Ναι. USB-C πάει του χρόνου (επιπλέον λόγος για αναβαθμίση τότε).
Να δούμε Νίκο πόσα χρόνια θα περάσουν ακόμα !!
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:04
Ναι. USB-C πάει του χρόνου (επιπλέον λόγος για αναβαθμίση τότε).
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:21
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:21
Μια παρατήρηση για το Apple TV+ γιατί πολύ χαρά έπεσε.
Το ερώτημα που προκύπτει, με την ανακοίνωση, είναι αν το family που αναφέρει το ορίζει όπως το icloud γιατί τότε δεν είναι τόσο φθηνό όσο φαντάζει. Θα πρέπει δηλαδή να έχεις icloud family με κάποιον για να μπορεί να δει κι όχι όπως το Netflix. Δεν βλέπω ο κόσμος να έχει πιάσει αυτή την λεπτομέρεια ακόμα. Το έγραψα και αλλού αυτό. Όπως και το Music Family.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Ο διαχειριστής πληρώνει 4,99 και μπορούν να παρακολουθήσουν έως και άλλοι 5 που θα προσθέσει στην οικογένεια με την δική τους βιβλιοθήκη κ.λπ.
Ακριβώς όπως γίνεται και με το Apple Music
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:27
5 euro το έβαλε,θα σε άφηνε να το μοιραστείς με άλλουςΜια παρατήρηση για το Apple TV+ γιατί πολύ χαρά έπεσε.
Το ερώτημα που προκύπτει, με την ανακοίνωση, είναι αν το family που αναφέρει το ορίζει όπως το icloud γιατί τότε δεν είναι τόσο φθηνό όσο φαντάζει. Θα πρέπει δηλαδή να έχεις icloud family με κάποιον για να μπορεί να δει κι όχι όπως το Netflix. Δεν βλέπω ο κόσμος να έχει πιάσει αυτή την λεπτομέρεια ακόμα. Το έγραψα και αλλού αυτό. Όπως και το Music Family.
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:38
Ναι για επίσημη τιμή.
Εξαιρετικό το S3. Ειδικά με τη μείωση της τιμής.
Παρόλα αυτά, αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω, πήγαινε στο S4.
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:49
Νίκο καλημέρα, είμαι εκτός θέματος αλλά θα ήθελα την άποψή σου. Είδα μια αγγελία στη xe.gr για ένα Apple Watch 4 + cellular στα 210 € και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις υπόψη σου αν είναι καμία απάτη.
Τους έστειλα ένα μήνυμα και μου απάντησαν :
Το στοιχείο είναι διαθέσιμο. και το εμπορικό σήμα Νέο. Κάνουμε αποστολή από τις ΗΠΑ. και θα χρειαστούν 2-3 ημέρες για να φτάσει στη χώρα σας στην Ελλάδα. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το προϊόν. Παρακαλώ γράψτε μου σε Whatsapp για να τοποθετήσετε το σας. +12607860439
Θα ήθελα τη γνώμη σου.
Ευχαριστώ
Προφανώς και είναι απάτη.
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:51
Προβλέψιμα και κουραστικά επαναλαμβανόμενα τα σχόλια κάθε χρόνο, όλοι θα πάτε σε android κ.λπ.
Αναμένω με ανυπομονησία τα ποστ που θα μας ενημερώνουν σε ποια καταστήματα είναι διαθέσιμο και σε πόσα καταστήματα έχει κάνει κράτηση ο καθένας...
Sent from my iPhone using TapatalkΠες τα χρυσόστομε!!! Βαρέθηκα να διαβάζω κουταμάρες!
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:52
Προφανώς μακριά..Νίκο καλημέρα, είμαι εκτός θέματος αλλά θα ήθελα την άποψή σου. Είδα μια αγγελία στη xe.gr για ένα Apple Watch 4 + cellular στα 210 € και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις υπόψη σου αν είναι καμία απάτη.
Το στοιχείο είναι διαθέσιμο. και το εμπορικό σήμα Νέο. Κάνουμε αποστολή από τις ΗΠΑ. και θα χρειαστούν 2-3 ημέρες για να φτάσει στη χώρα σας στην Ελλάδα. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το προϊόν. Παρακαλώ γράψτε μου σε Whatsapp για να τοποθετήσετε το σας. +12607860439
Θα ήθελα τη γνώμη σου.
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:54
Τιτάνιο, κεραμεικό, μόνο αν σου περισσεύει κανά χιλιάρικο..
Πήγαινε κλασικά σε αλουμίνιο.
Το Stainless (και αυτό ξεκινάει κοντά στα 700€) πανέμορφο αλλά σε δεσμεύει πολύ.
Δε το δίνεις εύκολα μετά.
Τιτάνιο, κεραμεικό, μόνο αν σου περισσεύει κανά χιλιάρικο..
Πήγαινε κλασικά σε αλουμίνιο.
Το Stainless (και αυτό ξεκινάει κοντά στα 700€) πανέμορφο αλλά σε δεσμεύει πολύ.
Δε το δίνεις εύκολα μετά.
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:55
Γενικά όταν βλέπεται apple προϊόντα σε σκοτωμένες τιμές να τα αποφεύγετε.
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:55
Νίκο καλημέρα, είμαι εκτός θέματος αλλά θα ήθελα την άποψή σου. Είδα μια αγγελία στη xe.gr για ένα Apple Watch 4 + cellular στα 210 € και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις υπόψη σου αν είναι καμία απάτη.
Θα ήθελα τη γνώμη σου.
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 11/09/2019 - 11:57
Λέω μπας και βγάλουν με noise canceling οπότε αναμένω ακόμαΔεν έβγαλαν καποια ανακοίνωση.
Φήμες λενε εντός του 2020, αλλα γιατι να περιμένεις ως τοτε.
Οπως και με το ρολογακι και με τα iPhone μην περιμένεις μεγάλες διάφορες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αντε να δούμεΑφου δεν έγινε χθες, πάει λογικά στο Event Οκτωβρίου.
Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 11/09/2019 - 11:58
Δημοσίευση 11/09/2019 - 12:03
https://www.xe.gr/ti...-619415029.htmlΠροφανώς και είναι απάτη.
https://www.xe.gr/ti...-619415029.htmlΠροφανώς μακριά..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 11/09/2019 - 12:21
Δημοσίευση 11/09/2019 - 12:12
Τελικά είπαν τίποτα για Apple Pencil και συμβατότητα με iPhone; Γιατί δεν το παρατήρησα...
Google translate από τα Lidl...
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες