Με το Workout είσαι?
Στο τέλος με όλες τις πληροφορίες βλέπεις τους σφυγμούς στο γράφημα?
Αν ναι και δε σου βγάζει Unavailable, είσαι οκ.
Δημοσίευση 31/10/2019 - 17:12
Με το Workout είσαι?
Στο τέλος με όλες τις πληροφορίες βλέπεις τους σφυγμούς στο γράφημα?
Αν ναι και δε σου βγάζει Unavailable, είσαι οκ.
εμένα στο γράφημα βγάζει unavailable. Συγκεκριμένα λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο γιατί δεν υπήρχαν αρκετές μετρήσεις. Βγάζει όμως μέσους καρδιακούς παλμούς και βλέπω ότι κάνει κάποιες μετρήσεις ενώ το φοράω. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνει πιο "συχνές" όμως.
ωστόσο δεν το φοράω πολύ σφιχτά και ίσως να φταίει αυτό. Ή ότι τα workouts που μετράω είναι 30λεπτα το πολύ, δεν ξέρω.
Δημοσίευση 31/10/2019 - 17:15
εμένα στο γράφημα βγάζει unavailable. Συγκεκριμένα λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο γιατί δεν υπήρχαν αρκετές μετρήσεις. Βγάζει όμως μέσους καρδιακούς παλμούς και βλέπω ότι κάνει κάποιες μετρήσεις ενώ το φοράω. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνει πιο "συχνές" όμως.
ωστόσο δεν το φοράω πολύ σφιχτά και ίσως να φταίει αυτό. Ή ότι τα workouts που μετράω είναι 30λεπτα το πολύ, δεν ξέρω.
Δημοσίευση 31/10/2019 - 17:29
για το γράφημα στα workouts μιλάω , όχι στην εφαρμογή health. εκεί υπάρχει κανονικά.
Δημοσίευση 31/10/2019 - 18:43
Γι' αυτό..
Υάρχει και η ακραία περίπτωση να υπάρχει HW πρόβλημα.
δεν νομίζω για πρόβλημα HW γιατί στην εφαρμογή των καρδιακών παλμών και στην υγεια, υπάρχουν κανονικά μετρήσεις . Επίσης στην εφαρμογή wokout όταν την τρέχω και κάθομαι ακίνητος και το κοιτάζω μετράει κανονικά παλμούς συχνά. Επομένως το πρόβλημα είναι όταν κινούμαι κατά την άσκηση και δεν το έχω και δεμένο σφιχτά.
Δημοσίευση 31/10/2019 - 21:33
Το θέμα που είχα με την οθόνη που αργούσε να ανάψει με το άγγιγμα διορθώθηκε με την 6.1
Δημοσίευση 31/10/2019 - 23:39
Αυτό υπάρχει απο τη 1η μέρα του watchOS 6.
Υπάρχει ένα Workaround που ενώ έχεις εν/ποιήσει το Airplane Mode, κλείνεις απο τις ρυθμίσεις στο ρολόι το WiFi και BT.
Την επόμενη που θα το εν/ποιήσεις ξανά, θα θυμάται τις επιλογές.
Προσωπικά αυτό δε δούλεψε ποτέ..
Καλύτερη λύση που έχεις το DND.
Δημοσίευση 01/11/2019 - 00:11
Το θέμα που είχα με την οθόνη που αργούσε να ανάψει με το άγγιγμα διορθώθηκε με την 6.1
Δημοσίευση 01/11/2019 - 06:42
Επανέρχομαι στο θέμα!Ok θα δοκιμάσω το DND γιατί απ’οτι φαίνεται θα με καλύψει σε αυτό που θέλω.
Ευχαριστώ Νίκο!
Τελευταία επεξεργασία από: sakissalonika, 01/11/2019 - 06:43
Δημοσίευση 01/11/2019 - 12:05
Μπορείς απο το Watch App - Clock να απεν/ποιήσεις το Push Alerts From iPhone.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες