Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Απόψεις για την καλύτερη θήκη...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
349 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 09/10/2010 - 23:31

Σαν screen protector ειναι η sgp steinheil oleophobic,
Αναρτημένη εικόνα
Στη δευτερη φαινεται η zagg και το orange effect ... να σημειώσω οτι μαζεύει πολυ σκόνη και ειμαι σε ευρεση υλικού οπως η μπροστινή oleophobic η οποία εκτώς του οτι εχει την ιδια ακριβως υφη της γυμνής οθόνης, δε μαζεύει δαχτυλιές και κυρίως ΣΚΟΝΗ
Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα

Επίσης εχω την incase smoke που εδινε δωρο η apple , καθως και μια belkin που φαίνεται στις φωτο απο multirama
Η incase δε συνεργάζεται καθόλου με το πίσω zagg, και η belkin εχει μια λαστιχένια υφή που δε μου πολυαρέσει. Ετσι κατέληξα με το συνδιασμό που βλέπετε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   Plato

Plato

iPH User

• 135 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2010 - 23:39

H Μπροστά φαίνεται άψογη,η πίσω σαν να παραμορφώνει λίγο ?

#198   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2010 - 23:49

χεχε δεν ειναι παραμορφωση , ειναι το λεγόμενο orange peel effect που έχουν οι zagg ... που να δεις πως ηταν και το μπροστινό οταν το είχα πανω ... μαυρο χάλι
ψαχνω κατι καλό oleophobic και για πίσω .. βλέπομεν

#199   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9857 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 00:45

χεχε δεν ειναι παραμορφωση , ειναι το λεγόμενο orange peel effect που έχουν οι zagg ... που να δεις πως ηταν και το μπροστινό οταν το είχα πανω ... μαυρο χάλι
ψαχνω κατι καλό oleophobic και για πίσω .. βλέπομεν

Καταρχας μπραβο που εκανες τον κοπο να ποσταρεις φωτο....μεγαλη βοηθεια για ολους και δυστυχως δεν το συνηθιζουμε.Εφοσον ψαχνεις για πισω προστασια και επειδη εισαι ευχαριστημενος με την oleo θα σου προτεινα και αυτη τη λυση για 2 λογους.Εχεις δευτερο bumper αν παθει κατι της apple και δευτερο δες τι περιλαμβανει η συσκευασια.....μπρος πισω προστασια και μαλιστα η συγκεκριμενη για πισω ειναι πολυ καλη.

#200   SPB

SPB

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2010 - 02:41

Εννοείς παραγγειλες απο Αμερικη και ? πότε θα παραλάβεις ? έχει τελωνείο ? Αν έχεις κάποια στοιχεία δώσε μου γιατί είδα την θήκη της ζωής μου σε αυτό το σιτε..

Ναι κατευθείαν από το site παραγγειλα. $11,80 μεταφορικά μου χρεώσανε. Δέματα συνολικής αξίας CIF μέχρι $100 δεν έχουν τελωνείο.

Παραλαβη το βλέπω σε κανα δυο εβδομάδες. Θα αρχισουνε να στελνουνε στις 15 του μηνα :-(

Τελευταία επεξεργασία από: SPB, 10/10/2010 - 02:43

#201   SPB

SPB

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2010 - 02:49

Σαν screen protector ειναι η sgp steinheil oleophobic,
Αναρτημένη εικόνα
Στη δευτερη φαινεται η zagg και το orange effect ... να σημειώσω οτι μαζεύει πολυ σκόνη και ειμαι σε ευρεση υλικού οπως η μπροστινή oleophobic η οποία εκτώς του οτι εχει την ιδια ακριβως υφη της γυμνής οθόνης, δε μαζεύει δαχτυλιές και κυρίως ΣΚΟΝΗ
Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα

Επίσης εχω την incase smoke που εδινε δωρο η apple , καθως και μια belkin που φαίνεται στις φωτο απο multirama
Η incase δε συνεργάζεται καθόλου με το πίσω zagg, και η belkin εχει μια λαστιχένια υφή που δε μου πολυαρέσει. Ετσι κατέληξα με το συνδιασμό που βλέπετε

Γιατι δεν δοκιμάζεις για το πισω μερος την crystal clear παλι της SGP? Την εχω βαλει και ειναι τελεια. Δεν φαινεται καν οτι εχεις βαλει κατι.

Με την ευκαιρια η oleophobic πως τα παει απο δαχτυλιες?

#202   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9857 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 03:37

Ναι κατευθείαν από το site παραγγειλα. $11,80 μεταφορικά μου χρεώσανε. Δέματα συνολικής αξίας CIF μέχρι $100 δεν έχουν τελωνείο.

Παραλαβη το βλέπω σε κανα δυο εβδομάδες. Θα αρχισουνε να στελνουνε στις 15 του μηνα :-(

Aν μιλαμε για την ιδια θηκη...πολλα σε χρεωσαν.Εμενα...
Sub-Total: $26.99
United States Postal Service (1 x 0.33lbs) (First-Class Mail International Package): $5.64
Total: $32.63

Οπως εχω ξαναγραψει απο SGP ολα τα παιρνω απο www.cretouch.com επισημος προμηθευτης και γενικα οσοι μενουν ευρωπη απο αυτο ψωνιζουν,νομιζω οτι ετσι ηταν το ονομα στην αρχη και μετα εξαγοραστηκε απο την SGP αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

#203   Stargazer13

Stargazer13

iPH User

• 124 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 03:40

Παιδιά έχει να μου προτείνει κάποιος ένα ωραίο και κομψό pouch η αλλιώς slide in θήκη,από αυτές όμως που έχουν το κορδονακι που τραβας και τραβάει το iPhone έξω; Σε μαύρο η σε άσπρο χρώμα όμως ..(μόνο iPhone 4 εννοείται )

#204   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9857 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 03:59

Σε ασπρομαυρο κανει?

και εδω απο την ιδια εταιρια παλι

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 10/10/2010 - 04:01

#205   Stargazer13

Stargazer13

iPH User

• 124 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:52

Φίλε ωραία η πρώτη αλλά 50 ευρώ για πουγκακι δεν δίνω.. :/
Κάτι σε πιο φτηνό και κατα προτίμηση από Ελλάδα ;;

#206   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9857 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 16:50

Φίλε ωραία η πρώτη αλλά 50 ευρώ για πουγκακι δεν δίνω.. :/
Κάτι σε πιο φτηνό και κατα προτίμηση από Ελλάδα ;;

50 δολλαρια με μεταφορικα κομπλε ειναι,τουτεστιν με σημερινη ισοτιμια κατι λιγοτερο απο 36 ευρω!!
Απο Ελλαδα δεν μπορω να σου προτεινω κατι γιατι πολυ απλα δεν εχει τυχει να αγορασω θηκη απο ελληνικο μαγαζι.Σιγουρα θα βρεις κατι αν ψαξεις.Εχω δει σε διαφορα μαγαζια τετοιες θηκες .....Sena παντως δεν ειναι με τιποτα και ειλικρινα δωσε βαση σε αυτο.

#207   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 21:49

Καταρχας μπραβο που εκανες τον κοπο να ποσταρεις φωτο....μεγαλη βοηθεια για ολους και δυστυχως δεν το συνηθιζουμε.Εφοσον ψαχνεις για πισω προστασια και επειδη εισαι ευχαριστημενος με την oleo θα σου προτεινα και αυτη τη λυση για 2 λογους.Εχεις δευτερο bumper αν παθει κατι της apple και δευτερο δες τι περιλαμβανει η συσκευασια.....μπρος πισω προστασια και μαλιστα η συγκεκριμενη για πισω ειναι πολυ καλη.

Αψογος πολυ καλή προσφορά μου ακούγεται ... ισως βρω και σκέτη την crystal clear για πίσω (ελπίζω να εχει 2 μεμβράνες οπως και μπροστά )

Γιατι δεν δοκιμάζεις για το πισω μερος την crystal clear παλι της SGP? Την εχω βαλει και ειναι τελεια. Δεν φαινεται καν οτι εχεις βαλει κατι.Με την ευκαιρια η oleophobic πως τα παει απο δαχτυλιες?

Η oleophobic δεν κρατάει σκονη, δεν κρατάει δαχτυλιές και έχει την υφη της πραγματικής οθόνης. Θα την συνιστούσα ανεπιφυλαχτα

#208   Coolermaster

Coolermaster

iPH Member

• 210 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/10/2010 - 20:40

Μου αρεσει πολυ η Hard Rubber Bright & Bold μαυρη! αλλα δεν ξερω που να την βρω εκτος του ιντερνετ! εχει καποιος καμια ιδεα? απο θεσσ?

My link

Τελευταία επεξεργασία από: Coolermaster, 11/10/2010 - 20:41

#209   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9857 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:11

Παρε τηλεφωνο και παραγγειλε αντικαταβολη.

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 11/10/2010 - 23:12

#210   Nikos123

Nikos123

iPH Addict

• 691 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:46

Σε ασπρομαυρο κανει?

και εδω απο την ιδια εταιρια παλι

Πολύ ωραία θήκη. Είμαι μεταξύ αυτής που πρότεινες και αυτής: http://www.more-thin...r-iphone-4.html

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες