Ερώτηση , θα ανακοινωθεί καινούργιο AW αύριο αν καλά κατάλαβα ; Η όχι ;
Ναι, αλλά φέτος δεν αναμένονται τρομερές αλλαγές..
Αυτά έγιναν πέρυσι και με την ανακοίνωση του S5, θα είναι ευκαιρία να πάει κόσμος στο S4 που θα πέσει επίσημα η τιμή.
Δημοσίευση 09/09/2019 - 16:21
Ερώτηση , θα ανακοινωθεί καινούργιο AW αύριο αν καλά κατάλαβα ; Η όχι ;
Αυτά έγιναν πέρυσι και με την ανακοίνωση του S5, θα είναι ευκαιρία να πάει κόσμος στο S4 που θα πέσει επίσημα η τιμή.
Δημοσίευση 09/09/2019 - 16:23
Εγώ εάν το S5 δεν έχει τρομερές αλλαγές αλλά αρκετά καλύτερη μπαταρία θα πάω σε S5, διαφορετικά ξανά σε s4 με apple care αυτή τη φορά !
Δημοσίευση 09/09/2019 - 19:01
ξέρετε αν πέρα από την κλασική παρουσίαση του iphone, θα παρουσιαστεί και καινούριο macbook pro? ή έστω κάποια αναβάθμισή του;
Δημοσίευση 09/09/2019 - 23:38
iPad λες να τα πανε Οκτώβρη Νίκο?Αυτό πάει στο Event των iPad τον Οκτώβριο.
Δημοσίευση 10/09/2019 - 10:26
Δημοσίευση 10/09/2019 - 10:55
Δημοσίευση 10/09/2019 - 12:35
Ναι, όπως και πέρυσι.
Μήπως και πάμε στο περσινό που το λιγουρεύομαι.
Ακριβώς αυτό και γω. Άντε να βγουν τα Ipad μπας και πέσει το περσινό προ και το τσιμπήσουμε. Αν και το όνειρο μου εμένα είναι ipad mini με σχεδιασμό pro 2018
Δημοσίευση 10/09/2019 - 12:58
Μια από τα ίδια και εγώ Νίκο.
Παιδιά τι ισχύει σχετικά με το apple care στην Ελλάδα Μπορούμε να πάρουμε την υπηρεσία εδώΑν όχι από που πρέπει να γίνει η αγορά για να ισχύει Μπορείτε να μου δώσετε σας παρακαλώ τις σχετικές πληροφορίες.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς αυτό και γω. Άντε να βγουν τα Ipad μπας και πέσει το περσινό προ και το τσιμπήσουμε. Αν και το όνειρο μου εμένα είναι ipad mini με σχεδιασμό pro 2018
Δημοσίευση 10/09/2019 - 13:03
Δημοσίευση 10/09/2019 - 13:56
Αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα της παραπάνω φωτογραφίας υπάρχει ένα στοιχείο που μας ωθεί στο να τη δημοσιεύσουμε και αυτό είναι η λειτουργία "Apple control room" η οποία αναφέρεται στην περιγραφή του iPhone 11 Pro Max - και για την οποία δεν έχετε ξανακούσει σε κανένα δημοσιογραφικό μέσο
--
Το "Apple control room" ακούσαμε από πηγή μας πριν από μερικές εβδομάδες... το ότι το είδαμε να αναγράφεται στην περιγραφή του iPhone 11 Pro Max ήταν πολύ ευχάριστη "επιβεβαίωση". Ελπίζω όντως να περάσει στηνν τελική έκδοση και να το δούμε στην παρουσίαση - αν ναι, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Δε θα πω τίποτα παραπάνω
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες