Παίδες μπορεί κάποιος να τραβήξει μερικά screenshots από την οθόνη automations την εφαρμογής shortcuts ?
Ευχαριστώ πολύ
https://www.reddit.c..._medium=ios_app
Δημοσίευση 04/06/2019 - 22:37
Παίδες μπορεί κάποιος να τραβήξει μερικά screenshots από την οθόνη automations την εφαρμογής shortcuts ?
Ευχαριστώ πολύ
Δημοσίευση 04/06/2019 - 22:55
Δημοσίευση 05/06/2019 - 04:35
Εμένα μου βγάζει σε 2 μέρες . Και το παράτησα .Ρε παιδιά το αρχείο 3.5gb σε πόση ώρα το κατεβάσατε;
Δημοσίευση 05/06/2019 - 06:44
Καλημέρα, αν έχουμε κατεβάσει το ipsw το udid registration είναι και πάλι απαραίτητο;
Τελευταία επεξεργασία από: aris4me, 05/06/2019 - 06:45
Δημοσίευση 05/06/2019 - 06:49
εμένα με άφησε κι το πέρασα κανονικά χωρίς udid ,
καλημέρα
Δημοσίευση 05/06/2019 - 07:41
Πόση ώρα σου έκανε περίπου το restore; Είμαι πάνω από 40 λεπτά στον finder αφού έχω επιλέξει το ipsw και δεν έχω καμία ένδειξη πρόοδου μόνο το μήνυμα "your Mac is preparing to restore the software on this iPhone"
Δημοσίευση 05/06/2019 - 08:11
Update: Τελικά έκανε λίγη παραπάνω ώρα από το σύνηθες αλλά επανεκίννησε κανονονικά με την 13 εγκατεστημένη! Όλα smooth εν τέλει!
Δημοσίευση 05/06/2019 - 08:18
άντε μπράβο , γράψτε κι εσείς εντυπώσεις !!
Δημοσίευση 05/06/2019 - 08:49
Μου αρέσει πολύ σαν πρώτη εικόνα! Ακόμη το "επεξεργάζομαι" χαχα. Πάντως μέχρι στιγμής μου φαίνεται πάρα πολύ οκ για beta!
Δημοσίευση 05/06/2019 - 09:05
Δημοσίευση 05/06/2019 - 09:05
έχει πολλά bugs - ηχος - WhatsApp -watch - αλλα θα τα στρωσουν στο επομενο
έχω στείλει ήδη 3 feedbacks
Τελευταία επεξεργασία από: Leftflowers, 05/06/2019 - 09:06
Δημοσίευση 05/06/2019 - 09:29
Να πω την αμαρτία μου εμένα δεν με ξετρελαίνει το dark mode. Οκ καλό είναι να υπάρχει σαν επιλογή αλλά για συνέχεια δεν.. Και ήδη όσες εφαρμογές παίρνουν dark μετά από λίγο πάντα τις γυρίζω στο native.
Θα προτιμούσα να έβγαινε ελληνική Siri. Μια λειτουργία που δυστυχώς δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ από τότε που βγήκε λόγω γλώσσας. Ξέρω με αυτήν την επιθυμία θα μείνω
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Το ίδιο και εγώ , ποτέ δεν μου άρεσε το Dark Mode , καλοδεχούμενο να υπάρχει , αλλά δύσκολα να φύγω από το λευκό του χρωμα ... το Siri στα ελληνικά θα ήτανε κάτι σπουδαίο σίγουρα ...
Sent from my iPhone Xs using Tapatalk
Κι εγώ θα επιθυμούσα Siri στα Ελληνικά σε συνδυασμό με bilingual support για να μπορείς να ζητάς πχ μουσική στα Ελληνικά και Αγγλικά ....
Γενικά στη Siri, εκτός από τη νέα φωνή και κάποιες Ινδικες διαλέκτους , δεν είδα κάποια άλλη ανακοίνωση
Χλωμο το κοβω για ελληνικο siri. Πολυ λιγοι οι χρηστες των apple devices, σε σχεση με τις υπολοιπες αγορες και ποσο μαλλον για siri. Εδω ειδανε και παθανε μετα απο τοσα ios updates να ξεμπερδεψουν το «σ» απο το «ς» και ακομα μπερδευεται κιολας οταν πας αλλαξεις το σ μεσα στη λεξη. Στα αγγλικα παντως μια χαρα ειναι. Εγω το χρησιμοποιω σε ολους τους αυτοματισμους μου χωρις κανενα προβλημα. Απο airpods και apple watch βολευει παρα πολυ ειδικα για αυτοματισμους, χρονομετρα, μουσικη κτλ.
Sent from my iPhone using Tapatalk VIP
Και θα γεράσει και άλλο μέχρι να δεις ελληνικά στο Siri
Υπόψιν, αυτό είναι κάτι που μπορεί και συνήθως ανακοινώνεται στα Event του Σεπτεμβρίου όταν και δίνεται η GM της εκάστοτε έκδοσης.
Παρόλα αυτά ελληνικά, ίσως στην επέτειο των 20 χρόνων του iOS.
Μήπως με την αντικατάσταση της Siri στο iOS 13, από ανθρώπινες ηχογραφημένες φράσεις, τώρα σε ML, η Siri είναι πιο κοντά στα Ελληνικά ?? Άλλωστε το Greek Dictionary υπάρχει....... Λέω τώρα.!!
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες