Εδώ και χρόνια (κυρίως λόγω AW) δεν το αλλάζω.
Mail App
Ad
Δημοσίευση 15/09/2020 - 10:42
Εδώ και χρόνια (κυρίως λόγω AW) δεν το αλλάζω.
Και εγώ μάλλον εκεί θα πάω.
Χρησιμοποιούσα πολύ το Outlook πριν πάω στο Spark αλλά τώρα με βλέπω να επιστρέφω.
Μου αρέσει επίσης το Outlook app on iPhone - εξαιρετικό!
Δημοσίευση 15/09/2020 - 13:25
Η Μικρομαλακή σε όλες τις εφαρμογές τις έχει κάνει και κάνει τρομερή δουλειά.
Συνέχεια Updates και υποστήριξη.
Αυτό είδα και εγώ γι αυτό μου άρεσε το app
Δημοσίευση 16/09/2020 - 12:57
Δυστυχώς αυτό με τις συνδρομές και όλα τα φρου φρου έχει ξεφύγει. Τελικά μόνο outlook τουλάχιστο έχουμε και μια microsoft που και που να μας βγάζει από τη δύσκολη θέση
Δημοσίευση 19/09/2020 - 09:33
Δημοσίευση 04/12/2020 - 13:01
Πρόσφατα τα εισερχόμενα σε προεπιλεγμένο λογαριασμό ΙΜΑΡ τα βγάζει ακαταλαβίστικα. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Από ρυθμίσεις δεν μπόρεσα να βρω κάτι
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Δημοσίευση 19/01/2022 - 08:02
Καλημέρα σας,
Χρησιμοποιώ την native εφαρμογή mail για 3 λογαριασμούς που έχω στη δουλειά και έχω παρατηρήσει τελευταία ότι από τον ένα λογαριασμό που είναι pop, διαγράφονται τα μηνύματα από το φάκελο εισερχομένων μετά από 1-1.5 μήνα. Έψαχνα να βρω κάποια παλιότερα mail και έτσι κατάλαβα ότι κάτι γίνεται.
Από την στιγμή που είναι pop ο λογαριασμός και κατεβαίνουν στην συσκευή για ποιόν λόγο να διαγράφονται; Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό;
Δοκίμασα να την διαγράψω και την στήσω ξανά από την αρχή αλλά πάλι συνεχίζει τα ίδια...
Δημοσίευση 19/01/2022 - 14:04
Αυτό είναι κατά κύριο λόγο επιλογή του Server όπου και έχει σεταριστεί να κάνει διαγραφή μετά απο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Νίκο, ο λογαριασμός με τον οποίο αντιμετωπίζω θέμα είναι pop, άρα τα μαιλ κατεβαίνουν από τον server στην συσκευή και στη συνέχεια μαρκάρονται για διαγραφή μετά από κάποιες μέρες από τον server. Πρόσβαση σε αυτά τα mail, αφού έχουν διαγραφεί από τον server, έχω από την συσκευή στην οποία έχουν κατέβει ήδη. Και αυτό που συμβαίνει είναι ότι διαγράφονται μόνο από το iphone, σε υπολογιστή δεν έχω τέτοιο θέμα.
Δημοσίευση 19/01/2022 - 20:11
Εταιρικός ο λογ/σμός?
Ναι εταιρικός λογαριασμός είναι, παλιότερα δεν αντιμετώπιζα τέτοιο θέμα.
Δημοσίευση 20/01/2022 - 01:36
Έχω παρατηρήσει ότι το τελευταίο διάστημα και ιδίως από τότε που συνέδεσα το iPhone με το Apple watch, όταν λαμβάνω κάποιο νέο e-mail, εμφανίζεται μεν η κόκκινη ειδοποίηση στο κινητό αλλά δεν λειτουργεί ο ήχος λήψης νέου e mail. Είναι πιθανό να οφείλεται σε κάποιο bug?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες