζηταει το passcode.Εμφανίζεται η καρτα κ μου λεει να πλησιασω στο pos.το εκανα αλλα τιποτα! θα δοκιμασω παλι σημερα!! Παιζει να εχει βλαβη το nfc στο κινητο μου?
Τελευταία επεξεργασία από: argisak, 03/07/2020 - 10:29
Δημοσίευση 03/07/2020 - 11:54
Τότε θα πρέπει να μας πεις τι κινητό έχεις, όταν δε κάνεις συναλλαγές τι μηνύματα σου εμφανίζονται στο κινητό σου ή στο POS κι απορρίπτεται η συναλλαγή!
εχω το 8 plus.πληρωμη πηγα να κανω σε σουπερ μαρκετ κ σε κεντρο τυπου.μηνυματα δεν εμφανιζονται καθολου ουτε στο κινητο ουτε στο pos.μηπως εχει καποια βλαβη το nfc μου;
κατι ακομα.πριν μερες αλλαξα σε μαγαζι την πισω πλατη διοτι ειχε εμς σπασιματακι.λετε για αυτο να μην δουλευει το nfc
Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 03/07/2020 - 12:52
Νομίζω πως αφου περάσεις την κάρτα στο τηλέφωνο/ρολόι, την πρώτη συναλλαγή θα πρέπει να την κάνεις με την κάρτα και μετά "ξεκλειδώνει" το σύστημα. Εμένα έτσι μου έκανε και πλέον δεν κολλάει πουθενά.
Δημοσίευση 03/07/2020 - 12:55
εχω το 8 plus.πληρωμη πηγα να κανω σε σουπερ μαρκετ κ σε κεντρο τυπου.μηνυματα δεν εμφανιζονται καθολου ουτε στο κινητο ουτε στο pos.μηπως εχει καποια βλαβη το nfc μου;
κατι ακομα.πριν μερες αλλαξα σε μαγαζι την πισω πλατη διοτι ειχε εμς σπασιματακι.λετε για αυτο να μην δουλευει το nfc
Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk
Το μόνο που μπορώ να φανταστώ σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόβλημα με το κινητό σου και από την στιγμή που η ενεργοποίηση έγινε σωστά, είναι να μην πλησίασες την οθόνη στο σωστό σημείο του POS.
Κάποια POS έχουν σε άλλη θέση το σημείο που σκανάρουν, μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση, και μετά από 3 προσπάθειες που δεν έβλεπε το κινητό, μου είπε αυτός με το POS ότι έιναι σε άλλο σημείο και τότε πέρασε η πληρωμή μια χαρά.
Δημοσίευση 03/07/2020 - 12:58
Νομίζω πως αφου περάσεις την κάρτα στο τηλέφωνο/ρολόι, την πρώτη συναλλαγή θα πρέπει να την κάνεις με την κάρτα και μετά "ξεκλειδώνει" το σύστημα. Εμένα έτσι μου έκανε και πλέον δεν κολλάει πουθενά.
Εγώ την κάρτα της Curve δεν την χρησιμοποίησα ποτέ πάντως.
Δημοσίευση 03/07/2020 - 12:58
εχω κανει κ αγορα με την καρτα φυσικα αφου δεν περνουσε με το κινητο.Ξερει κανεις πως μπορω να δω αν το nfc του κινητου μου είναι οκ? υπαρχει καποιο πρόγραμμα?
Δημοσίευση 03/07/2020 - 13:09
εχω κανει κ αγορα με την καρτα φυσικα αφου δεν περνουσε με το κινητο.Ξερει κανεις πως μπορω να δω αν το nfc του κινητου μου είναι οκ? υπαρχει καποιο πρόγραμμα?
Δεν ξέρω μήπως με αυτό το τσεκάρεις...
https://www.youtube....h?v=ApabyHL_Qco
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες