Υπάρχει εφαρμογή δωρεάν για Tuxera η paragon η κάτι αντίστοιχο για να διαχειρίζομαι σκληρό δίσκο εξωτερικό;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εδώ είχε γίνει μια σχετική συζήτηση και αναφορά στο Mounty. Ρίξε μια ματιά.
Δημοσίευση 24/10/2019 - 14:22
Μπορεί κάποιος που έχει MBPr με Τ2 chip, να τρέξει την εντολή diskutil list στο Terminal και να ανεβάσει ένα screen shot;
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 24/10/2019 - 14:32
Μπορεί κάποιος που έχει MBPr με Τ2 chip, να τρέξει την εντολή diskutil list στο Terminal και να ανεβάσει ένα screen shot;
Ευχαριστώ.
Να σε διακόψω με κάτι άσχετο; Ξέρω ότι θα το βρω αν ψάξω, αλλά θέλω να σε ρωτήσω!!!!
Μια συντόμευση για να κλειδώνει το μακ με συνδυασμό πλήκτρων και να βγαίνει η προφύλαξη οθόνης υπάρχει;
Εγώ έφτιαξα ενα σκριπτ από το automator που αν πατήσω cmd+Shift+ S να μπαίνει η προφύλαξη οθόνης. Και κλειδώνει μετά απο την ώρα που έχω ορίσει γενικά στο μηχάνημα!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 24/10/2019 - 14:37
Να σε διακόψω με κάτι άσχετο; Ξέρω ότι θα το βρω αν ψάξω, αλλά θέλω να σε ρωτήσω!!!!
Μια συντόμευση για να κλειδώνει το μακ με συνδυασμό πλήκτρων και να βγαίνει η προφύλαξη οθόνης υπάρχει;
Εγώ έφτιαξα ενα σκριπτ από το automator που αν πατήσω cmd+Shift+ S να μπαίνει η προφύλαξη οθόνης. Και κλειδώνει μετά απο την ώρα που έχω ορίσει γενικά στο μηχάνημα!
Κάτι τέτοιο λες;
Δημοσίευση 24/10/2019 - 14:59
Μμμμ ναι αλλα να τρεχει με συντομευση πληκτρων! Γινεται;
Ναι, πως δεν γίνεται.
Στον Automator, θα επιλέξεις τη δημιουργία Quick Action.
Στο Workflow receives θα επιλέξεις το no input και δεν θα πειράξεις τίποτα άλλο. Θα το αφήσεις στο in any application.
Μετά θα προσθέσεις το Action και θα το κάνεις Save.
Μετά, θα πας να το βρεις στα shortcuts των Services και θα βάλεις την συντόμευση που θέλεις.
Τελευταία επεξεργασία από: IIIuvatar1981, 24/10/2019 - 14:59
Δημοσίευση 24/10/2019 - 15:34
Ναι, πως δεν γίνεται.
Στον Automator, θα επιλέξεις τη δημιουργία Quick Action.
Στο Workflow receives θα επιλέξεις το no input και δεν θα πειράξεις τίποτα άλλο. Θα το αφήσεις στο in any application.
Μετά θα προσθέσεις το Action και θα το κάνεις Save.
Μετά, θα πας να το βρεις στα shortcuts των Services και θα βάλεις την συντόμευση που θέλεις.
Οπως ηδη το εχω κανει δηλαδη κ τωρα!!! Τελεια σε ευχαριστω! Θα το δοκιμασω μετα!
Δημοσίευση 24/10/2019 - 15:43
Οπως ηδη το εχω κανει δηλαδη κ τωρα!!! Τελεια σε ευχαριστω! Θα το δοκιμασω μετα!
Αν το έχεις κάνει έτσι ακριβώς, τότε ναι. Αυτό είναι.
Εγώ το είχα δώσει στον οδηγό σαν app γιατί καμιά φορά με τις πολλές συντομεύσεις που έχει κανείς στο μυαλό του μπερδεύεται.
Δημοσίευση 24/10/2019 - 15:45
Αν το έχεις κάνει έτσι ακριβώς, τότε ναι. Αυτό είναι.
Εγώ το είχα δώσει στον οδηγό σαν app γιατί καμιά φορά με τις πολλές συντομεύσεις που έχει κανείς στο μυαλό του μπερδεύεται.
Εχεις δικαιο ναι! Αλλα ειμαι πολύ fun των συντομεύσεων! Νιωθω πιο γρηγορος βασικα!
Κ το χειροτερο ειναι οτι βλεπω αλλους να κανουν πραγματα με το ποντικι κ νευριαζω πιο πολυ!
Δημοσίευση 24/10/2019 - 15:50
Εχεις δικαιο ναι! Αλλα ειμαι πολύ fun των συντομεύσεων! Νιωθω πιο γρηγορος βασικα!
Κ το χειροτερο ειναι οτι βλεπω αλλους να κανουν πραγματα με το ποντικι κ νευριαζω πιο πολυ!
Κι εγώ έχω αυτοματοποιήσει πάρα πολλά πράγματα και για ευκολία και από τεμπελιά.
Εντάξει χρησιμοποιώ και το mouse αλλά το keyboard δύσκολα το αποχωρίζομαι. Είναι και ένας λόγος για τον οποίο πολύ θα ήθελα να γυρίσω στον Firefox αλλά όχι ακόμα.
Δημοσίευση 24/10/2019 - 18:06
Το μόνο σπάσιμο πλέον είναι το ποσό αργεί το Time machine να κρατήσει αντίγραφα. Για 1gb μου κάνει 3-4 λεπτά συγκριτικά με 1-2 λεπτα στο μοχαβε
Δημοσίευση 24/10/2019 - 18:11
Το μόνο σπάσιμο πλέον είναι το ποσό αργεί το Time machine να κρατήσει αντίγραφα. Για 1gb μου κάνει 3-4 λεπτά συγκριτικά με 1-2 λεπτα στο μοχαβε
Δημοσίευση 24/10/2019 - 18:16
Μόλις έκανε 10 λεπτά για 600mb λολ .
Τι να πω δεν ξέρω ίσως ο δίσκος είναι για φάπες. Θα πάρω ένα ssd εξωτερικο εξαλλου αμεσα
Δημοσίευση 24/10/2019 - 18:21
Μόλις έκανε 10 λεπτά για 600mb λολ .
Τι να πω δεν ξέρω ίσως ο δίσκος είναι για φάπες. Θα πάρω ένα ssd εξωτερικο εξαλλου αμεσα
Δημοσίευση 24/10/2019 - 18:28
Έχω 2 partitions τωρα ειχα κρατησει ενα ΤΜ απο μοχαβε και τωρα το αλλο μισο ειναι ΤΜ απο catalina.
Έχω το δίσκο αυτό 336887d1486630631t-wd-external-hdd-cannot-accessed-system-not-responding-wd1.jpg
Με το https://poweruser.gr...male-cab-uc016/
Γιατί το hub μου το βουτηξε η κοπελια για το iPad
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες