Πως απενεργοποιω το mail ;
Δεν το χρειαζομαι γιατι εχω το gmail αλλα βλεπω απο την μπαταρία οτι λειτουργει στο παρασκήνιο παρολο που δεν το χρησιμοποιώ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Απλα διεγραψε την εφαρμογη αν δεν τη χρησιμοποιεις!
Δημοσίευση 17/07/2020 - 05:16
Πως απενεργοποιω το mail ;
Δεν το χρειαζομαι γιατι εχω το gmail αλλα βλεπω απο την μπαταρία οτι λειτουργει στο παρασκήνιο παρολο που δεν το χρησιμοποιώ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 17/07/2020 - 09:34
Δημοσίευση 17/07/2020 - 09:52
κατεβασε το chrome και θα το δεις και εσυ ο ίδιος... δεν είναι δυνατόν φίλοι και γνωστοί μου ολοι να κατεβάσαμε κατι για να το αναφέρω προφανώς το έχω ψάξει.. αν ειχα πχ κατεβάζει κατι δεν θα το εμφάνιζε ακριβώς εκει αλλα πιο κάτω εδώ φενεται οτι το πρόσθεσε η ίδια Google.. πραγματικά και εμενα μου έκανε εντύπωση αρχικά και το 1το που κοίταξα ειναι αν όντως κατέβασα κατι..
Δεν χρησιμοποιώ Chrome χρόνια τώρα.
Απ' ότι φαίνεται όμως έχεις δίκιο, έρχεται ως προεπιλογή και μπορεί να αφαιρεθεί.
Δημοσίευση 17/07/2020 - 12:18
Δημοσίευση 17/07/2020 - 13:33
Δεν χρησιμοποιώ Chrome χρόνια τώρα.
Απ' ότι φαίνεται όμως έχεις δίκιο, έρχεται ως προεπιλογή και μπορεί να αφαιρεθεί.
Δημοσίευση 17/07/2020 - 13:47
Το τελευταίο update ζεσταίνει το κινητό στα πρωτα λεπτά χρήσης.Δεν ξερω γιατι στο παρασκήνιο έχω μονο το whatsapp ανοιχτό και καμία αλλη εφαρμογή.
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro
καλησπέρα, η αλήθεια ειναι οτι και το δικό μου iPhone XS ανεβάζει παραπάνω θερμοκρασία σε σύγκριση με την 13.5.1 το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με restore και set as new σε άλλη συσκευή xs μιας φίλης.. εγω το δικό μου για την ωρα δεν το κάνω restore γιατι δεν αλλάζει η κατάσταση.. το αστείο ειναι οτι άλλη ειχαν αυτο το θέμα με την 13.5.1 κατι το οποίο εγω δεν ειχα αντιμετώπιση... νομίζω οτι με την 13.6 εκτος οτι ζεστενεται η συσκευή η μπαταρία φεύγει νερό.. ειμαι με δεδομένα με συνδεμένα airpods και ακούω Spotify και απλά σερφαρω και απο 100% πηγα 88% σε 20 λεπτά με την 13.5.1 τωρα θα ήμουν στο 94% μικρή διαφορά θα μου πεις αλλα μου φενεται καπως εμενα χαχα..
αλλά γενικά όπως έχω καταλάβει θέλει 2-3 μέρες μεχρι να στρώσει μετα το update.. την πρώτη μερα πάντως είμαι σίγουρος οτι ηταν περισσότερο ζεστή η συσκευή...
τωρα θα δείξει.. για την ωρα το αφήνω ετσι.. εχω κουραστεί με το iOS13 ολο θεματακια εχει...
Στην PC έκδοση μπορεί να αφαιρεθεί, για iPh θεωρώ το ίδιο.
Τώρα για τον Firefox τα 'χουμε πει και απο 'δω μέσα πολλές φορές.
Είναι μακράν η καλύτερη δυνατ'η επιλογή και κυρίως απο άποψη Privacy.
καλα στο pc υπάρχει τρόπος να σβήσεις της μηχανες αναζήτησης προφανώς.. τώρα στο στο app δεν φενεται να υπάρχει κάποιος τρόπος αλλά σιγά... έφαγε delete και ηρθε στην θεση του ο firefox και ολα τέλεια...
για privacy με firefox και ενα vpn εισαι κομπλε γενικα... αλλα η google πραγματικα πάντως με ξέρει καλύτερα και απο την ιδια μου την κοπελα χαχαχα αυτό είναι το σίγουρο... ειχα το gboard στο iPhone αλλα εφαγε και αυτο delete εβαλα το Swiftkey για την ώρα αλλα με βλέπω παλι με apple keyboard στο τέλος.. πάντως το gboard πολυ δυνατό στο iPhone... αλλα privacy μηδέν... δυστυχώς..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 17/07/2020 - 14:20
MERGE
Δημοσίευση 17/07/2020 - 14:32
Δημοσίευση 18/07/2020 - 10:31
Δημοσίευση 18/07/2020 - 10:48
Μετά από δυο μέρες χρήση στην 13.6 δεν νομίζω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο .
Δημοσίευση 18/07/2020 - 12:06
Δημοσίευση 18/07/2020 - 12:18
Μετά από δυο μέρες χρήση στην 13.6 δεν νομίζω ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο .
οχι απλα δεν διορθώθηκε το προβλημα.. αλλα πλεον ειναι χειρότερη η 13.6 στην αυτονομία... δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλο κανει αυτη η apple το iOS 13 είναι καταστροφή απο την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε... χαχα
Το κακό είναι ότι έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα με την 14
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
αξίζει το ios 14 είναι σχετικά σταθερό η εχει bugs ακομα?
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/07/2020 - 13:02
MERGE
Δημοσίευση 18/07/2020 - 12:48
Δημοσίευση 18/07/2020 - 13:03
Δεν νομίζω ότι πρέπει να κρίνεται ως κακό-όσον αφορά το 14-τουλάχιστον να έρθει ένα σταθερό iOS, αν και προσωπικά βλέπω ότι με όλα αυτά που έχουν κάνει, όχι μικρό καλάθι δεν κρατώ αλλά κανένα καλάθι!Το κακό είναι ότι έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα με την 14
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: gousias, 18/07/2020 - 13:06
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες