Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Απόψεις για την καλύτερη θήκη...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
349 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/09/2010 - 11:05

Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με υγρασία και οι μπόρες είναι πολλές εδώ στην πόλη μου. Με καμμια σταγόνα δηλαδή στην οθόνη και σε τσέπη πουκαμίσου που μπορεί να βραχεί λίγο απο την βροχή, δεν έχει πρόβλημα.
Εκτός και μιλάμε για πλήρη έκθεση σε βροχή του ip4, οπότε... ας προσέχουν οι έχοντες.

Επειδή σε όλους μας όμως μπορεί να συμβεί μια ξαφνική βροχή και να μας βρει απροετοίμαστους και επειδή στην Ελλαδα η θέση του να είναι δίπλα στο φρεντο καλό θα ήταν.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   whiteyez

whiteyez

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Whiteyez

Δημοσίευση 13/09/2010 - 11:08

Λοιπόν όσοι έχετε ήδη το 4αρακι προσανατολιστείτε σε κατι που το στεγανοποιεί περισσότερο γιατι μάλλον σε αυτόν τον τομέα δεν τα παει καλά.. Έχουμε ηδη κρούσματα απο βροχή η λιγο νερό να παρουσιάζει αμέσως πρόβλημα.

Link;

#123   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 11:11

Link;

Δεν το εχω ψάξει ακόμα,απλα επειδή είδα δυο παιδιά να εχουν πρόβλημα με το νερό ειπα να το υπενθυμίσω.Αλλα ειχα βρει κάτι καλές και όμορφες θα τις βρω και για το 4 και θα το ανεβάσω.

#124   whiteyez

whiteyez

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Whiteyez

Δημοσίευση 13/09/2010 - 11:18

Περίεργο γιατί με τα screen protector που ψεκάζουν υγρό πάνω στην οθόνη δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

#125   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/09/2010 - 11:20

Θελετε προστασια απο το νερο? Λιγο υπερβολικες, αλλα κανουν καλη δουλεια...

OverBoard Waterproof Case

Aquapac Handheld Case

#126   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 11:26

Εδω νομίζω οτι θα βρείτε οτι θήκη θελει ο καθένας δεν εχω δει αλλού πιο πολλές.

http://www.fommy.co....one 4&cat=Cases

και εδω οι... εξαιρέσεις ! χαχαχα

http://crave.cnet.co...cases-49306018/

#127   Peris

Peris

iPH Enthousiast

• 580 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:peris72

Δημοσίευση 13/09/2010 - 11:36

Επειδή σε όλους μας όμως μπορεί να συμβεί μια ξαφνική βροχή και να μας βρει απροετοίμαστους και επειδή στην Ελλαδα η θέση του να είναι δίπλα στο φρεντο καλό θα ήταν.

Καλά αν είναι απρόσεχτος κάποιος και δεν σκέφτεται ότι ενώ βρέχει, αν κρατάει το κινητό του θα υπάρξει πρόβλημα, τότε τι να πω... :rolleyes: Τι να σου κάνει και η θήκη (καλύτερα να το τυλίγουν σε σακούλα τέτοιοι τύποι και ας το δουλεύουν απο εκεί ;)

Στα άλλα 2 iPhone που έχω, του είχα πάρει κατα καιρούς αρκετές θήκες και κατέληξα στο να έχω μόνο μια λεπτή, πάμφθηνη και ίδια με την πίσω πλευρά του κινητού θήκη. Κάτι "τανκς θήκες" που πήρα, μετά απο λίγες μέρες αυτό που ήθελα να κάνω, ήταν να τις βγάλω το συντομότερο δυνατό γιατί δεν κράταγα κινητό, αλλά κουβά στην ουσία.

Όπως και να 'χει, καλύτερα να προσέχουμε εμείς το κινητό, έχοντας και μια θήκη επάνω, αλλά μην εναποθέσουμε όλες μας τις ελπίδες για ασφάλεια, στη θήκη.

#128   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 11:43

Καλά αν είναι απρόσεχτος κάποιος και δεν σκέφτεται ότι ενώ βρέχει, αν κρατάει το κινητό του θα υπάρξει πρόβλημα, τότε τι να πω... :rolleyes: Τι να σου κάνει και η θήκη (καλύτερα να το τυλίγουν σε σακούλα τέτοιοι τύποι και ας το δουλεύουν απο εκεί ;)

Στα άλλα 2 iPhone που έχω, του είχα πάρει κατα καιρούς αρκετές θήκες και κατέληξα στο να έχω μόνο μια λεπτή, πάμφθηνη και ίδια με την πίσω πλευρά του κινητού θήκη. Κάτι "τανκς θήκες" που πήρα, μετά απο λίγες μέρες αυτό που ήθελα να κάνω, ήταν να τις βγάλω το συντομότερο δυνατό γιατί δεν κράταγα κινητό, αλλά κουβά στην ουσία.

Όπως και να 'χει, καλύτερα να προσέχουμε εμείς το κινητό, έχοντας και μια θήκη επάνω, αλλά μην εναποθέσουμε όλες μας τις ελπίδες για ασφάλεια, στη θήκη.

Σωστό και εγω Naked το χαίρομαι,αλλα μια αδιαβροχοποιημένη μαλακή εσωτερικά θηκη για εμένα θα ηταν καλή.απο αυτές που το βγάζεις για να μιλήσεις.

#129   djmanosv

djmanosv

iPH Addict

• 615 μηνύματα
  • Twitter:@m_vogiatzis
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:djmanosv

Δημοσίευση 13/09/2010 - 13:15

Παίδες καλημέρα.
Πριν 1 εβδομάδα περίπου παρέλαβα (από Αγγλία) την θήκη SwitchEasy Capsule Neo (http://www.switcheas...cts/Neo/Neo.php) σε λευκό.
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι μια πολύ καλής ποιότητας θήκη και οι ζελατίνες για την οθόνη έχουν την ίδια αισθηση σαν να μην φοράει ζελατίνα.
Ευχαριστημένος και με τα αξεσουάρ που περιελάμβανε η συσκευασία!!
Τέλος να πω ότι το κινητό δεν είναι ιδιατέρως παχύ μετά την θήκη (για όσους αγχώνονται!!!).

Journeyman

την ειχα σε διάφανη για το 3gs και απλά η θήκη δεν υπήρχε .. τέλεια εφαρμογή , καθόλου νερά απο πίσω,
πραγματικα λεπτή με ενα ιδιαίτερο υλικό το οποίο δεν γρατζουνιέται καθόλου εύκολα. Αυτή θα πάρω και για το 4
αν δε με ικανοποιήσει η zagg σε συνδιασμό με το μαυρο bumper ...

Αψογη ποιότητα και καλό υλικό .. στο συνιστώ σε μαύρο και διάφανο

#130   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 13:37

Πράγματι σοβαρή υποψηφιότητα !.

http://www.switcheas...DE_iPhone4.php#

#131   cookies82

cookies82

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/09/2010 - 13:48

παιδια μηπως ξερετε καποιο σαιτ που να εχει ποικιλια απο θηκες-πουγκακια για iphone αλλα με προστασια απο μπροστα...ευχαριστω πολυ

#132   killer

killer

iPH newbie

• 51 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 13:50

Link;

Το πρόβλημα που αντιμετώπισα με την κλήση μιας ώρας απο την apple έγινε θέμα υγρασίας..

http://www.iphonehel...913#entry245913

#133   confucius

confucius

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 14:00

Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο μάλλον θα καταλήξω εδώ http://www.sgpstore....roducts_id/1613
Μαζί στη τιμή είναι και ζελατίνα μπρος πίσω.

#134   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 14:11

Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο μάλλον θα καταλήξω εδώ http://www.sgpstore....roducts_id/1613
Μαζί στη τιμή είναι και ζελατίνα μπρος πίσω.

Καλά επιλογή δείχνει. ;) (κιτρινη μονο αν εισαι Αεκ βέβαια)

#135   confucius

confucius

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2010 - 14:39

Καλά επιλογή δείχνει. ;) (κιτρινη μονο αν εισαι Αεκ βέβαια)

Παόκι είμαι αλλά μου κάθισε στο μάτι πολύ το κιτρινάκι σαν δεύτερη επιλογή είναι η άσπρη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες